Yine zehir ettiler

Peki bu meze nasıl olmuş ?

Eklentiler

• A3DCF615-8284-4C70-9E3B-2F46D599673B.webp
    A3DCF615-8284-4C70-9E3B-2F46D599673B.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 76
Her kese Selam!yine ben geldim siz olsanız ne yapardınız diye bilmek istiyorum.Şöyle ki dün oğlumun doğum günüydü 10 gün sonra da kızımın doğum günü olacak.her doğum günlerinde olduğu gibi dün de şu kaynana cadısı beni delirtmeyi başardı.dün bunun ablasının oğlu gelecekti ve biz de ben çocuklar ve eşim gezmelere gidecektik .şu kadın dedi ben o pastadan yani oğlum için pişirdiğim pastadan kesip yeğenine vereeçcek .dedim yapmayın o oğlana söyleyin gitmesin beklesin biz keseceğiz ona da vereceğiz.bu ısrarla hayır arkasından keseceğim kimse görmeyecek dedi.neyse dedim öyle kesin gözükmesin,içimde bir umut belki kesmeyecek dedim.gidip gezip geldik tekneyle gittik çok güzeldi eve gelip her şey bana zehir oldu zaten.ve soyıdıcuyu açıp gördüm kesmiş şöyle berbat formada.dedim “sonunda kestiz öyle mi?27 yıllık ömrümde ilk kez görüyorum ki doğum günü pastasını başkası kesiyor,demek bu yüzden sokaklara düşmüştüm kaç gündür (pasta pişirmem için)dedi “hele o oğlan gibi bilimli çocuk olsun oğlun “dedim ki “merak etmeyin,annesi,dayısı gibi bilimli olur”neyse kesilmiş pastanı oğlumla kestik ve kesem zaman da bir kavga çıktı.dedim bu doğum günü de berbat geçmeliydi.dün de kavga arıyor şu bulaşığı kim koymuş şuraya bunu sadece salaklar koyur böyle,gidip dedim ne salak salak diyorsunuz orda?!ben koymuşum ne olmuş?!onu böyle niye koymuyor öyle koyuyorsun diyor neyse zehir olmuş dünden bu ev bana cehennem ve o meşhur pastam şudur:
Çok üzüldüm açıkçası heves etmiş çok güzel pasta yapmışsınız ben de verilen emeğimin bu şekilde başkası tarafından sabote edilmesinden hiç hoşlanmam 🥲

Çok üzüldüm açıkçası heves etmiş çok güzel pasta yapmışsınız ben de verilen emeğimin bu şekilde başkası tarafından sabote edilmesinden hiç hoşlanmam 🥲
Bu yaptığına göre Allah cezasını kessin İnşaAllah 🤲🏻Söyledim zaten bunca gün bunun için koşuşturuyordum zaten

Keske evde yapip satsan cevrene. Azeri cevreniz var mi?
Zaten YouTube hesabi var. Ben destek olmak için beğeniyorum her paylastigini.
Çok da özene bezene yapıyor,elinden geliyor
Ama aile çok çirkin ve saygısız bir aile . Birinin doğumgünü için uğraşır günlerce , sonra kıskanan kv bir kavga çıkarır alır yere çalar yaptıklarını, bu sefer siparişi veren de mağdur olur.
Keşke YouTube'dan gelir elde edebilse

Ama aile çok çirkin ve saygısız bir aile . Birinin doğumgünü için uğraşır günlerce , sonra kıskanan kv bir kavga çıkarır alır yere çalar yaptıklarını, bu sefer siparişi veren de mağdur olur.
Çok teşekkür ederim bu mesajın beni duygulandırdı nese 🥹bu yaptığın iyiliğin karşılığını Allah sana versin İnşaAllah 🤲🏻Namazdayım şuan🤲🏻

Çok teşekkür ederim bu mesajın beni duygulandırdı nese 🥹bu yaptığın iyiliğin karşılığını Allah sana versin İnşaAllah 🤲🏻Namazdayım şuan🤲🏻
Sadece destek için beğenmiyorum, güzel de yapıyorsun.
Kim uğraşır normalde şunla, satın alsan tonla para verirsin
IMG_20230613_143718.webp

Youtubeda videolar izle bence, çok takipçi için neler yapmak gerekir. Belki ilham olur, oradan ilerlersin.
Ya da shortslarini Instagram'da reel olarak paylaş, daha çok insanın karşısına çıkar. Belki oradan YouTube hesabina gelen olur

Sadece destek için beğenmiyorum, güzel de yapıyorsun.
Kim uğraşır normalde şunla, satın alsan tonla para verirsin
Eki Görüntüle 3260739
Youtubeda videolar izle bence, çok takipçi için neler yapmak gerekir. Belki ilham olur, oradan ilerlersin.
Ya da shortslarini Instagram'da reel olarak paylaş, daha çok insanın karşısına çıkar. Belki oradan YouTube hesabina gelen olur
Çok teşekkür ederim genç ❤️Reels işine bakarım fikir verdiğin için teşekkür ederim canım🌹

Rus değil Azeri köylüleri(kendimde köyde büyüdüm köylüleri alçaltmıyorum,ama böylesine ilk kez rastlıyorum,kv ima ediyorum)
Azeriler bu kadar geri kafalı değildir dimi sizin açgözlü eş ailesine has bişey

o kadar uğraşmışsınız, çok güzel görünüyor pasta,ellerinize sağlık, üzüldüm sizden önce kesmelerine

Ben de abone oldum,evdeki diğer telefonlarla da abone olub beğeniyorum.yaptıkları da güzel sata bilse keşke en azından geliri olur.

Evden yemek yapıp satabilir misiniz orada?
Az buçuk biraz para biriktirirsiniz kaçmanın yolunu bulursunuz.
O evde yaşayan çocuğa yazık

Evden yemek yapıp satabilir misiniz orada?
Az buçuk biraz para biriktirirsiniz kaçmanın yolunu bulursunuz.
O evde yaşayan çocuğa yazık
Nasıl satmak mesela?nasıl kendimi tanıttırayım acaba?mesleğim ola ola uğraştığım şeylere bak Allah sizi bildiği gibi yapsın 🤲🏻Ama ben pasta yapmayı çok seviyorum

Nasıl satmak mesela?nasıl kendimi tanıttırayım acaba?mesleğim ola ola uğraştığım şeylere bak Allah sizi bildiği gibi yapsın 🤲🏻Ama ben pasta yapmayı çok seviyorum
Niye beddua ettin durduk yere
Bazı kadınlar çocukların doğum günü için veya evlilik yıl dönümü falan için sipariş veriyorlar.
Yada bazı restaurantlar kendileri bazı ürünleri yapmıyor başkasından satın alıyorlar
Örneğin benim akrabam evden sarma ve içli köfte yapar satardı öyle şeyler

Yani ben kadına destek olayım youtube kanalına bakayım falan diyecektim kadının yazdığına bak
İyi ne yaparsan yap

Yani ben kadına destek olayım youtube kanalına bakayım falan diyecektim kadının yazdığına bak
İyi ne yaparsan yap
Bence kendini anlatamadi. O da zaten satmak istiyor,hatta eşi çalıştığı mekana kurabiyelerini goturecekti satılsın diye , heveslenmisti.
'benim ne güzel mesleğim varken nelere kaldım para kazanmak icin. Allah kaynanami bildiği gibi yapsin' demek istedi

Bence kendini anlatamadi. O da zaten satmak istiyor,hatta eşi çalıştığı mekana kurabiyelerini goturecekti satılsın diye , heveslenmisti.
'benim ne güzel mesleğim varken nelere kaldım para kazanmak icin. Allah kaynanami bildiği gibi yapsin' demek istedi
Ne bileyim Allah sizi bildiği gibi yapsın deyince öyle anladım.
Yanlış anladım o vakit gece gece

Niye beddua ettin durduk yere
Bazı kadınlar çocukların doğum günü için veya evlilik yıl dönümü falan için sipariş veriyorlar.
Yada bazı restaurantlar kendileri bazı ürünleri yapmıyor başkasından satın alıyorlar
Örneğin benim akrabam evden sarma ve içli köfte yapar satardı öyle şeyler
Bedduayı onlara ettim

Back
X