Yıprandım artık , huzursuz her anımdan yıprandım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Putto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Insallah belki o sekılde vazgecerim .
Ben napıcam inanın bılmıyorum
Tam bir köleyim zira su an tek bir köleyim
Bu arada cidden Allah razı olsun sizden cok yazdınız, hıc tanımasam da insallah Allah ne muradınız varsa versin

Ya şimdi benim cağnımmmmmm cin aklım çalışmaya başladı..
Bu gerçek bir konu mu ?
Şayet gerçekse kendini ezik bulan sevgilisinden bu kadar korkan birisi asla bu saatte bir şekilde çevrimiçi internette duramaz.. korkar ya öğrenirde ne yaptığımı sorar diye.. sonuçta kontrol manyağının eline mahkum birisi.. ödüm patlıyor diyor nerdeyse aldığı nefesin hesabını verecek..
hele bir de bu yazışmaları görse eyvah eyvah konu sahibesini mahveder..

Ayrıca siz o aradığında yalan söylüyorum diyorsunuz.. yahu siz ona nasıl yalan söylersiniz siz ona cinlik yapamazsınız ki.. iyice sindirmiş adam sizi..

O zaman bu konu gerçek değil kimse kusura bakmasın.. cümle aralarına iyi bakmak gerek..iyi geceler..

Sevgiye aç olman kendini bu kadar aşağılamana izin vermeni gerektirmiyor.Avukatim dedin calisiyormusun? Yani meslegin var cirkinde degilim diyorsun sevilmemen icin bir sebebin varmi?
Çalısmıyorum iş bulamadım.
Sevılmemem ıcın hıc bi sebebım yok hatta arkadaslarıma desem hemen bulurlar ancak benım kendime saygım kalmadı hepsi bu

Ne dusunuyorsanız dusunun. Bu saatte online olmam buraya yazmamdan haberi olsa ne kadınlarq anlatıyorum, arkadasım olmadıgından. İstedıgınızı dusunun gercek olmayacak konuyu buraya acacak kadar aptal degılım bu saatte ama yinede teşekkürler. Gercek sanıp yazdıgınız ıcın

[QUOTE="Putto, post: 57498836, member: 803253] aptal degılım bu saatte ama yinede teşekkürler. Gercek sanıp yazdıgınız ıcın[/QUOTE]

Aptal olmadığını kendine ispatla.. En acilinden kurtar kendini..

Evlen bu adamla, ilk aylardan hemen hamile de kal.. Akşam işten geldiğinde ayaklarını filan yıkarsın, aldatırsa sineye çekersin, arada bir dayağını filan da yer oturursun. Çalışmazsın çalıştırmaz zaten, işe giderken üzerine kapıyı da kilitleyip gitsin. İnsanlıktan kadınlıktan çık.
Devam et böyle.
Psikolojim hastayım diye de kandırma kendini. Senin ki aptallık..

Sana şunu diyim bende benzeri şeyleri yaşadım aslında. O kadar tehditler hakaretler yıllarımı verdim. Hep kendimden ödün verdim. Neler yaşandı ve hep geri döndüm ona. Benim en büyük şansım eşimdi. Onun sayesinde kendi değerimi anladım. O girdi araya ondan kurtarmak için. İyi ki de girdi hayatıma. O herifle evlenseydim şuan hayatta olmazdim...
Ama bunları anlamak için illa eşimin karşıma çıkmasına gerek yoktu. Biraz kendime güvenim olsa yeterdi.

Neden farkında olduğun halde hâlâ devam ediyorsun güzel kardesim?

Sen aciz değilsin her şeyin farkındasın... yaşadıklarınin normal olmadığıni biliyorsun sadece cidden sağlam bir tokata ihtiyacın var ....bu tokat ağır bir söz olur mesela... seni yerden yere vurur batip çıkarsın ve kendine gelirsin.... ya da cidden sağlam bir tokat seni kendine getirmeli ben ne yapıyorum demelisin silkelenmelisin.

Şu gencecik yaşında hayatı sana zindan eden bir şerefsizden kopamiyorsun yazık etme kendine ...

Ne kadar değerli biri olduğunun farkına ne zaman varacaksin? ben sana söyleyim bu pislikle evlenip is işten geçtikten sonra bir de çocuk olursa her şey emin ol daha zor olacak .

Kendine haksızlık ediyorsun.. sen köpek değilsin sadece o beyinsizden hâlâ sevgi kirintilari dileniyorsun .....seni öteledikce bağlanıyorsun .

Bir düşün Kim bu adam emin ol o da pek normal değil hasta, kontrol manyağı ve daha fazlası bir adam... Bu adam seni hakediyor mu ? hastayken seni terketmis dahası var mı güzel kardeşim psikolojinin bozmuş.

En kısa zamanda acilen bir psikolog bulup gitmelisin... Bu sacmaliga bir son verip, kendinin ne kadar değerli biri olduğunu, köpek olmadığını ve bu pislik herifin senin ayıracak oldugun bir dakikayi bile haketmediginin farkına variyorsun.

Kendine gel hayat bir gündür o da bugündür .Kendine acimayi bırak ve bu işe son verdiğinde, hayatın ilk başlarda zor olsa da emin ol özgürlük ne demek anladığında çok daha mutlu olacaksin.

Senin için hiç üzülmedim. Derdinin çözümü bu kadar basitken, sebep burnunun ucundayken mazoşist gibi acı çekmek istiyorsan afiyet olsun valla. Tek yapman gereken bitti yazmak yahu. Bu kadar. Bitti ayrıldık ben seni çekemiyecem diyeceksin altı üstü. Sanki 3 çocukla işsiz güçsüz ortada kalmışsın. Sanki evlat acısı tatmışsın. Sanki hayat arkadaşın ölmüş. Ne dertler var silkelen kendine gel. Altı üstü hasta ruhlu bi adamdan ayrılacaksın. Allah aşkına sen hukuk gibi bi mesleği nasıl becerdin de okudun.
Farkındayım biraz sert oldu, ama iyiliğin için yazdım inan.

Ben size cok üzüldüm.Öyle ki yurt disinda yasamasam yaniniza gelip sizi doktora götürecek kadar.Ilk baslarda annenize bir an önce söyleyin diyordum ama sonra annenize de pek güvenmediginizi anlayinca ne diyecegimi bilemedim.Güvendiginiz bir arkadasiniz yok mu?Ona gidip kalsaniz ve bu sürecte de bu adamla iliskiyi kesip bir an önce tedaviye baslasiniz.

Lütfen yapmayin böyle cok endiselendim sizin icin.Lütfen cesaretinizi toplayip bir doktora gidin.Bu adam gercek bir psikopat.

Önce bir psikoloğa gidin, birkaç seansta kendinize gelirsiniz ve korkularınız geçer. Sonra da hemen ayrılın.

Oğlak ya da aslan burcu mu
Bu aralar burçlara taktım hele oğlağa ya bu oğlak erkekleri hep mi aynı
Bu tarz erkekleri hemen burçlara bağlayıp genellemeyin lütfen. Sonra, mesajı okuyan konu sahibi eşi veya sevgilisi gibi psikopatların her yerde ve herkesin başında olduğunu, tek sorunlunun kendi eşi veyasevgilisi olmadığını düşünüyor; bu genelleme rahatlatıyor onu ve durumunu normal görüp kabullenip aynı şeyleri yaşamaya devam ediyor.

anladığım kadarıyla bahsettiğiniz kişi çok abartı derecede baskın otoriter bir kişiliğe sahip. her şeyi kontrol altına alma çabası mükemmelliyetçi insanlardada bulunur. ama cidden çok abartmış. sizi bu kadar çok sıkıyorsa bu kadar çok üzüyorsa, kaldıki size karşı sizi sanki “ her an kontrol edilmesi gereken ve ne yaptığını bilmeyen kötü biri” gibi lanse etmiş ve buna inandırmaya çalışmış. Kendimde bahsettiğiniz kişi kadar olmasamda baskın karakterli biriyim kontrolü disiplini severim fakat bu karşımdaki kişiye zarar vermemeli, yaşam haklarını ve özgürlüğünü kısıtlamamalı. O bu noktaya geliyorsa eğer sorun sizde olamaz kaldıki uyum sağlamayı bile denemişsiniz. İplerinizi tam manasıyla eline almak istiyor. Kuklası olmanızı istiyor. Ayrılmanın fikrini geçtim a’sı bile sizi rahatsız ediyor anlaşılan gerçekten seviyorsunuz. Bir şeyler iyi olur umuduyla pes edersem iyi olacak diye düşünmeyin, herşeyinizle ona ait olduğunuzu hissettirdiğiniz anda sizden sıkılacak ve size çok daha fazla kötü davranmaya başlayacak. bahsettiğiniz kişi baskın karakterli otoriter vs... olmanın yanı sıra aşırı derecede saplantılı ve kendisine ve insanlığa güveni sıfır olan, doyumsuz, memnuniyetsiz, çift kişilikli ve içinde sakladığı o kişiliğide narsist biri buna eminim. Ayrılma fikri şimdiden içinizi bunaltıyor acılar çektiriyor ve ayrıldıktan sonrasını hayal bile etmek istemiyorsunuz yaşayacağınız o kederden sonra fakat şunu unutmayın hayata bir kere geliyorsunuz ve bunlara katlanmaktansa bu acıyı yaşamayı yeğlemeniz lazım. bunu kendiniz için aileniz veya yakınlarınız için yapmalısınız. En azından acınızı yaşayıp bir süre sonra hayatınıza devam edersiniz günün birinde illaki mutlu olursunuz. Siz istediğiniz kadar onun istediği şekilde yaşamaya devam edin istediğiniz kadar ses çıkarmayın onu memnun etmenin bir yolunu asla bulamayacaksınız ve mutlu olamayacaksınız. O da sizin temiz kalpliliğinizden, sevginizden vb... onu tatmin eden özelliklerinizden yeteri kadar yararlandığında size tekmeyi basacak. Bir kulağınızdan girip ötekinden çıkmasın dediklerim çünkü aşkın taze acısı gözü çok kör edebilen bir duygu. Ölümler unutuluyor, cesaretinizi ve özgüveninizi toplayın ve artık onun için uğraşacağınıza kendinizi kurtarmak için gerekeni yapın.

İnanin yapmayı deneyemiyorum bile , neden bılmıyorum korkuyorum herseyden korkuyorum.
bir şey sorucam kesinlikle yanlıs anlamayın bir arkadasım evlenme teklifi aldı birlikte olmuşlar o gün. daha sonra eşi olacak kişi en ufak seylerden ayrilcam birakcam gibi konustu. kızda ne dese boyun egdi birlikte oldum baskasına anlatamam diye. düğün yapmadılar tamam dedi daha 20 yasında nikâhtan evlendi düğün istediği halde. evine gittim calıstıği halde kızı teras gibi sonradan yapilan çatısı akan eve sokmuslar otursun diye herseyi kabul etti birakmasın diye. he şimdi 2 yıl oldu bosaniyorlar annesinin evine döndü 3 aydir.
kesinlikle yanlış anlamayın iliskiniz oldu da tehdit filan mı ediyor o yüzden mi bırakmıyorsunuz.

taktir ettim sizi.
böyle basit.işi gücü olmayan cam da oturup gelen geceni inceleyen nereye gittin geldin kızz diye bir erkege tahammül edişiniz taktirlik.
siz bagıra durun o sizin gibi bir insana sahip olmanın gururu ile adam oluşu kutlasın.
siz olmadan hiç bir hiç oluşunu ona göstermeyi deneyin.
hayatınızı sonuçlanması gereken bir dava siz avukat olarak savunun karar belli küçük bir eyvallah olsun.
özgürlüge eyvallah
insanlara eyvallah olsun.

Benımde sonum bu, ben evlenmeden belkide 3. Sayfa haberlerine cıkmadan rahat edemeyecegım, cok sacma gelcek belki ama üzerimde yapılan baska seyler oldugunu dusunuyorum.
Ben bu kdr assalamazdım cunku
Size yapılan bir şey yok aklınıza böyle saçma şeyler getirmeyin.
Psikolojik olarak sağlıklı değilsiniz bu çok açık.
Bu teşhisi mesleki tecrübeme dayanarak koyuyorum.Esas uzmanlığım erken çocukluk olsa da psikolojik danışmanım.
Çocukluğunuza, aile ilişkilerinize inmek lazım böyle bir psikopatla romantik ilişki yaşamanızın mutlaka bir sebebi var.
O sebebi bulmadan bu işi çözemezsiniz.
Acilen alanında uzman bir psikolojik danışman veya psikolog bulun.
Gerekirse size bu konuda yardımcı olalım.

Yanlış ayakkabı giyince ayagimiza vurur acitir ve ayakabiya çözüm ararız açtırıp birkaç yöntem olmazsa atarız ki canimizi acitmassin,
İşte sevgili kişisi de böyle hayatından atacaksın yok başka yolu, ruh hastası bu sevgili kisisi normal e döner diye bekleme, düzelir diye bekleme, herşey yoluna gider diye hic ama hiç bekleme

Eski nisanlim ayni tipte bir insandi.
Banyoya bile telefonu goturdugumu hatirliyorum, cunku acmazsam kiyamet kopardi.
Okulda girdigim dersleri felan dinlerdi. Telefon caldiginda mutlu etmek yerine huzursuz olurdum,
aceba simdi neyi bahane edip kavga edicez diye.
Ayrildik.
Cok mutluyum, degerimi bilen bir esim var. Bir kez bile bana sesini yukseltmemis olan.
Huzurlu bir iliski gercekten cok onemli. Kac kurtar kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…