Bu arada cidden Allah razı olsun sizden cok yazdınız, hıc tanımasam da insallah Allah ne muradınız varsa versinInsallah belki o sekılde vazgecerim .
Ben napıcam inanın bılmıyorum
Tam bir köleyim zira su an tek bir köleyim
Çalısmıyorum iş bulamadım.Sevgiye aç olman kendini bu kadar aşağılamana izin vermeni gerektirmiyor.Avukatim dedin calisiyormusun? Yani meslegin var cirkinde degilim diyorsun sevilmemen icin bir sebebin varmi?
Ne dusunuyorsanız dusunun. Bu saatte online olmam buraya yazmamdan haberi olsa ne kadınlarq anlatıyorum, arkadasım olmadıgından. İstedıgınızı dusunun gercek olmayacak konuyu buraya acacak kadar aptal degılım bu saatte ama yinede teşekkürler. Gercek sanıp yazdıgınız ıcınYa şimdi benim cağnımmmmmm cin aklım çalışmaya başladı..
Bu gerçek bir konu mu ?
Şayet gerçekse kendini ezik bulan sevgilisinden bu kadar korkan birisi asla bu saatte bir şekilde çevrimiçi internette duramaz.. korkar ya öğrenirde ne yaptığımı sorar diye.. sonuçta kontrol manyağının eline mahkum birisi.. ödüm patlıyor diyor nerdeyse aldığı nefesin hesabını verecek..
hele bir de bu yazışmaları görse eyvah eyvah konu sahibesini mahveder..
Ayrıca siz o aradığında yalan söylüyorum diyorsunuz.. yahu siz ona nasıl yalan söylersiniz siz ona cinlik yapamazsınız ki.. iyice sindirmiş adam sizi..
O zaman bu konu gerçek değil kimse kusura bakmasın.. cümle aralarına iyi bakmak gerek..iyi geceler..
Bu tarz erkekleri hemen burçlara bağlayıp genellemeyin lütfen. Sonra, mesajı okuyan konu sahibi eşi veya sevgilisi gibi psikopatların her yerde ve herkesin başında olduğunu, tek sorunlunun kendi eşi veyasevgilisi olmadığını düşünüyor; bu genelleme rahatlatıyor onu ve durumunu normal görüp kabullenip aynı şeyleri yaşamaya devam ediyor.Oğlak ya da aslan burcu mu
Bu aralar burçlara taktım hele oğlağa ya bu oğlak erkekleri hep mi aynı
bir şey sorucam kesinlikle yanlıs anlamayın bir arkadasım evlenme teklifi aldı birlikte olmuşlar o gün. daha sonra eşi olacak kişi en ufak seylerden ayrilcam birakcam gibi konustu. kızda ne dese boyun egdi birlikte oldum baskasına anlatamam diye. düğün yapmadılar tamam dedi daha 20 yasında nikâhtan evlendi düğün istediği halde. evine gittim calıstıği halde kızı teras gibi sonradan yapilan çatısı akan eve sokmuslar otursun diye herseyi kabul etti birakmasın diye. he şimdi 2 yıl oldu bosaniyorlar annesinin evine döndü 3 aydir.İnanin yapmayı deneyemiyorum bile , neden bılmıyorum korkuyorum herseyden korkuyorum.
taktir ettim sizi.Merhaba hanımlar;
O kadar yoruldum ki sadece iç dökmek için buradayım.
Kendime eskiden güvenen benden eser kalmadı, kendime saygı dahi duyamıyorum. Yaptıklarımı başkası yapsa onu silkmek isterdim. Biliyorum buraya çok fazla konu açtım bu durumla alakalı.Hepsinin farkındayım.
Şu an hissettiğim şeyle baş edemiyorum, her dk huzursuzum. Her dk acaba yine ne konuda canım acıyacak , yine napsam da napmasam da terslenicem, bin saat konusulmayacagım diye dusunuyorum.
Tek bir arkadasım kalmadı etrafımda aksam saatın 11nde bir köprüde avazım cıktıgı kadar bagırdım ben bunları hak edecek kendimi bu kdr ezdirecek ne yaptım diye, neyin bedelini ödediğimi sordum kendime.
Arkadasımla oturuyordum sevgilim denen mahlukat kişisi aramıs ve lavabodaydım haliyle bakamadım ve 1 dk sonra tam olarak döndüm. Ve her zaman lavabodayken arıyomus diye azarlar işittim, sinir krizi gecırdım, sakinlesemedim , peşimde bir çip var. Gibi hissediyorum, tüm telefonlarım , mesajlarım dinleniyor. İzleniyor. Kendimi evcil hayvan gibi hissediyoeum sırf yanlıs anlamaaın diye istedıgım sekılde kıyafet giymeden gidiyorum. Arkadasıma rezil oldum , ağlamaktan kendimi tutamadım. Ne kendime güvenim kaldı ne birşeyim
Ha sanmayın okumadım , avukatım ama nasıl bir insansam kendimi dahil savunamıyorum. Meslegımde ki basarımı tahmın edersiniz.
Kendi benliğimi kaybettim ben , benden artık geriye bir evcil hayvan gibi pesınde bir tasması olan biri kaldı. Özgürlüğümü verdim resmen.
Boguluyorum, her daim huzursuzum. Yoruluyorum. Her dk basım ağrıyor.
Bir arkadasımla ne konustuguma dahi atıyorum ve sonucunda aldıgım cevap bu konu ona nasıl geldi oluyor, tek bir sevgi yok sadece kontrol , sanırım deliriyorum. Hastalanıyorum. Ve gün gectıkce yataktan cıkamaz hale geldim , herseyden yoruldum. Herseyden , agır depresyonda hissediyorum kendimi. Cok yoruldum , hemsde cok
Size yapılan bir şey yok aklınıza böyle saçma şeyler getirmeyin.Benımde sonum bu, ben evlenmeden belkide 3. Sayfa haberlerine cıkmadan rahat edemeyecegım, cok sacma gelcek belki ama üzerimde yapılan baska seyler oldugunu dusunuyorum.
Ben bu kdr assalamazdım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?