- Konu Sahibi Bir_melek_annesi
-
canım kayınvalidenı karşına alp konusuğunda da hiçbişey değişmeyecek bide ustune senı suclu cıkaracak ben bunların hepsını yaşadım kayınvalıdem de benı anneme şikayet etmiş ama ne yazıkkı annem bunu bana söylemedısımdı boşanma aşamasındayız ve ben bunu yenı duydum.Benım kayınvalıdemde 73 yasında ama aklı başında guclu sağlıklı bı kadın ve namaz kılar turbe gezer, kuran okur ama bunlara bakarak değerlendıremıyosun ınsanı cunku cok rhat yalan konusabiliyor.Artık göruyorumkı ne namaz ne nıyaz ınsanın kalbınde iyilik yoksa yapacak bişey de yok
Benim en çok takıldığım nokta sadece 8 ay tanıdığın bir adamla hayatını birleştirmende ki cesaretin...
Severek evlendık. 8 ay flortumuz oldu. Ben eşimi bu gune kadar hıç ne kadınlıgımla ne annelıgımle memnn edemedım.Halada edemıyorum.Benı toplum ıcınde hep kucuk dusuruyor.Ben cevap vermıyorum,susuyorum,cunku ben bir konusursam pir konusurum,bılıyorum huyumu. Esımı kendıme cekme gıbı bı luksum yok malesef... Ben hep ona karsılık veren bı kadınım gözünde...
Kompleks yapıyor eşiniz belliki..
...
Eğer eşinizle aranız iyi olsaydı, mutlu olsaydınız, sizi yüceltmesini bilseydi k.validenizle yaşadıklarınızı bile takmazdınız, sizi huzursuz etmezdi.
Zaten kadınların çıkmazı bu oluyor genelde; eğer eşi mutsuz ediyorsa etraftaki herşey ve herkes daha da ağır gelmeye başlıyor.
Memnuniyetsizlik çok zor bir durum. Eşiniz sizi kaybetme korkusunu hiç yaşamamış sanırım.
..
Eltiniz eşiyle iyi olmasa k.validenizin biricik gelini olmaz kolay kolay.
...
K.valideniz konuşarak anlaşacak bir insansa konuşmanızı doğru buluyorum bende.
Aksiyse, söyleyeceklerinizi çarpıtacaksa konuşmamanız en iyisi.
ne alakası var insanları tanımak icin yıllarca birlikte mi olmak lazım ben esimle 2 ay konustum cok mutluyum süre değil iyi degerlendirip tanımak lazım 2 ay sonra nisan bi sene sonra düğün yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?