- 14 Nisan 2013
- 15
- 31
- 88
- Konu Sahibi MakeupHair
-
Şuan ne renk saçınız yada ne renk yapmak istiyorsunuzBen çok siyahtan döndüm ama dönüp dolaşıp tekrardan siyah yapma isteğim geliyor , şimdi ben siyaha boyasam bu kullandiginuz ürünle boyayı akitabilir miyim yipratmadan?
Bende uzun süredir siyah kullanıyodum bu ürün açıcı veya boya değil. Boya silici. Saçından son yaptığın işlemi siliyor hiç birşekilde bir zarar vermedi ben çok memnun kaldım. Eğer üstüste siyah yaptıysan son yaptıgın siyahı siler bi anlamı da kalmaz sana uygun olduğunu düşünmüyorum canımCanım peki sen ne zamandır siyah kullanıyodun. Benim 7yıl oldu korkuyorum açıkçası kopar falan diye yada işe yaramazsa.
Anladım canım tesekkurler:)Bende uzun süredir siyah kullanıyodum bu ürün açıcı veya boya değil. Boya silici. Saçından son yaptığın işlemi siliyor hiç birşekilde bir zarar vermedi ben çok memnun kaldım. Eğer üstüste siyah yaptıysan son yaptıgın siyahı siler bi anlamı da kalmaz sana uygun olduğunu düşünmüyorum canım
Şu an kendi rengim kumral tonu ama ombre var küllü sarı gibi .Şuan ne renk saçınız yada ne renk yapmak istiyorsunuz
Evet siyaha boyarsanız kumral üstüne daha sonra bu ürünle tekrar alttaki kumrala dönersinizŞu an kendi rengim kumral tonu ama ombre var küllü sarı gibi .
Ben çok siyahtan döndüm ama dönüp dolaşıp tekrardan siyah yapma isteğim geliyor , şimdi ben siyaha boyasam bu kullandiginuz ürünle boyayı akitabilir miyim yipratmadan?
.Ben de siyah saçlıyım ama hep üst üste boyadım, sonki boyayı çıkarsa altı yine siyah aslında.. Yine de işe yarar mı acabaa??
Aynı ben.. Açtırıyorum, geri siyaha boyatıyorum.. Kısırdöngü oldu artık.. En çok siyah yakışıyor sanki..
Saç botoksu güzel bir uygulamadır fakat bu ürünle bir ilgisi yok .bu ürün boya silici dirBunun yerine bir kuaförde saç botoksu ve güzel bir kesim daha mantıklı geldi bana.
Saçın yapısıyla alakalıdır zarar . Mesela benim saçım çok güçlü 1 sene boyunca da çok iyi bakım yaptım ve çok kıvırcık herseyi deneyebiliyorum bu ürünü merakımdan 2 kere denedim saçımda herhangi bir zarar meydana gelmediacaba siyahı silerse senin rengin böyle mi olacak yada diyelim bidaha denersek bi zararı var mı ?
watsons da bulamadım nerden almıştın acabaSaç botoksu güzel bir uygulamadır fakat bu ürünle bir ilgisi yok .bu ürün boya silici dir
Saçın yapısıyla alakalıdır zarar . Mesela benim saçım çok güçlü 1 sene boyunca da çok iyi bakım yaptım ve çok kıvırcık herseyi deneyebiliyorum bu ürünü merakımdan 2 kere denedim saçımda herhangi bir zarar meydana gelmedi
Ben watsonstan aldım belki kalmamıştır benim aldığımdada son 1 tane kalmıştı o yüzden extra olanı alamadımwatsons da bulamadım nerden almıştın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?