Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlara tedavi amaçlı balyaj

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya...şampuan gereklimidir ki acaba yıkama sırasında?...nesse duruma göre bakarım...ayrıca diplere fazla sürmedim çünkü saçımın yarısı boyalı. dipleri kendi saçım ama demin okudum ki peeling etkisi yaoıyormuş kafa derisine yeni saçların çıkmasına yardımcı oluyormuş...nesse bidaki sefere beğenirsem diplerden yaparım ayrıca ayda 1 yapılacakmış...

evet kızlar yıkadım ...şampuan kullanmadım ama sanki azcık fındık kadar şampuan kullanılsa daha iyi olucak...saçlarım hala az ıslak ama feci kırık olan saç uçlarım yola geldi gibi...sanırım en iyi cevabı yarın gündüz gözüyle vericem
ama tavsiye ederim....

ayyy lütfen foto da ekler misin saçındaki değişimi görelim bizlerde canım..
hem ayda 1miş yapmasıda iyi sıkıntı olmaz hem de her ay da saçı toplamış oluruz hiç değilse..

üzgünüm jnm şu an foto çekebilceğim herhangi bişey yok...yoksa benim de aklımdaydı....

kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar ayda mutlaka 1 kere yapın..bnm kırıklar yola geldiyse...

Merhaba kizlar.dun bayan sac jolesi kullandi yaparken gida jolesiylede yapilabilir dedi.sac jolesinde sacin gozeneklerini acan bi madde varmis bu yuzden kullaniyoruz dedi benim saclarim yumusadi yaptiktan sonra.bikac deneme yapmak lazin bence iyi sonuc gormek icinn.baska deneyip memnun kalan oldumu??

kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar ayda mutlaka 1 kere yapın..bnm kırıklar yola geldiyse...

kızlar hadi gözünüz aydın o zaman sizden şöle tam bi tarif istiyorum malzemeler ve yapılışı şeklinde bende bi deneyim

senin o dediğin tuz canım,peeling etkisi yapan

senin kremin meyne asitlimiydi canm,ordaki uzman a,e,c vitaminlerini içeren saç kremi olması gerektiğini söyledi.Ayrıca bir kere bile yapıldığında çok büyük bi değişiklik olacağını saçınızı tanıyamayacağnızı söylemişti,seninkinde böyle olmadımı?

melissadan şööle detaylı bi tarif bekliyoruz senden canım neler kullandığını filan netten resimler ekleyerek gösterirsen iyi olur ya çok merak ettim denicem hemen..

yok benim saç kremim tresan dı canım her tip saç için olan...faydasını gördüm ama öle aman aman çok değil görünüş açısından daha bir oluru oldu sadece ama benim uçlar gerçekten feci yanık kırık dolu belki ondandır....peeling etkisini olduğu yazıyor bu maskeninde açıklaması da aynen şöyle:

[h=2]Şems Aslan Yıpranmış Saçlara Bakım Yapılışı[/h]Malzemelerin hepsini bir kap içine koyun ve iyice karıştırın. Saç dibinden ucuna kadar hızlı hızlı uygulayın. İsmi doğal balyajdır. Tüm saça yapılır ayda 1 kere yapmanız yeterli olacaktır. Saçı bone içine toplayın 35 dakika bekletin ve durulayın. Bu bakım saç dibine peeling yapıyor. Saç çıkmasına yardımcı oluyor. Saçlarınıza ayda 1 kere tuzla saç diplerine peelingde yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

canım sağol peki neler kullandın ve ne kadar kullandın onuda yazarsan sevinirim bi ara 25gr diye soruyodun bi onu hatırlıyrm ama ne 25gr kullanılıyo bilmiyorum

7 yemek kaşığı su
1 yemek kaşığı gıda jölesi
1 yemek kaşığı saç kremi
karıştırıp boya yapar gibi sürüyosun işte
zaten saç yumuşacık oluyor sonradan tarayabilirsin boneyi ya da havluyu geçirdin mi tamamdır.

ama arkadaşın dediği gibi a,e,c vitaminli olsa daha iyi olur....nerde hangi markada var ki o saç kremi acaba?

çook tşk ederim canım bende ilk fırsatta alıp yapayım..sen memnun kaldın demi fark ne kadar oldu kırıkların filan düzeldi mi

ama arkadaşın dediği gibi a,e,c vitaminli olsa daha iyi olur....nerde hangi markada var ki o saç kremi acaba?

o sorun değil yaa ööle bi saç kremi yoksa bile normal bi saç kreminin içine vitamin kırarız bi tane mesela evigen (e vitamini) olmadı başka vitaminler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…