kizlar gunaydin..tedavi amacli balyak diye bir kur buldum yiprranmis saclarin tedavisinde kullanmamiz icin.anlatan guzellik uzmani cook ovdu ve bende denemek istedim.suan basimda bekliyorum malzameleri sizinlede paylasmak istedim yapmak isteyen olursa buyrun canlarim..
Malzemeler
25 gram sac jolesi
7 yemek kasigi su
1 yemek kasigi sac balzami yada sutu(sac kremi)
Yapilisi:
Tum malzemeyi bi kapta karistiriyoruz.saclarimizi tutam tutam alip once tariyoruz sonra firca yada elimizle boya yapar gibi diplerden uclara dogru suruyoruz.tutama surdukten sonra parmaklarimizla dipten uca ceke ceke tellerine yediriyoruz daha sonra dipten saci tutarak parmagimza sarip sarip cekiyoruz saci.bu islemi tum saca tutam tutam ceklinde yapip biririyoruz kuru.30-35 dk bekletp yikiyoruz.dilerseniz yikadiktan sonra tuzla peeling de yapabilirsiniz kolay gelsinn kizlar bi deneyin bakalim ise yariycakmi
kızlar selam..
bugün sonunda şu balyajı deneyebildim ve sizlere de örnek olması için foto çektim önce ve sonra olarak yalnız merak ettiğim karışımı tam belirtilen ölçülerde yapmama rağmen birden iyce sulu oldu yapan arkadaşlar sizdede ööle oldu mu yada jöle topaklandı mı sizde de..neyse inş zamanla dahada alışmış oluruz bu tarife..
Eki Görüntüle 603017 Eki Görüntüle 603018
Eki Görüntüle 603019 Eki Görüntüle 603020 elbette çok mucize beklemedim ama buda bnm için güzel bi mucize olduinş bikaç ay devam edince daha güzel sonuçlar alırım alırız herkese kolay gelsin..ha saçlarımın ipekten farksız olduğunuda sölemeliyim kızlar ilk defa sakal gibi batan saç uçlarım yok
canım resimler açılmıyo yanlız
dediğin gibi çok net değil resimler ama farkediliyo yinede canım
Denemeden önce 2 adet soru sormak istiyorum :) Dr öetker'in jel adı altında satılan ürün gıda jölesi mi? Çünkü markette yalnızca onu gördüm İkincisi bu jöle denen melette şeker yok mu yani saçımız yapış yupuş olmayacak mı sürünce nasıl kolay sürülebilir ki saça? Deneyenler cevaplarsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim canım denedim akşam olmadan.Jöleyi azıcık fazla koydum çünkü saçlarım uzun sayılır.1 saat beklettim ama farkedilir bir sonuç alamadım.Bana uymadı sanırım bu tarif herkesin saçının yapısı, ihtiyacı farklı tabi.Ben sarışınım o yüzden inceldi iyice saç uçlarım diplerim hızla uzarken saç boyum aynı hızda uzamıyorçünkü kırılıyor... Neyse ben argan yağlı şampuanım ve saç serumuma devam edeyim iyi geliyor gibiydi 2-3 aydır.
merhaba kızlar bende izlemiştim bu kısmını ve ogünden buyana aklımdaydı denemek.. o kadar çok övdü ki şems aslan bu maskeyi insan merak ediyor haliylesaçlarınıza inanamayacaksınız daha ilk seferde dedi.. yorumları okudum yalnız bişey sormak istiyorum.benim saçlarım çok dökülüyordu şimdi biraz azaldı çok şükür..saç kremi hiç kullanmıyorum desem yeridir,çok döküyor saçımı.diplere değdirmeyeyim diyorum ama değiyo bişekilde ve döküyor,o yüzden kullanmıyorum.bi yemek kaşığı saç kremi kullanılıyor peki bu saç döker mi acaba?benim gibi saçı saç kreminden çok etkilenen birileri kullandı mı bu maskeyi ve sonuçları ne oldu?kızlar cvplarınıza göre deneyeceğim lütfen yardımcı olun :18: yada cvp alamazsam sırf aşırı meraktan göze alıp deneyeceğim ama inşallah soruma bir yanıt bulurum lütfen kızlar
canım ben 3defa yaptım ayda bir yapılıyo biliyosun
vaaoovv gibi bi sonuç olmamakla beraber sıfır etki tarzında da değil
iyi geliyor açıkçası ama bugün bunu yapıp ertesi gün saçını zorlarsan yani düzleştirici maşa vs bi anlamı kalmaz
bu arada saç kremini normalde de bu uygulamada da kullanma derim evet yumuşak saçı herkes çok sever
ama emin ol dökülen saç da yumuşak olan saçtır ben saç maskemi ekliyorum içine tabi o da aynı sayılır
ama çamterebendin yada sarımsaklı bişiler kullanırsan dökülmen tamamen yok olur bu da aklında bulunsun
yardım edebileceğim bişi olursa seve seve yardımcı olurum canım..denemekten zarar gelmez zaten ayda 1defa yapıyoruz hiçbi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?