Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlara tedavi amaçlı balyaj

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
oooooffff çok sabırsızlanıyorum bian önce gidip almalıyım malzemeleri hiç fırsatım olmuyo yaa alacağım da bi gıda jölesi bu kadar yani :97:

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

kızlar selam..
bugün sonunda şu balyajı deneyebildim ve sizlere de örnek olması için foto çektim önce ve sonra olarak yalnız merak ettiğim karışımı tam belirtilen ölçülerde yapmama rağmen birden iyce sulu oldu yapan arkadaşlar sizdede ööle oldu mu yada jöle topaklandı mı sizde de..neyse inş zamanla dahada alışmış oluruz bu tarife..
Eki Görüntüle 603017 Eki Görüntüle 603018
Eki Görüntüle 603019 Eki Görüntüle 603020 elbette çok mucize beklemedim ama buda bnm için güzel bi mucize oldu inş bikaç ay devam edince daha güzel sonuçlar alırım alırız herkese kolay gelsin..ha saçlarımın ipekten farksız olduğunuda sölemeliyim kızlar ilk defa sakal gibi batan saç uçlarım yok

bu arada tahmin edeceğiniz gibi ilk 2foto önce son 2fotoda sonraki halleri..

canım resimler açılmıyo yanlız

çok iyi çekememkle beraber saçımın son halindeki arada çıkan saçlarda bnm hatamdı kırık alayım derken birazcık ööle kaldılar ama dediğim gibi şimdilik gayet güzel tabiki bikaç sefer yapılmalı ve düzleştirici maşa vbden uzak durmak lazım..

evet canım topak topak oluyo ve iyice karıştırman lazım....ve evet sıvımsı oluyo etkisini de bikaç gün sonraki yıkamalardan sonra daha iyi görürsün...benim öle oldu
gün geçtikçe belli etti kendini ve yumuşacık uçlar...

dediğin gibi çok net değil resimler ama farkediliyo yinede canım

evet canım ama her ay yapacağım kesin artık :) yalnız ölçüyü biraz arttırıcam saçlarım uzun bana yetmedi..bu ölçü saçı omzunda olanlara tam olur anca..

Denemeden önce 2 adet soru sormak istiyorum :) Dr öetker'in jel adı altında satılan ürün gıda jölesi mi? Çünkü markette yalnızca onu gördüm İkincisi bu jöle denen melette şeker yok mu yani saçımız yapış yupuş olmayacak mı sürünce nasıl kolay sürülebilir ki saça? Deneyenler cevaplarsa çok sevinirim.

evet canım benimkide ondan hatta kivilisi bide muzlusu var
bu arada diğer malzemelerle bi araya getirince zaten kreme benzer bişi çıkıyo ortaya ama
kıvamı tam bi krem gibi değil tabi bu arada yapımı kolay ancak kesinlikle iyce karıştırılmalı ufak bi topaklık sorunu yaşadım ben
ve sanırım ölçüde az geldi saçıma biraz uzun saçlarım bu sefer biraz artırmayı düşünüyorum..
umarım memnun kalırsın canım şimdiden kolay gelsin..

Teşekkür ederim canım denedim akşam olmadan.Jöleyi azıcık fazla koydum çünkü saçlarım uzun sayılır.1 saat beklettim ama farkedilir bir sonuç alamadım.Bana uymadı sanırım bu tarif herkesin saçının yapısı, ihtiyacı farklı tabi.Ben sarışınım o yüzden inceldi iyice saç uçlarım diplerim hızla uzarken saç boyum aynı hızda uzamıyor çünkü kırılıyor... Neyse ben argan yağlı şampuanım ve saç serumuma devam edeyim iyi geliyor gibiydi 2-3 aydır.

anladım canım ama 1 2ay daha denemeni öneririm ilk aşamada çok fazla bişi olmasını bekleyemeyiz aslında
hem ayda 1kere yapılıyo 2sefer daha yapsan yeter bence..
benimde içine katmayı düşündüğüm bi iki şey var aslında ama olur mu diye kararsızım:26:

Hiç sorma zaten benim de elim gidip geldi yaparken içine başka şeyler eklememek için :) bemiks falan vardı evde bi tane kırsam mı dedim ya da azıcık badem yağı falan :) ama harfiyen uydum koymadım , dediğin gibi diğer ay bi kez daha denerim sonuç alamazsam tekrarlamam

gnshusna merak ettim sen 2.uygulamanı yaptın mı canım sanırım senin günün geldi benden önce yapmıştın sen
bende dayanamadım bugün yaptım bikaç gün erken oldu ama olsun saçlarım epey toparlanmıştı bu ara
bugünde balyajı yapınca iyi oldu bakalım 3 4sefer daha yapıcam belki içine bişiler ekleyebilirim yağ vs gibi
bugün de saç kremi kullanmadığımdan glissin siyah serisindeki maskemi kullandım o zaten iyi geliyo bana
adi bakalım hepimize kolay gelsin arkadaşlar..

merhaba kızlar bende izlemiştim bu kısmını ve ogünden buyana aklımdaydı denemek.. o kadar çok övdü ki şems aslan bu maskeyi insan merak ediyor haliyle saçlarınıza inanamayacaksınız daha ilk seferde dedi.. yorumları okudum yalnız bişey sormak istiyorum.benim saçlarım çok dökülüyordu şimdi biraz azaldı çok şükür..saç kremi hiç kullanmıyorum desem yeridir,çok döküyor saçımı.diplere değdirmeyeyim diyorum ama değiyo bişekilde ve döküyor,o yüzden kullanmıyorum.bi yemek kaşığı saç kremi kullanılıyor peki bu saç döker mi acaba?benim gibi saçı saç kreminden çok etkilenen birileri kullandı mı bu maskeyi ve sonuçları ne oldu?kızlar cvplarınıza göre deneyeceğim lütfen yardımcı olun :18: yada cvp alamazsam sırf aşırı meraktan göze alıp deneyeceğim ama inşallah soruma bir yanıt bulurum lütfen kızlar

canım ben 3defa yaptım ayda bir yapılıyo biliyosun
vaaoovv gibi bi sonuç olmamakla beraber sıfır etki tarzında da değil
iyi geliyor açıkçası ama bugün bunu yapıp ertesi gün saçını zorlarsan yani düzleştirici maşa vs bi anlamı kalmaz
bu arada saç kremini normalde de bu uygulamada da kullanma derim evet yumuşak saçı herkes çok sever
ama emin ol dökülen saç da yumuşak olan saçtır ben saç maskemi ekliyorum içine tabi o da aynı sayılır
ama çamterebendin yada sarımsaklı bişiler kullanırsan dökülmen tamamen yok olur bu da aklında bulunsun
yardım edebileceğim bişi olursa seve seve yardımcı olurum canım..denemekten zarar gelmez zaten ayda 1defa yapıyoruz hiçbi sorun yok

canım cevabın için teşekkür ederim saç kremini bu uygulamada kullanma nedeni olarak şems aslan jöle saça yapışmasın kolay arınsın diye koyuyoruz dedi,bu durumda ya çok az yada hiç koymasamda olur.. zeytinyağlı sarımsak maskesine başladım birde lavanta deniyorum bakalım..kırık görünümünde gözle görülür bi etkisi oldu mu sende canım üç kere yapmışsın? birde tuzla peeling saç köklerini açıyor ve saç için çok iyi falanda demişti hiç denedin mi?tuzun bi zaraı olur mu ki? denemeyi düşünüyorum da...:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…