- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ağırlığını koyunca fayda etmiyor mu?Gel de bunu eşime anlat ozaman anlamıyor ki
2 binlira para yetmiyor mu kayinvalidene tek kişi üstelik.Ya kızlar inanın eksiği var fazlası yok anlattıklarımın eşimin annesinde var hata sen zor geçiniyorsun diye eşim sana yardım edecek tabi ama kızına kira vermek nedir ? Kv 2 Dükkan kirası emekli aylığı alıyor 2 milyar civarı geliri var geleni gideni çok oluyor diye eşim para gönderiyor ona bişey diyemem benim annem de olabilirdi sonuçta ama ablası ve eniştesi padişah gibiler herşeylerini biz alıyoruz yazın kalmaya geldiklerinde, sinir oluyorum en çok da eşime nasıl Görmez ya
Görümcemler varken mümkün değil, diyorum ya etten başka bişey yemezler 3 ay kalıyorlar ellerini ceplerine atmazlar alışmışlar yani buna, başka akrabalarımı görüyorum yaz tatiline gelen Öğtetmen kuzenim var, evin masrafını alır mesela, ya da annesi ona bişey ısmarlar alır para kabul etmez bizimkiler kendi kışlık salça domateslerinin Parasını bile bize ödettiler kışlık fasulyesini bile biz aldık Kv yaptı insan bi teklif eder dimi senin annenin durumu belli , eşime ne diyebilirim ben2 binlira para yetmiyor mu kayinvalidene tek kişi üstelik.
Görümcemler varken mümkün değil, diyorum ya etten başka bişey yemezler 3 ay kalıyorlar ellerini ceplerine atmazlar alışmışlar yani buna, başka akrabalarımı görüyorum yaz tatiline gelen Öğtetmen kuzenim var, evin masrafını alır mesela, ya da annesi ona bişey ısmarlar alır para kabul etmez bizimkiler kendi kışlık salça domateslerinin Parasını bile bize ödettiler kışlık fasulyesini bile biz aldık Kv yaptı insan bi teklif eder dimi senin annenin durumu belli , eşime ne diyebilirim ben
Valla hiç sanmıyorum canım durumları gayet iyi yaşayışlarından belli zaten evleri arabaları var kredi Borçları yok hesaplarsak bizden daha çok para kalıyordur ellerindeGörümcenizin durumuyla ilgili sizin bilmediğiniz bir şey olabilir mi?
Valla o zaman hiçbir mantığa uymuyor bu durum, eşinizin sağlıklı düşünememesi dışında.Valla hiç sanmıyorum canım durumları gayet iyi yaşayışlarından belli zaten evleri arabaları var kredi Borçları yok hesaplarsak bizden daha çok para kalıyordur ellerinde
Görümcemler varken mümkün değil, diyorum ya etten başka bişey yemezler 3 ay kalıyorlar ellerini ceplerine atmazlar alışmışlar yani buna, başka akrabalarımı görüyorum yaz tatiline gelen Öğtetmen kuzenim var, evin masrafını alır mesela, ya da annesi ona bişey ısmarlar alır para kabul etmez bizimkiler kendi kışlık salça domateslerinin Parasını bile bize ödettiler kışlık fasulyesini bile biz aldık Kv yaptı insan bi teklif eder dimi senin annenin durumu belli , eşime ne diyebilirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?