- 30 Mayıs 2022
- 29
- -5
- 1
- 23
- Konu Sahibi Soylememki123445
Ne yazsam bilemiyorum okuyup da işsiz olmak istemiyorum kpssye girsem mi onerisi olan var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne okudunuz ki?Okurken de çalışabileceğin atamabileceğin bir sektör olsun yeter. 14.000 sıralama ile üniversiteye yerleştim. İşsizim
Okurken lise kpssye girseydim misler gibi atanmış olacaktım.
Bazen nokta atışı önlisans programları, bazen talep görMEyen lisans programları çok daha hızlı işe başlamaya sebep oluyor.
KPSS 'ye girip, nöbet tutma imkanı olan bir yere atanıp hem okuyup hem çalışabilirsiniz. Ancak şartlara baktığımızda artık iyi bir bölümü kazanabilip okumak da zor atanmak da zor.Ne yazsam bilemiyorum okuyup da işsiz olmak istemiyorum kpssye girsem mi onerisi olan var mi ?
Mesleğiniz ne acaba?Okurken de çalışabileceğin atamabileceğin bir sektör olsun yeter. 14.000 sıralama ile üniversiteye yerleştim. İşsizim
Okurken lise kpssye girseydim misler gibi atanmış olacaktım.
Bazen nokta atışı önlisans programları, bazen talep görMEyen lisans programları çok daha hızlı işe başlamaya sebep oluyor.
Mesleğiniz ne acaba?
Yks siralaman iyi degil ki, Kpss'ye girip atanacak puani alabilecek misin?Ne yazsam bilemiyorum okuyup da işsiz olmak istemiyorum kpssye girsem mi onerisi olan var mi ?
Nasıl iyi değil? 3 milyon küsür insan içinde ilk %5 in içinde olacak bir başarı göstermiş.Yks siralaman iyi degil ki, Kpss'ye girip atanacak puani alabilecek misin?
Yks siralaman iyi degil ki, Kpss'ye girip atanacak puani alabilecek misinNe yazsam bilemiyorum okuyup da işsiz olmak istemiyorum kpssye girsem mi onerisi olan var mi ?
100bin 150binden bahsediyoruz, abarttığınız kadar iyi değil.Nasıl iyi değil? 3 milyon küsür insan içinde ilk %5 in içinde olacak bir başarı göstermiş.
Gayet başarılı bir sonuç. Mimarlık mühendislik bölümlerini bile okuyabilir.
Güzel özel üniversitelerden burs alabilir.
Abartmadım ki minik bir hesapla yüzdelik başarısının rakamlarına ve üniversitelerin taban puanlarına göre konuştum.Yks siralaman iyi degil ki, Kpss'ye girip atanacak puani alabilecek misin
100bin 150binden bahsediyoruz, abarttığınız kadar iyi değil.
12 senelik öğretmen ve eğitim koçuyum.
Yüzdelik niye hesaplıyorsunuz ki? Gelir düzeyine göre hesap yaparsak da buradaki çoğu kişi yüzdelik dilimde iyi yerlere gelir ama bu bizim zengin olduğumuzu göstermez. Dağılıma bakmak gerekir. Genelde 100000 gibi sıralaması olanların puanları vasat oluyor. O yüzden TYT gibi basit bir sınavda bu kadar başarı gösteren KPSSde pek bir şey yapamaz.Abartmadım ki minik bir hesapla yüzdelik başarısının rakamlarına ve üniversitelerin taban puanlarına göre konuştum.
Bu sene 3 milyon öğrenci arasından 100-150 bin yapıp, ilk %5 in içinde olan birine, bir öğretmen olarak nasıl başarısız diyebilirsiniz ki.
Üstelik koçluk eğitimi almışsınız
Bu tarz yorumlar yüzünden başarısızlık duygusu yaşayıp şevki kırılan, isteği kaçan kaç genç vardır.
Şaka mısınızAbartmadım ki minik bir hesapla yüzdelik başarısının rakamlarına ve üniversitelerin taban puanlarına göre konuştum.
Bu sene 3 milyon öğrenci arasından 100-150 bin yapıp, ilk %5 in içinde olan birine, bir öğretmen olarak nasıl başarısız diyebilirsiniz ki.
Üstelik koçluk eğitimi almışsınız
Bu tarz yorumlar yüzünden başarısızlık duygusu yaşayıp şevki kırılan, isteği kaçan kaç genç vardır.
Allah razi olsun, fenalasmistim kosedeYüzdelik niye hesaplıyorsunuz ki? Gelir düzeyine göre hesap yaparsak da buradaki çoğu kişi yüzdelik dilimde iyi yerlere gelir ama bu bizim zengin olduğumuzu göstermez. Dağılıma bakmak gerekir. Genelde 100000 gibi sıralaması olanların puanları vasat oluyor. O yüzden TYT gibi basit bir sınavda bu kadar başarı gösteren KPSSde pek bir şey yapamaz.
YKS sınavı demiş ama siz sadece TYT yi baz almışsınız. AYT sınavını da kapsamıyor mu YKS? Yüzdelik dilimle üniversiteye giriş yapılmadığını bende çok iyi biliyorum. Ama o sınava girenleri %100 olarak düşünürseniz %5 in içinde olan birine başarısız denmesine gönlüm el vermedi.Yüzdelik niye hesaplıyorsunuz ki? Gelir düzeyine göre hesap yaparsak da buradaki çoğu kişi yüzdelik dilimde iyi yerlere gelir ama bu bizim zengin olduğumuzu göstermez. Dağılıma bakmak gerekir. Genelde 100000 gibi sıralaması olanların puanları vasat oluyor. O yüzden TYT gibi basit bir sınavda bu kadar başarı gösteren KPSSde pek bir şey yapamaz.
Şov mu? Duyar kasmak mı? Pes…Şaka mısınızAz daha abartıp duyar kassaydınız, bu drama az kalmış.
Başarısız gibi bi ifade kullandığımı hatırlamıyorum. Hakim olduğunuz bi meseleyse daha detayli konusalim, degilseniz kendi yorumunuzu yapın ve benim yorumum üzerinden şov yapip olayi baska yerlere saptirmayin.