Yldnmmz unuttu:((

B] günaydın kızlarrrrrr
akşam tam 12 de aldım elime hediyeyi yıldönümümüz kutlu olsun dedim
şoooooooooooooook
hiçbişe diyemedi kaldı öyle
sonra sabah kahvaltıya götürürsün diye umut ettim olmadı
öğlen çiçek gelir dedim olmadı
akşam yemeğe götürürsün dedi hatta sadece pilav yaptım götürmedin üstüne bi de yemek bu kadar mı deyip bi de maça gittin
halbuki kızımız bile bizi düşünüp erken uyumuştu
yazık dedim hiç surat yapmadım gittim yattım ,
en son bıraktığımda gözleri dolmuştu........
ohhhhhhhhhhhh sefam olsun bu ona yeterrr
sahurda da kalktım yemeğini hazırladım benim değil onun yüzü asıktı

sonra eşim kalkmış sabah Ahsenle konuşuyor
kızm bu dangalak baban unutmuş ,saçma sapan bir insan,anneyi üzmüş ,tüh babaya diyordu
bana da akşam yemek yapma haketmiyorum bn dedii:)))[/B]

benim içinde çok çok önemli değildir özel günler

doğum günümü unutmasın yeter

ama ben eşimin doğum gününü kutlamadım dün

küstük te....hala daha.pek yüz vermeye gelmiyo kendisine

yazık kızınıza günah çıkartıyor birde :Saruboceq: unutmuş işte. ama bence telafi eder gibi duruyor. bu gece hedıye gelır sana,sıkma canını şekerim. olur öyle arada.

alın size bir odun koca örneği daha.bugün 5.evlilik yıldönümümz ama benim odun kocam az önce eve gelip evlilik yıldönümümüz kutlu olsun,kusura bakma bu sene hediye alamadım deyip gitti.:1shok:be adam bugüne kadar sen bana hangi evlilik yıldönümümüzde hediye aldın ki şimdi bana gelmişsin kusura bakma alamadım diyosun kötükedihüso duyan da diyecek ki vay be adama bak hersene hediye alıyor demekki.çiçek bile almadı.kaydirigubbakcemile odun işte odun odun odun odun:mymeka:

alın size bir odun koca örneği daha.bugün 5.evlilik yıldönümümz ama benim odun kocam az önce eve gelip evlilik yıldönümümüz kutlu olsun,kusura bakma bu sene hediye alamadım deyip gitti.:1shok:ben tabi şok.be adam bugüne kadar sen bana hangi evlilik yıldönümümüzde hediye aldın ki şimdi bana gemişin kusura bakma alamadım diyosun kötükedihüso duyan da diyecek ki vay be adama bak hersene hediye alıyor demekki.çiçek bile almadı.kaydirigubbakcemile odun işte odun odun odun odun:mymeka:

:roflol::roflol: hadi itiraf et bu defa alamadım dediğine göre geçen seneler çok almış

benimde bu ayın 31 inde bizimkide unutur ama telfonu sağolsun ona kayıt etmiş bakalım ramazana denk geldi nasıl olacak

ooh bencede sefan olsun .......çok güzel yapmışsın gelir hediye geliiir gelmesede seneye kesin hatırlaaaar

bizim de 3 bitti ve bu yıl unuttu aynen senin ki gibi..
dedim ki madem öyle bundan sonra senin doğum gününüde 2 yılda bir kutlayacagım
hiç birsey diyememişti
ama ben çok kızmıştım
aynen senin yaptıgın gibi ona fırsat vermemek için tam 12de kutlamıştım.

Bu durumu nasıl kabulleniyorsunuz anlamıyorum . Neden burnundan fitil fitil getirmiyorsunuz ? Yılda 4-5 özel günü hatırlayamacak kadar balık hafızası mı var bu erkeklerin ?:1closedeyes:
Unutmaları saygısızlıktan başka bir şey değil.:kızgın:

Back
X