- 8 Mart 2015
- 32
- 58
- 93
- 43
- Konu Sahibi sevilaygumusayakyoga
-
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ağrıların sebebi var mı? Kronik mi?ağrımadık yerim yok gibi boyun sırt kalça kollar ağrıdan boynum kısaldı,nasıl yardımcı olursunuz ne yapmam gerekir
İlk önce bedeni ısıtmak lazım. Bunun içinteşekürler evet kronikleşmiş kas ağrıları
Rica ederim. Umarım az da olsa faydam olur.çok teşekkür ederim,en kısa zamanda başlarım inşallah çünkü şu sıralar kollarımdaki ağrılardan zor hareket ediyorum,kalçamdakinden sağa sola dönemiyorum tibet yapıyordum son iki hareketi biraz zorlatıyor,sağlıcakla kalın
Merhaba ☺Merhaba eklediğiniz videoları inceledim bende uygulamaya başlayacağım=)
Benim sorunum ise dik duramıyorum duruşumu dikleştirecek ve core bölgemi güçlendirecek bir seri önerebilir misiniz?
birde sarkık göğüsleri toparlayıcı hareketler var sa paylaşırsanız da çok memnun olurum=)
Teşekkür ederim.çok faydalı bir topik olmuş.. videoları en kısa zamanda deneyecegim.. konuyu takipilesteme aldım..sevgiler..
Zamanlaman çok doğru. Bir kaç egzersizi peşpeşe yapacaksan en son sıraya hep yogayı koy ki önceki yaptığın ağır egzersizlerin (ağırdan kastım nabız yükselten, güç ağırlıklı egzersizler) olumsuz etkilerini de minimuma indirsin.Çok teşekkür ederim =)
genelde sabah uyanınca aç karna yada yatmadan yarım saat evvel yoga yapmayı tercih ediyorum. Gece yapıyorsam genelde öncesinde cardio yada pilates gibi bi çalışmam olmuş oluyor.
Yaptığım zamanlamalarda bi hata var mı? değiştirmem gerekir mi?
iç rahatlatıcı bi bilgilendirme oldu tekrar teşekkür ederim=)Zamanlaman çok doğru. Bir kaç egzersizi peşpeşe yapacaksan en son sıraya hep yogayı koy ki önceki yaptığın ağır egzersizlerin (ağırdan kastım nabız yükselten, güç ağırlıklı egzersizler) olumsuz etkilerini de minimuma indirsin.
Ayrıca core bölgen içinMerhaba eklediğiniz videoları inceledim bende uygulamaya başlayacağım=)
Benim sorunum ise dik duramıyorum duruşumu dikleştirecek ve core bölgemi güçlendirecek bir seri önerebilir misiniz?
birde sarkık göğüsleri toparlayıcı hareketler var sa paylaşırsanız da çok memnun olurum=)
Merhaba:)Merhaba oncelıkle ılgınızden dolayı cok tskederım benımde rıcam bacaklarım kalın ozellıkle ıcbacak yumusak sıkılasmasını ve bacaklarımın sıkılasmasını ıstıorum hayatımdan hıc sporu eksık etmedım ozellıkle yuruyus yapıorum bırde haftada bırgun pılates ancak yunede ıstedgım gıbı deıl..yoga yapmayı denedım fakat yapamadım yardımcı olursanız cok sevınırım..sımdıden cok ama cok tskederım
Ayrıca core bölgen için
navasana
yaklaşık 1 dk poz da kalmaya çalış.
Söylemeyi unuttum yukarıdaki eklediğim videolardan viparita Karani pozunu duvar destekli yapma. Terapi ağırlıklı seansa duvar destekli veriyorum. Senin için gerek yok :)
Sevgiler :)
Cok tesekkurederım hemen yapmaya baslıcamMerhaba:)
Plateste daha etkili hareketler olabilir. Ama önerdiğim bu hareketi bir süre dene. Ve nasıl hissettiğini bir süre denedikten sonra bana bildirirsen ben de sayende fikir sahibi olurum :)
İki tarafta da 1 er dk kalmaya çalış. Sadece burnundan nefes alıp ver. Tempolu nefes alma.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?