- 24 Şubat 2023
- 7
- 1
- 6
- 23
- Konu Sahibi askokusk26
-
Yalan . Mesgullukse ben meşgulüm kadınlar kulübüne girip laf yetistirebiliyorum.Merhaba kızlar, sizinle canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şu an yeni olan bir ilişkim var bana olan ilgisinden ve sevgisinden şüphem yok. 22 yaşındayım öğrenciyim sevgilim ise aile şirketinde çalışıyor yaşıtız. Çok yoğun çalışıyor sadece pazar günleri boş o günlerde de yanıma gelmeye çalışıyor. Buluştuğumuzda da her şey peri masalı gibi. Son 1 haftadır neredeyse hiç benimle ilgilenemiyor ilgilenemediği için özür diliyor, hitap şeklinde vs herhangi bir soğukluk yok ama mesajıma bile saatlerce cevap vermediği oluyor bu konuyu aşırı şekilde kafama takıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Şu anda herhangi bir şekilde trip atma, soğuk davranma gibi bir davranışta bulunmuyorum. Sanırım o çalıştığı bende evde boş olduğum için kafama bu kadar takıyorum bilmiyorum.
Bir problem göremedim.Zaten haftasonu görüşüyormusunuz soğuk da davranmıyor,ee trip atmanızı gerektirecek bir şey de yok gibi duruyor buradan.Merhaba kızlar, sizinle canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şu an yeni olan bir ilişkim var bana olan ilgisinden ve sevgisinden şüphem yok. 22 yaşındayım öğrenciyim sevgilim ise aile şirketinde çalışıyor yaşıtız. Çok yoğun çalışıyor sadece pazar günleri boş o günlerde de yanıma gelmeye çalışıyor. Buluştuğumuzda da her şey peri masalı gibi. Son 1 haftadır neredeyse hiç benimle ilgilenemiyor ilgilenemediği için özür diliyor, hitap şeklinde vs herhangi bir soğukluk yok ama mesajıma bile saatlerce cevap vermediği oluyor bu konuyu aşırı şekilde kafama takıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Şu anda herhangi bir şekilde trip atma, soğuk davranma gibi bir davranışta bulunmuyorum. Sanırım o çalıştığı bende evde boş olduğum için kafama bu kadar takıyorum bilmiyorum.
E açık ve net nesini anlamıyorsun kibir mesaja cevap verecek 15 saniyenin bile olmadığı yoğunluğu bir türlü anlayamayacağım
Aile şirketi ne üzerine sevgiliniz hangi pozisyonda calisiyor ordaMerhaba kızlar, sizinle canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şu an yeni olan bir ilişkim var bana olan ilgisinden ve sevgisinden şüphem yok. 22 yaşındayım öğrenciyim sevgilim ise aile şirketinde çalışıyor yaşıtız. Çok yoğun çalışıyor sadece pazar günleri boş o günlerde de yanıma gelmeye çalışıyor. Buluştuğumuzda da her şey peri masalı gibi. Son 1 haftadır neredeyse hiç benimle ilgilenemiyor ilgilenemediği için özür diliyor, hitap şeklinde vs herhangi bir soğukluk yok ama mesajıma bile saatlerce cevap vermediği oluyor bu konuyu aşırı şekilde kafama takıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Şu anda herhangi bir şekilde trip atma, soğuk davranma gibi bir davranışta bulunmuyorum. Sanırım o çalıştığı bende evde boş olduğum için kafama bu kadar takıyorum bilmiyorum.
Mesaj yazmak daha zor bence.bir mesaja cevap verecek 15 saniyenin bile olmadığı yoğunluğu bir türlü anlayamayacağım
Toptan gıda üzerine mal sayımı,alım satım,dağıtım, yeni iş bağlama hepsiyle sevgilim ilgileniyor.Aile şirketi ne üzerine sevgiliniz hangi pozisyonda calisiyor orda
Biz flörtleşirken de böyleydi, o yüzden normalleştirmeye çalışıyorum. Bana vakit ayıramadığı için sürekli özür diliyor, özlediğini dile getiriyor.Daha şimdiden meşguliyet bu kadarsa, yarın öbür gün ne olacak?
Kusura bakma isteyen, özleyen 1 dk bile olsa arar sorar mesaj atar. Hiç mi yemek yemiyor, hiç mi mola vermiyor, hiç mi mıçmıyor bu adam beee
Mesaj yazmak daha zor bence.
Telefonla konuşurken yürüyebilirsin,yemek yiyebilirsin,evrakları düzenleyebilirsin,elbiseni giyebilirsin,saçını yapabilirsin vs… Daha ben neler yapıyorum da sayayım mı bilemedim…
Üstünde anlaşılan baya fazla yük var ama yemekte falan her daim masada babasidami oluyor enzaindan o ara arar bi halini hatırını sorabilir.Toptan gıda üzerine mal sayımı,alım satım,dağıtım, yeni iş bağlama hepsiyle sevgilim ilgileniyor.
Sadece bu hafta böyle oldu yanıma geldiğinde babası trafik kazası geçirdi apar topar dönmek zorunda kaldı haliyle iş yükü daha da fazlalaştı. Geçen hafta mesela sabah 7`de uyanması gerekmesine rağmen sırf benimle konuşmak için 2-3 saatlik uykuyla işe gitti yazamadığında da diyor ki seven insan arar yazar diyeceksin ama aşırı bir yoğunluk var telefona bile bakamıyorum geçen eve geldiğinde yemeğini bile yiyemeden uyuyakaldı örnek göstermek gerekirseSizin beklentiniz ne bilmiyorum ama gün içinde bende mesajlaşmayi pek sevmem.
Ama öğlen vakti yemeğe çıktıktan sonra çayını eline alıp sizi 5 dk arayabilir.
Akşamları da konuşuyorsaniz bu bana yeterli gelirdi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?