- 13 Nisan 2007
- 33.526
- 102.020
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi askokusk26
-
Oooo bravo!Bnde cok mesgulum suanda cocuklarima hem yemk yedirp bi yandan oynayip onlarla bi yandanda size cvp yaziyorum. Yani bi insan isterse sevdgine her turlu zamn ayirir.
Sadece bu hafta böyle olduysa bu konuyu sanki hep öyleymiş gibi açmak neden?Sadece bu hafta böyle oldu yanıma geldiğinde babası trafik kazası geçirdi apar topar dönmek zorunda kaldı haliyle iş yükü daha da fazlalaştı. Geçen hafta mesela sabah 7`de uyanması gerekmesine rağmen sırf benimle konuşmak için 2-3 saatlik uykuyla işe gitti yazamadığında da diyor ki seven insan arar yazar diyeceksin ama aşırı bir yoğunluk var telefona bile bakamıyorum geçen eve geldiğinde yemeğini bile yiyemeden uyuyakaldı örnek göstermek gerekirse
Ben de adamın karakteri ilgisiz sandım.Sadece bu hafta böyle olduysa bu konuyu sanki hep öyleymiş gibi açmak neden?
Kusura bakmayın, ben ilişki konularında tecrübesiz biriyim ve en ufak ilgisizlikte kaybetme korkusunu doruklarda yaşıyorum ve sağlıklı düşünemiyorumSadece bu hafta böyle olduysa bu konuyu sanki hep öyleymiş gibi açmak neden?
Biri oyun hamuruyla oynuyor.digeride yemek yapiyor bizeOooo bravo!
Bak bunu tebrik ederim.
Tüm bunları aynı anda nasıl yapabiliyorsun arkadaşım?
Çocuklar telefona uzanmıyor mu?
Ben kusura bakmam da:) sen yanlış yorum alırsın. İnsanlar ara ara daha yoğun olabilir, normalde günde 5 kez konuşuyorsanız, bazen çok yoğun dönem olur, kafası dolu olur, 1 kere arayabilir, konuşmalarında, davranışlarında bir değişiklik, soğukluk yoksa sorun yoktur.Kusura bakmayın, ben ilişki konularında tecrübesiz biriyim ve en ufak ilgisizlikte kaybetme korkusunu doruklarda yaşıyorum ve sağlıklı düşünemiyorum
Abla geçen pazar yanımdaydı mesela okullar kapandığı için mesafe ilişkisi yaşıyoruz normalde onun olduğu şehirde okuyorum her şeyin en iyisine layıksın diyor hep istediğim yerlere gidiyoruz, konuşurken iltifat ediyor, elimi hiç bırakmıyor, kardeşi falan ilişkimizi biliyor gitmek zorunda kaldığında da söz veriyorum haftaya geleceğim telafi edeceğim diyerek gittiBen de adamın karakteri ilgisiz sandım.
Boşuna gömüp durduk adamı.
Hiç uzun ilişkim olmadı ondan böyle panik yaptım sanırım yorum yapan kişilere teşekkür ederim başta bunları belirtmem gerekiyordu ki yanlış bir yorum olmasınBen kusura bakmam da:) sen yanlış yorum alırsın. İnsanlar ara ara daha yoğun olabilir, normalde günde 5 kez konuşuyorsanız, bazen çok yoğun dönem olur, kafası dolu olur, 1 kere arayabilir, konuşmalarında, davranışlarında bir değişiklik, soğukluk yoksa sorun yoktur.
Ne olursa olsun sana ilgisi sevgisi varsa arar sorar. Hayır hiç bu adam bir ihtiyacını gidermeye gitmiyor mu yani. Ben bu kadar yoğun olsam bir tuvalete gittiğimde 2 dk da olsa ararım. Yoğunum diyen adamlara ben inanmıyorum artık isteyen arar bence. 3 3sra ' nın dediği gibi sanki ceo hayır ceolar bile eminim ki arıyordur 2 dk olsa bile. Bu tamamen sana olan ilgisi ve sevgisiyle alakalı bir durum.Merhaba kızlar, sizinle canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şu an yeni olan bir ilişkim var bana olan ilgisinden ve sevgisinden şüphem yok. 22 yaşındayım öğrenciyim sevgilim ise aile şirketinde çalışıyor yaşıtız. Çok yoğun çalışıyor sadece pazar günleri boş o günlerde de yanıma gelmeye çalışıyor. Buluştuğumuzda da her şey peri masalı gibi. Son 1 haftadır neredeyse hiç benimle ilgilenemiyor ilgilenemediği için özür diliyor, hitap şeklinde vs herhangi bir soğukluk yok ama mesajıma bile saatlerce cevap vermediği oluyor bu konuyu aşırı şekilde kafama takıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Şu anda herhangi bir şekilde trip atma, soğuk davranma gibi bir davranışta bulunmuyorum. Sanırım o çalıştığı bende evde boş olduğum için kafama bu kadar takıyorum bilmiyorum.
Konu gün içinde aramıyor sormuyor değil mi?Abla geçen pazar yanımdaydı mesela okullar kapandığı için mesafe ilişkisi yaşıyoruz normalde onun olduğu şehirde okuyorum her şeyin en iyisine layıksın diyor hep istediğim yerlere gidiyoruz, konuşurken iltifat ediyor, elimi hiç bırakmıyor, kardeşi falan ilişkimizi biliyor gitmek zorunda kaldığında da söz veriyorum haftaya geleceğim telafi edeceğim diyerek gitti
Yok telefon verip vermemeniz beni ilgilendirmez.Biri oyun hamuruyla oynuyor.digeride yemek yapiyor bizetelefon vermiyorum en fzla arada cizgi film aciyorm.
Elbette kimseyi ilgilendrmez.raht birakmiyorlar ama bn bi sekilde firsat bulup yaziyorm .insan istrse yaparYok telefon verip vermemeniz beni ilgilendirmez.
Herkesin kendi hayatı bana ne!
Bize yazarken iyi rahat bırakıyorlar demek istedim.
Aynen öyle iki dakikası olmaması ihtimali yok bi insanın anca doktor cerrah olacak ameliyata girecek saatlerce falan anca o tarz bi durumda anlarımNe olursa olsun sana ilgisi sevgisi varsa arar sorar. Hayır hiç bu adam bir ihtiyacını gidermeye gitmiyor mu yani. Ben bu kadar yoğun olsam bir tuvalete gittiğimde 2 dk da olsa ararım. Yoğunum diyen adamlara ben inanmıyorum artık isteyen arar bence. 3 3sra ' nın dediği gibi sanki ceo hayır ceolar bile eminim ki arıyordur 2 dk olsa bile. Bu tamamen sana olan ilgisi ve sevgisiyle alakalı bir durum.
Yok şahsen ben olsam o kadarını yapamam.Elbette kimseyi ilgilendrmez.raht birakmiyorlar ama bn bi sekilde firsat bulup yaziyorm .insan istrse yapar
İnanma kızım meşguliyet diye bişey yok,öncelik diye bişey varMerhaba kızlar, sizinle canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum çünkü ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şu an yeni olan bir ilişkim var bana olan ilgisinden ve sevgisinden şüphem yok. 22 yaşındayım öğrenciyim sevgilim ise aile şirketinde çalışıyor yaşıtız. Çok yoğun çalışıyor sadece pazar günleri boş o günlerde de yanıma gelmeye çalışıyor. Buluştuğumuzda da her şey peri masalı gibi. Son 1 haftadır neredeyse hiç benimle ilgilenemiyor ilgilenemediği için özür diliyor, hitap şeklinde vs herhangi bir soğukluk yok ama mesajıma bile saatlerce cevap vermediği oluyor bu konuyu aşırı şekilde kafama takıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Şu anda herhangi bir şekilde trip atma, soğuk davranma gibi bir davranışta bulunmuyorum. Sanırım o çalıştığı bende evde boş olduğum için kafama bu kadar takıyorum bilmiyorum.
Toptan gıda üzerine mal sayımı,alım satım,dağıtım, yeni iş bağlama hepsiyle sevgilim ilgileniyor.
Yok şahsen ben olsam o kadarını yapamam.
Valla burda bi üye vardı, kocası her gece eve 11de geliyordu devrilip yatıyordu, 2 çocuk babayı görmeden büyüyordu, eşin abisi de aile işine ortaktı! ama bir iş yapmıyordu ... senin son da aynen böyle olur. üyenin adını hatırlayamadım yoksam etiketlerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?