Yoğun iş hayatı olan sevgili

Bnde cok mesgulum suanda cocuklarima hem yemk yedirp bi yandan oynayip onlarla bi yandanda size cvp yaziyorum. Yani bi insan isterse sevdgine her turlu zamn ayirir.
Oooo bravo!

Bak bunu tebrik ederim.
Tüm bunları aynı anda nasıl yapabiliyorsun arkadaşım?

Çocuklar telefona uzanmıyor mu?

Sadece bu hafta böyle olduysa bu konuyu sanki hep öyleymiş gibi açmak neden?

Sadece bu hafta böyle olduysa bu konuyu sanki hep öyleymiş gibi açmak neden?
Kusura bakmayın, ben ilişki konularında tecrübesiz biriyim ve en ufak ilgisizlikte kaybetme korkusunu doruklarda yaşıyorum ve sağlıklı düşünemiyorum

Oooo bravo!

Bak bunu tebrik ederim.
Tüm bunları aynı anda nasıl yapabiliyorsun arkadaşım?

Çocuklar telefona uzanmıyor mu?
Biri oyun hamuruyla oynuyor.digeride yemek yapiyor bizetelefon vermiyorum en fzla arada cizgi film aciyorm.

Kusura bakmayın, ben ilişki konularında tecrübesiz biriyim ve en ufak ilgisizlikte kaybetme korkusunu doruklarda yaşıyorum ve sağlıklı düşünemiyorum
Ben kusura bakmam da:) sen yanlış yorum alırsın. İnsanlar ara ara daha yoğun olabilir, normalde günde 5 kez konuşuyorsanız, bazen çok yoğun dönem olur, kafası dolu olur, 1 kere arayabilir, konuşmalarında, davranışlarında bir değişiklik, soğukluk yoksa sorun yoktur.

Ben de adamın karakteri ilgisiz sandım.

Boşuna gömüp durduk adamı.
Abla geçen pazar yanımdaydı mesela okullar kapandığı için mesafe ilişkisi yaşıyoruz normalde onun olduğu şehirde okuyorum her şeyin en iyisine layıksın diyor hep istediğim yerlere gidiyoruz, konuşurken iltifat ediyor, elimi hiç bırakmıyor, kardeşi falan ilişkimizi biliyor gitmek zorunda kaldığında da söz veriyorum haftaya geleceğim telafi edeceğim diyerek gitti

Hiç uzun ilişkim olmadı ondan böyle panik yaptım sanırım yorum yapan kişilere teşekkür ederim başta bunları belirtmem gerekiyordu ki yanlış bir yorum olmasın

Ne olursa olsun sana ilgisi sevgisi varsa arar sorar. Hayır hiç bu adam bir ihtiyacını gidermeye gitmiyor mu yani. Ben bu kadar yoğun olsam bir tuvalete gittiğimde 2 dk da olsa ararım. Yoğunum diyen adamlara ben inanmıyorum artık isteyen arar bence. 3 3sra ' nın dediği gibi sanki ceo hayır ceolar bile eminim ki arıyordur 2 dk olsa bile. Bu tamamen sana olan ilgisi ve sevgisiyle alakalı bir durum.

Konu gün içinde aramıyor sormuyor değil mi?

Ben ona cevap verdim.

Biri oyun hamuruyla oynuyor.digeride yemek yapiyor bizetelefon vermiyorum en fzla arada cizgi film aciyorm.
Yok telefon verip vermemeniz beni ilgilendirmez.

Herkesin kendi hayatı bana ne!

Bize yazarken iyi rahat bırakıyorlar demek istedim.

Yok telefon verip vermemeniz beni ilgilendirmez.

Herkesin kendi hayatı bana ne!

Bize yazarken iyi rahat bırakıyorlar demek istedim.
Elbette kimseyi ilgilendrmez.raht birakmiyorlar ama bn bi sekilde firsat bulup yaziyorm .insan istrse yapar

Aynen öyle iki dakikası olmaması ihtimali yok bi insanın anca doktor cerrah olacak ameliyata girecek saatlerce falan anca o tarz bi durumda anlarım

İnanma kızım meşguliyet diye bişey yok,öncelik diye bişey var

Toptan gıda üzerine mal sayımı,alım satım,dağıtım, yeni iş bağlama hepsiyle sevgilim ilgileniyor.

Valla burda bi üye vardı, kocası her gece eve 11de geliyordu devrilip yatıyordu, 2 çocuk babayı görmeden büyüyordu, eşin abisi de aile işine ortaktı! ama bir iş yapmıyordu ... senin son da aynen böyle olur. üyenin adını hatırlayamadım yoksam etiketlerdim.

Ikimizin aklina ayni üye gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…