Bende seni merak ediyodum:) gecmis olsun umarim cabuk toparlarsiniz..bende ank.dayim ve dr.ismi verebilirim kendisinden cok memnunuz:)
kızıma sütümü içirmekte zorlanıyorum bende çoğunu dondurucuya attım bir şekilde bunları kızıma vermek istiyorum aklıma
yoğurt geldi başkada çözüm gelmiyor aklıma muhallebi tarzıda verilmiyor heralde artık çok üzülüyorum
Anne sütünden yoğurt duymadım, ama yapan varsa mutlaka cevap verir burada diye düşünüyorum. Özlem selam bu ara seninle hic gorusemedik. Arkadaşım sana mesaj atabilmek icin mesaj sayımı 100 e çıkarmaya çalışıyorum:)). Ne var, ne yok, nasıl gidiyor? Tatlı kızın ne yapıyor?
bebişiniz kaç aylık? sizi direkt emmiyor anladıgım kadarıylaannesütünü başka bi formda vermeniz pek mümkün değil..zaten koydugun poşeti bile biraz sallasan tüm içerigi giden bişey başka hiçbişeye dayanamaz..ah şu bebişler..bi bilseler neyi kaçırdıklarını..
merhaba kızım 7.aydan gün aldı evt hiç emmedi sağıp biberonla verdim onlar için hazine besini çöpe atıcağım için çok üzülüyorum
bebişiniz kaç aylık? sizi direkt emmiyor anladıgım kadarıylaannesütünü başka bi formda vermeniz pek mümkün değil..zaten koydugun poşeti bile biraz sallasan tüm içerigi giden bişey başka hiçbişeye dayanamaz..ah şu bebişler..bi bilseler neyi kaçırdıklarını..
merhaba kızım 7.aydan gün aldı evt hiç emmedi sağıp biberonla verdim onlar için hazine besini çöpe atıcağım için çok üzülüyorum
Cok üzüldüm, benim de sutum vardi, kizim erkenden bıraktı emmeyi. Hala içimde büyük yaradır.
sağmak sütü azaltıyor diyorlar doğrumu???
sağmak sütü azaltıyor diyorlar doğrumu???
pompa bebişin emmesi kadar boşaltamıyor asla.. o zamanda meme tam boşalmadığı için yeterli süt üretimi yapmıyor..o yüzdende evet dolaylı da olsa süt azalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?