Teşekkür ederim, ikram edeyim derdim ama bitti çoktanoff bu cok guzelmiş ama ya eline sağlık
Prenses gel uzaklaşma sen de katıl bizepinkstrap valla süper bir hazırlama ve sunum olmuş,bende katılsammı acaba diye buraları karıştırırken senin tarifini görünce direk vazgeçtim,hatta koşa koşa uzaklaşsam iyi olacak,süpersin.
yok nevoşum ben almıyayım,rakipler çok dişli,rezil olurum valla.Prenses gel uzaklaşma sen de katıl bize
Tamam uygun bir kategoride bekliyorum canımyok nevoşum ben almıyayım,rakipler çok dişli,rezil olurum valla.
Tamam uygun bir kategoride bekliyorum canım
Kıskanmış olabilirsinizBu tarif ile yarışmaya katılan üyenizin çorbasını hiç beğenmedim ben ! Çok Beğendim Ben !
Bu bir savaş ilanıdır.. Kombinde görüşürüzBu tarif ile yarışmaya katılan üyenizin çorbasını hiç beğenmedim ben ! Çok Beğendim Ben !
Kıskanmış olabilirsinizSiz böyle çorba yapmayı nerden bileceksiniz
Bir yarışmaya katılamadın
Aman neyse ben çorba içmeye gidiyorum hahaBu bir savaş ilanıdır.. Kombinde görüşürüz
Çok teşekkür ederim ama keşke kaçmasaydın, bak beğenmeyenlerde var tarifimipinkstrap valla süper bir hazırlama ve sunum olmuş,bende katılsammı acaba diye buraları karıştırırken senin tarifini görünce direk vazgeçtim,hatta koşa koşa uzaklaşsam iyi olacak,süpersin.
Sen çorbayı yap ben sana 1 yıl iltifat edeceğimBaşka bir topikte bu tarif ile yarışmaya katılan üyenize dedim ki
Yarışmaya en son katılıcam
O bana ne dese beğenirsiniz
'' yarışma başlayınca moralinizi bozarım, pislik yaparım, çirkinsiniz derim''
Dedi.
Hevesimi kırdı tek rakibi bendim ondan yaptı bence
Sen çorbayı yap ben sana 1 yıl iltifat edeceğim
O çay bile demleyemezSen çorbayı yap ben sana 1 yıl iltifat edeceğim
Tamam canım, senin için yumurta haşlama yarışması yaparızBir gün benim istediğim bir kategori burada yarışacak hissediyorum hahah
Tamam canım, senin için yumurta haşlama yarışması yaparız
Sen çorbayı yap ben sana 1 yıl iltifat edeceğim
Hiç yüzünde kızarmıyorOlur maydanoz yeşil soğan baharatlarla ben harmanlar çok iyi şekil verir yeriz hep birlikteeeee
Hangi kategoriymiş oBir gün benim istediğim bir kategori burada yarışacak hissediyorum hahah
Hayır inanmamO çay bile demleyemez
Sen pinko'ya bakmaGörüyorsun demi abla beni küçümsüyor beceriksizsin demeye getiriyor gelir miyim bidaha hıh
çorbanı içerken kaşığın kırılsın pinko hahahaha
Boşversene Ustadım oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş. Buda bir sürü bahane sunuyor. Ne yapmayı biliyormuş söylesin onla yarışalımHangi kategoriymiş o
Hayır inanmamOnun yaptığı mercimekli köfteyi gözlerimle gördüm aldığı tarifler cabası
Sen pinko'ya bakma
Pinko arada satış yapıyorum seni kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?