Yok anladım ben salagim

Hayir salak degilsiniz estağfurullah
Eltiniz disariya iftar aliyor ne varbunda anlamadim
Siz emek gosteriyorsunuz o gostermiyor diyorsunuz emeginiz karşılığını beklemek neden?her emegin karsiligini beklesek oooo
Madem kolay geliyor sizde disarda verin iftar
Mubarek gunde hic takilacak bi konu degil hic cagirmasa ne yapacaktnz bilmem :KK14:

ya inanin bende anlamiyorum neden bu kadar herkes buyuttu ii yada kotu herkes yemek yapiooo dimi kadin disarda cagirmis neden evini dagitmak istememis kendini uzmek istememis para meselesi dill deger saygi meselesi ben evime cagirdiysam ozen gosterdiysem ayni seyi beklerim ha hastadir hamiledir o dur bu dur zaten anlarim ki cagirma derim ama ben boyle gordum herkese hak ettigi saygiyi vermek lazim ki eltiniz vermemis ben senden yanayim buna kizan olur analayan olur ama deger budur evini acip oozeni gostermek... sanirim burda konusanlarin cogu ya bekar yada eltiniz gibi dusunuyor disari cikartmak demek daha durumu ii olmak dill ki bence evde daha cok masraf oluo meyveden yemege caya temizlige bunlar bedavami??

oruçlu haliyle yemek, temizlik falan ağır geliyordur belki. her bünye aynı değil. benim bünyem oruç tutmama bile izin vermiyor, bir gün tuttum acilde serumlarla açtım gözümü.
bir de oruçlu halde insanlar nasıl misafir kabul ediyor benim aklım almıyor mesela.
Ramazan'dan sonra gidersiniz evine olmaz mı?
huzurunuzu bozmayın yok yere.

eltiniz sizin için ben de bir elti var ben onu dışarıda yemeklere götürdüm iftarı lokanta da yaptık
bizimki beni sürekli evine davet ediyor bizim harcadığımız paranın yarısını harcamıyor kendime saf gibi hissediyorum yazsa ne hissederdiniz
Allah aşkına bırakın şu insanların nasıl misafir ağırladığını
birisi aman bana et yapmadı sarma yapmadı der
biri kısır gününde her şeyi hazır almıştı der laf eder
insanlara misafir almayı zorlaştıran tutumlar bunlar
eskiden insanlar hiç düşünmeden hazırlık yapmadan komşusunu kahveye alırdı
şimdi ay tv sehpasında toz görür laf söylerler mi
falanca kahvenin yanında hem lokum hem çikolata koymuştu ben sade kahve getiremem diye geriliyor insanlar
çok zorunuza gidiyorsa alın sizde bir dahakine bir lokantaya gidin iftarınızı orda yapın

Back
X