Yok artık, bunu da kaldıramam.

Asıl konudan çok sizin yorumunuza takıldım ben. Olaya bak, en acayip korku filmlerinde böyle gerilmedim ben.

Sağlam kadınmışsınız ama; çekmemişsiniz kendinizi hayattan. Böyle bi olaydan sonra hala insani duygulara; aşka, sevmeye, sevilmeye, bağlılığa inancınızı korumayı başarmışsınız. Başarmışsınız ki şu anda bebek beklediğiniz mutlu bi evliliğiniz var. Daim olsun, hiç bozulmasın.

Konu sahibi size gelince, üşenmedim eski konularınıza da baktım.

Siz yağmurdan kaçıcam diye koşar adım doluya gidiyormuşsunuz resmen. Ucuz yırtmışsınız.

Daha kendi arızalarınızı halletmeden kendinizden beter bi adam bulmuşsunuz, hayatınızı mahvetmek üzereymişsiniz.

Bakın huzursuz bi aile ortamınız; baskıcı bi babanız var. Yani babanızın o adamı sevmesine hiç şaşırmadım ben, zira birbirlerine baya benziyolar.

Daha evlenmeden size çalışma diyen, sizi iş yerinizdeki erkeklerden paranoyakça kıskanan bi adamdan bahsediyoruz. Babanız da kır dizini otur evinde demeye getirmiş resmen. Bi de evlendiniz mi tamamen kapatırdı sizi eve. Tıpkı şu anda iş dışında evden çıkmanıza izin vermeyen babanız gibi, hatta daha kötüsü.

"1 gün iyiysek 3 gün kavgalıyız." Sizin lafınız bu.

Uzun lafın kısası o adamın istemeye gittiği kızcağız derdinize yansın, siz de kurtulduğunuza sevinin. Çok iyi olmuş 52 günde yeni birini bulduğu, tüm gerçek yüzünü ortaya döktüğü. Size dönecek kapı bıraksa yakacaksınız kendi başınızı çünkü.

vardır bunda hayr ekle ve gör derim canım
daha iyisi çıkacaktır rabbim nasip eylemedi
sabır

Yalan değil gerçek.Çok haklısın sevseydi beklerdi.

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

Mevlana

Çok doğru söylüyorsun iyi ki kurtulmuşum.

Üzüldümm.Hayal kurarız başkaları yaşar hayırlıs olsun hakkınızda belki size nispet yapmıştır..Hiç sağlıklı bir karar değil ayrılığın üzerine mutluluk.Bırak kanayan yaralarına tuz bassın nasılsa mikrop kapacak..

umarım mikrop kapar

Reactions: tse
üzülürsün canın yanar.. ağlarsın ama inan geçer.. insan neleri unutmuyor ki.. zaman şart.. hakettimi bu adam seni.. sanmam... nefret bile etme.. tamam belki çok mutlu olacaktın belki güzel olacaktı herşey ama olmadı çünkü haketmedi seni.. ve en önemlisi ne biliyormusun.. ALLAH senin için hayırlı olanı yaptı..

Çok şükür.

kızzz ailene söyledin mi usuyenprenses
Söyledim babama söylemeseydim keşke gene bağırdı çağırdı sanane dedi atmasaydın nişanı dedi
Annem çok şaşırdı sevmiyormuş demek ki bu seni dedi iyi ki ayrılmışsın ondan sana hayır gelmez dedi kız kardeşim zaten ettiğini çekecek boşver dedi.

babanı anlayamıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…