- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Butterfly_and_Love
-
Beni herkes tanır.... En büyük falcı da benim.
İspat edeyim mi ?
Not : reklam yapmıyor ama başka bir iş var !
Allah aşkına bırakın şu fal işlerini ya
Allah yasak demiş bakan da baktıran da beni elçimi inkar etmiştir demiş.
daha zorunuz ne yani
yaşayın gitsin yaaa
Yine de sorabiliriz çünkü doğum tarihi anne adıyla bakıyorlar genelde
hahahhah ewet çok büyük işler dönüo ayyy inanmıorum yanet üzerinden başınıza iş gelio dimi çok komiksiniz ayrıca eleştiri yapıp ne gerek war eline ne geçio falan filan diyenlere kısa we öz cevabım SANANEEEEEEEEEE...burda bin tane konu war ankarada falcılar edirnede falcılar diye bumu battı gitmek isteyene tarif ederim o kadar gerisi yazmasın bile gülüyorum sadece
Arkadaşlar elazığda oturanlar veya gidebilme imkanı olanlar bana ulaşsın çok süper bi falcıyla tanıştım....
Ben bi işim dolayısıyla gittim gitmişken bi falcı bulursak yorumlatalım dedim arkadaşla bize birini tavsiye ettiler gittik hala şoktayız resmen hayatımızı okudu adam ya bugüne kadar çok falcı tanıdım ama böylesi inanın yok olamazzz gidebilecek arkadaşlara yardımcı olmak isterim konudan bana ulaşabilirsiniz
hahahhah ewet çok büyük işler dönüo ayyy inanmıorum yanet üzerinden başınıza iş gelio dimi çok komiksiniz ayrıca eleştiri yapıp ne gerek war eline ne geçio falan filan diyenlere kısa we öz cevabım SANANEEEEEEEEEE...burda bin tane konu war ankarada falcılar edirnede falcılar diye bumu battı gitmek isteyene tarif ederim o kadar gerisi yazmasın bile gülüyorum sadece
Sen falcı falcı gezeceğine önce oturda Türkçe'yi bir zahmet öğreniver...
Alfabemizde ''W'' harfi yoktur.
Yoksa falcı bu konuda birşey söylemedimi?
senin ağzın bal yesin arkadasım
Kim acaba numarası varmıArkadaşlar elazığda oturanlar veya gidebilme imkanı olanlar bana ulaşsın çok süper bi falcıyla tanıştım....
Ben bi işim dolayısıyla gittim gitmişken bi falcı bulursak yorumlatalım dedim arkadaşla bize birini tavsiye ettiler gittik hala şoktayız resmen hayatımızı okudu adam ya bugüne kadar çok falcı tanıdım ama böylesi inanın yok olamazzz gidebilecek arkadaşlara yardımcı olmak isterim konudan bana ulaşabilirsiniz
Simdi sen bizlere tavsiye ediyorsuznda burdan sevap dagitmiyordun gunah dagitiyorsun fal bakmak cok gunahtir yani ne gerek var bakmaya ben hic gerek duymuyorumArkadaşlar elazığda oturanlar veya gidebilme imkanı olanlar bana ulaşsın çok süper bi falcıyla tanıştım....
Acaba bu falcıyı tarif eder misiniz yada numarası varsa verir misinizArkadaşlar elazığda oturanlar veya gidebilme imkanı olanlar bana ulaşsın çok süper bi falcıyla tanıştım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?