Yok böyle bir insan!!!

Kv kendi çocuklarına karşı bile ilgisiz :)
Sadece benim kıxıma karşı değil kendi kızlarının öocuklarına karşı bile ilgisiz hatta kızının bitanesi çok üzülmüştür çocuklarını sevmiyor diye.
Huy demek ki canım bencil biri gibi boşver kendi kızına öyleyse sen hiç alınma salla gitsin

Kimse yapmak mecburiyetinde değil. Gülüp geçilebilir. Kaldı ki yemekler haram olsun falan hoş laflar da değil. Bugün de herkes yemeğe takmış. :KK70:

Ben yaptıklarımın arkasından asla öyle bir laf etmem ama o hak ediyor. Benim elimden yediği hiç birşey helal olmasın.
Bunu da bayıldığımı bildiği halde bi çorba yapmayan bir kadın olduğu için söylüyorum. Benim bu şehirde kimsem yok. 10 dk mesafede oturuyor kendisi ve bikere gelip bir yardıma ihtiyacım olup olmadığını sormamıştır. Doğumdan sonra yani. Ağlaya ağlaya yemek yaptığımı biliyorum. Bana merhamet etmeyen bir insana her defasında adım attım ve hep karşılığında samimiyetsiz ve yapmacık hareketler gördüm.

Ne lohusası yahu ben 2 ay önce doğum yaptım.
Yemeği de annesine değil bize yaptım. İster şikayetçi olurum ister küfrederim kv benim değil mı? :)
Yo kv senin değil
Istedigin gibi kufretme hakkina sahip oldugunu da nerden cikardin :deli:
Karșındaki insanı görmezden geldiğini söylüyorsun eșimle ikimize yemek yaptım diyerek ama kadından da tabak çanak kaldırmasını , yardım etmesini bekliyorsun.
Realitede yapamadığınız kabadayılıklar burda hiç lezzetli olmuyor
Mucks

Ben yaptıklarımın arkasından asla öyle bir laf etmem ama o hak ediyor. Benim elimden yediği hiç birşey helal olmasın.
Bunu da bayıldığımı bildiği halde bi çorba yapmayan bir kadın olduğu için söylüyorum. Benim bu şehirde kimsem yok. 10 dk mesafede oturuyor kendisi ve bikere gelip bir yardıma ihtiyacım olup olmadığını sormamıştır. Doğumdan sonra yani. Ağlaya ağlaya yemek yaptığımı biliyorum. Bana merhamet etmeyen bir insana her defasında adım attım ve hep karşılığında samimiyetsiz ve yapmacık hareketler gördüm.

Siz zaten bubları biliyorsunuz. Neden bildiğiniz halde bir beklenti içerisindesiniz ki? Demek ki kadın almaya alışmış. Verici değil.

kaldırmak zorunda mı?
misafirliğe gelmiş kadın böyle düşünecekseniz misafir çağırmayın...

Tamam belki kızmış olabilirsiniz insan o halde yardım bekleyebilir o yardımı pekala eşiniz yapabilirdi.

Beddua etmek, yüzüne tükürmek istemek fazla değil mi?

Yo kv senin değil
Istedigin gibi kufretme hakkina sahip oldugunu da nerden cikardin :deli:
Karșındaki insanı görmezden geldiğini söylüyorsun eșimle ikimize yemek yaptım diyerek ama kadından da tabak çanak kaldırmasını , yardım etmesini bekliyorsun.
Realitede yapamadığınız kabadayılıklar burda hiç lezzetli olmuyor
Mucks

Kabadayılık yapmam zaten sevmem insanların kalbini kırmayı. Burda yazdığım da kabadayılık yapmak değil rahatlamak için yazdım.
Kalkıp benden büyük kadına kabadayılık yapacak değilim.
Yapsam zaten burda işim olmaz :)

Sofrayi toplayip esinizden bebegi alip kayinvalidenizin yanina gecebilirdiniz. Bebeginiz uyudugunda yikayabilirdiniz.
Yani ben genel olarak evimde bana yardim edilmesinden hoslanmiyorum esim dahil. Sizi bilemem tbiki. Ama biraz stres yapmis olabilirsinuz beddua da biraz agir kacmis.

Tamam belki kızmış olabilirsiniz insan o halde yardım bekleyebilir o yardımı pekala eşiniz yapabilirdi.

Beddua etmek, yüzüne tükürmek istemek fazla değil mi?

Hayır fazla değil. Zaten sebebim çok masa toplamama yardım etmedi diye yüzüne tükürmek istemem bir insanın.
Hatta kimsenin yüzünde tükürüğümü harçamak istemem. Ama bu kadın artık benim sinirlerimle oynamaya başladı! Ve bilerek yapıyor bunu.

Aman boşver beddua etme bunun için.
Yorulmuşsun ondan abartılı gelmiş her hareketi.
Özellikle doğumdan sonra tahammül sınırı çok düşüyor zaten iyi bilirim..
Eşinle ikiniz varmış gibi düşün. Kv olmasa eşinle aynı düzende paslaşmayacak mısınız zaten?
İnsan olan direk mutfağa toplamaya girerdi evet ama düşüncesiz işte..
Tövbe et ve boşver..

Konu sahibi beni topa tutacak ama 1.çocuğu sen ve eşin yaptınız kimse size yardım etmek zorunda değil yardım ederse insanlık için yapar 2. Uslubunuz çok itici o gerginliği kadın hissediyorsa yapacağı varsa da yapmaz ve 3. Kale alıp yemek bile hazırlamadıgınızi kocanıza hazırladığınızı söylerken o kadınında sizi kale almayıp yardım etmemesine neden kızıyorsunuz??

Jameya bi laf vardır ne arabın yüzü ne şamın şekeri

Başka bir laf der ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın

Başka bir laf da der ki azıcık aşım kaygısız başım

Gene bir laf der ki gölg etme ihsan istemem

İşte senin kaynananın mottoları bunlar anam

Kadın b n kimseye ilişmem kims dde benden beklentide bulunmasın iş istemesin ben de size buyurmam modunda rahatına düşkün ve bencil ve keyifçi bence sen üstüne alınma beklentiye de girme boşver

Sofrayi toplayip esinizden bebegi alip kayinvalidenizin yanina gecebilirdiniz. Bebeginiz uyudugunda yikayabilirdiniz.
Yani ben genel olarak evimde bana yardim edilmesinden hoslanmiyorum esim dahil. Sizi bilemem tbiki. Ama biraz stres yapmis olabilirsinuz beddua da biraz agir kacmis.

Bebeğim gece 12 den erken uyumaz. O saate kadar masayı öyle bırakmazdım. Eşim bebeğe bakıyordu. Ya ben bu kadına yemeğe bakar mısın pişmiş mı diye sordum “oğlum baksın” diye tepki verdi,oğlu anne baksana bi pişmiş mı dediğinde de koşa koşa ay bakiym diyen biri.
Ağır değil tanısanız ağır olmadığını anlayıp hak verirsiniz.

Jameya bi laf vardır ne arabın yüzü ne şamın şekeri

Başka bir laf der ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın

Başka bir laf da der ki azıcık aşım kaygısız başım

Gene bir laf der ki gölg etme ihsan istemem

İşte senin kaynananın mottoları bunlar anam

Kadın b n kimseye ilişmem kims dde benden beklentide bulunmasın iş istemesin ben de size buyurmam modunda rahatına düşkün ve bencil ve keyifçi bence sen üstüne alınma beklentiye de girme boşver

Alınmıyorum da sinirlerimi yedi son zamanlarda. Sanırım istemediğim halde görüştüğüm için böyleyim. Yoksa ben onun hasta biri olduğunu düşünüp hiç takılmazdım yaptıklarına.

Bebeğim gece 12 den erken uyumaz. O saate kadar masayı öyle bırakmazdım. Eşim bebeğe bakıyordu. Ya ben bu kadına yemeğe bakar mısın pişmiş mı diye sordum “oğlum baksın” diye tepki verdi,oğlu anne baksana bi pişmiş mı dediğinde de koşa koşa ay bakiym diyen biri.
Ağır değil tanısanız ağır olmadığını anlayıp hak verirsiniz.

Masayi geceye birakin demedim bulasiklari dedim. Evet hakli olabilrsiniz aranizda gecenleri bilemeyiz. Ama onemli bir ayrinti beddua etmek iyi birsey degil doner dolasir allah korusun sizi bulur.

Allahim goruyorsun sana havale ediyorum deyip gecin.

Back
X