Yok böyle bir insan!!!

Kız ne sorumluluğu ya Allasen? Sen kaynana olsan gelinin el kadar bebeğiyle seni yemeğe ağırlamış dört çeşit yemek yapmış sofradan kalkınca kucağında bebeğiyle sofra toplarken kalkıp tv karşısına mı geçersin direk?? İnsan olan yardım etmez mi o sofraya? Bırak kaynanalığı misafirliğe gittiğin evde bile yardım edersin nezaket gereği. Şimdi bu kaynananın hayli hayli yapması lazım deil mi? Bu kızcağız ağır sorumluluk mu yüklemiş oluyor alemsin valla
Belini aralarında bir gerginlik var ve tahmin ediyorum bu gerginlik yüzünden yardım etmiyor..olaya birde şöyle bak kocanız için zorla bir yere gidiyorsunuz yemek yemeseniz tavırmı yapıyorsun der yemeği mecbur yiyeceksiniz ama o gerginlik yüzünden yardım etmezsiniz..hepimiz yaşıyoruz bunları..benim söylemeye çalıştığım beklentiye girip kendimizi kasmamamız

Bak esine x diyelim yasayan kaynan y olsun. X ynin eski kocasinin mezarina gitti orasi hepimizde tamam. Peki o diger mezardaki kimin karisi. X in uvey annesi mi?
Diğeri kim yahu? Eşim,annesi ile birlikte kp mezarına gitti. Babası derken ne anladınız anlayamadım?

Belini aralarında bir gerginlik var ve tahmin ediyorum bu gerginlik yüzünden yardım etmiyor..olaya birde şöyle bak kocanız için zorla bir yere gidiyorsunuz yemek yemeseniz tavırmı yapıyorsun der yemeği mecbur yiyeceksiniz ama o gerginlik yüzünden yardım etmezsiniz..hepimiz yaşıyoruz bunları..benim söylemeye çalıştığım beklentiye girip kendimizi kasmamamız
Ne zorunluluğu yahu? Ne zorunluluğu kimse zorla gelmiyor gayet koştur koştur geliyor. İlk kez yardım etmemiş olmuyor 4 senedir evliyim 4 senedir bitane bardak koymadı sofraya. Benim tarafımdan bir gerginlik olamaz çünkü saygısız bir insan olsam ağzının payını verirdim burda konu açmazdım.

Hımmm olabilir soralım konu sahabına

Konu sahabı öncesindeki gerginlikten dolayı mı tripliydi bilerek mi yaptı normalde yardım eden biri midir?

Ay bana katlanmasın. Ne yapsam da katlanmak mecburiyetinde olmasa acaba:)) bana akıl verin ben beceremiyorum çirkef olmayı:deli:
Olma olma çirkeflik güzel değil şimdi bebeğinin yakışıklı babasına bak git onu öp ve deki ben bu adamı üzmek istemiyorum ayda yılda bir kvalideme katlanabilirim çünkü bu adamı seviyorum de ve rahatla daraltma daha fazla kendini

gelinin el kadar bebeğiyle seni yemeğe ağırlamış dört çeşit yemek yapmış
Iyide konu sahibi yemegi kocama yaptim ona yappmadim diyor

Sana sunu suratina soyleyecek olan insanin yemegini yer misin sen simdi? Tamam biri birini agirlamis masada ama o konu sahibi degil , konu sahinin kocasi .
Adam karisini dusunmuyorken
Anasi niye gelinini dusunsun

Bana katlanmayacak bir durumu olsa keşke :)
Eşim için katlanıyorsa hiç katlanmasa ne güzel olur.
Bikere bile olay çıkarmadım gelin dediğin çirkef olur. Keşke ben de becerebilsem de boş yere katlanmak mecburiyetinde kalmasa,en azından bir sebebi olsa :))

Ben katlanma demedim ama matamatik odevi gibi katlanmali cevap geldi nal kadar :D hamileyim jameya ona da mi acimadin hemen beni cevapliyon. Ben sadece beklentinin huzun getirdiğini yazdim. Bak ben su an tek kelime kotu söylemedim kv kp ama en ufak olayda bi kalemde sildiler. Akrabamin gelini bi geldi ki onune geleni payladi kv anne bile demedi. Esinin yegenlerini hasladi. Herkes su an aman bosver deli o diyor. Analarina sovse o deli bosver diyorlar. Demek ki neymis gelin dedigin basta deli olack. Yaya yaya bi tarafin karpuz oldu kalk topla sofrayi erisin dicen. Oda aman deliyle ugrasmiyim diye toplayackti. Kim dediyse yeni gelin sessiz mazlum olur diye insallah poposunu kopekler isirsin

Olma olma çirkeflik güzel değil şimdi bebeğinin yakışıklı babasına bak git onu öp ve deki ben bu adamı üzmek istemiyorum ayda yılda bir kvalideme katlanabilirim çünkü bu adamı seviyorum de ve rahatla daraltma daha fazla kendini

Öptüm onu :)) sakinleşmem için o sarıldı bana. Çok yakışıklı değil ama idare ediyorum :)))
Zaten onun için katlanıyorum.

Iyide konu sahibi yemegi kocama yaptim ona yappmadim diyor

Sana sunu suratina soyleyecek olan insanin yemegini yer misin sen simdi? Tamam biri birini agirlamis masada ama o konu sahibi degil , konu sahinin kocasi .
Adam karisini dusunmuyorken
Anasi niye gelinini dusunsun

Eşimin beni düşünmediğini nasıl anladınız acaba?hayran kaldım anlayışınıza :)

Ben katlanma demedim ama matamatik odevi gibi katlanmali cevap geldi nal kadar :KK70: hamileyim jameya ona da mi acimadin hemen beni cevapliyon. Ben sadece beklentinin huzun getirdiğini yazdim. Bak ben su an tek kelime kotu söylemedim kv kp ama en ufak olayda bi kalemde sildiler. Akrabamin gelini bi geldi ki onune geleni payladi kv anne bile demedi. Esinin yegenlerini hasladi. Herkes su an aman bosver deli o diyor. Analarina sovse o deli bosver diyorlar. Demek ki neymis gelin dedigin basta deli olack. Yaya yaya bi tarafin karpuz oldu kalk topla sofrayi erisin dicen. Oda aman deliyle ugrasmiyim diye toplayackti. Kim dediyse yeni gelin sessiz mazlum olur diye insallah poposunu kopekler isirsin

Kötü bişey demedim ki şaka yaptım ben :))
Sana çirkef dedim mı sandın?

Öptüm onu :)) sakinleşmem için o sarıldı bana. Çok yakışıklı değil ama idare ediyorum :)))
Zaten onun için katlanıyorum.
Olsun hepimizin kocası kendimize yakışıklı başkasına maymun gibi görünür inşallah :)))der ben kaçarım hadi iyi geceler kızlar

Heee. Ah turkce ah. Annesiyle babasinin mezarina gitti deyince anne arti baba ikiside cartladi sandik ay pardon öldü sandik.

Türkçe sonradan öğrenilince ve ana dil olmayınca idare etmek lazım :)
Tek yanlışım o oldu.
Senden bile daha iyi ifade ettim kendimi. X ve y daha da zor anlaşılıyor emin ol :)

Eşimin beni düşünmediğini nasıl anladınız acaba?hayran kaldım anlayışınıza :)
Daha tazesiniz
Cocugun el kadar
Millet 2 yasindaki cocuga zor yetisiyor
Sence esinin bunu dusunmesi gerekmiyor mu ?
Iftarin zamani degil acikcasi
Suan senin cocugunla zaman gecirip kaynasma zamanin
Gitsin disari yemege cikarsin annesini
Bak anlayissiz kilan esini iste bu yani

Türkçe sonradan öğrenilince ve ana dil olmayınca idare etmek lazım :)
Tek yanlışım o oldu.
Senden bile daha iyi ifade ettim kendimi. X ve y daha da zor anlaşılıyor emin ol :)

Valla bi an asiri yukseldim sonradan turkce görme deyince. Neyse ki bana demiyormussun :))) bende napiyim isi matematige vurdum. Belki oyle daha kolay olur diye

Abarttığını düşünüyorum. Bir tek kv vardı misafir anladığım kadarıyla. Misafir bu canı ister yardım eder istemez etmez. Çok kalabalık misafir ağırladım, bazen salonda muhabbet iyi olurdu gençler bile gelmezdi yardıma. Ev sahibinin görevi. Hatta ben misafir gelecekse özellikle bulaşık makinesini boşaltmam, yerleştirmeye kalkmasınlar, keyiflerine baksınlar diye. Bazen çok ısrar ederler o Zaman izin veririm yardım etmelerine. Bence siz Kv'ye çok kızmışsınız ondan rahatsız oldunuz. Madem çocuk durmuyor eşiniz gündüz evde kalsaydı size yardım etseydi, çocuğu oyalasaydı.

Back
X