Yok böyle bir insan!!!

Daha tazesiniz
Cocugun el kadar
Millet 2 yasindaki cocuga zor yetisiyor
Sence esinin bunu dusunmesi gerekmiyor mu ?
Iftarin zamani degil acikcasi
Suan senin cocugunla zaman gecirip kaynasma zamanin
Gitsin disari yemege cikarsin annesini
Bak anlayissiz kilan esini iste bu yani
Gören de adam hergün misafir çağırdı sanır :)
Ben zaten yemeklerime herşeyime yetiştiğim için,bir kişi gelmiş benim için sorun olmaz.
Anlayışsızlık eşimde değil annesinde. Zaten eşin annesini çağırırken yardım eder düşüncesi ile çağırıyor.

İki aylık bebekli oğlunun ve gelininin evine davetli geliyorsun. Gelininin yemek yiyemediğini görüyorsun.
Valla hala mı yardım etmemesine kızmamalı konu sahibi.
Düşmanının mı evine gittin be mübarek. Ne olduysa da şimdiye kadar adım atmış bebekli haliyle yemek hazırlamış sen de yemişsin bi güzel. Eli ayağı tutuyosa toplamalı yardım etmeli. Ki burada bence konu sahibinin kızdığı şey düşünememesi tembelliği falan değil. Bile bile toplamamak yardım etmemek için kırk takla atacak davranışlar sergilemesi, bile isteye yardım etmemeye güdülenmiş olması, gelininin sıkıntısından haz alması.

Az kalmış doğumuna :) bol bol dinlen. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ❤️

:KK200: cok tesekkurler dinlenemiyorum o hakkimi esim aldi. Nasil oldu anlamadim ama cocuk bende nazi onda :) Ama malesef dogunca gorecegi kisiler senin kv den daha iyi degil. Rabbim evladina sakinlik guzel huy versin. Sakin bi bebek olsun. Kv de yeni es versin adam oyalar onu ancak

İki aylık bebekli oğlunun ve gelininin evine davetli geliyorsun. Gelininin yemek yiyemediğini görüyorsun.
Valla hala mı yardım etmemesine kızmamalı konu sahibi.
Düşmanının mı evine gittin be mübarek. Ne olduysa da şimdiye kadar adım atmış bebekli haliyle yemek hazırlamış sen de yemişsin bi güzel. Eli ayağı tutuyosa toplamalı yardım etmeli. Ki burada bence konu sahibinin kızdığı şey düşünememesi tembelliği falan değil. Bile bile toplamamak yardım etmemek için kırk takla atacak davranışlar sergilemesi, bile isteye yardım etmemeye güdülenmiş olması, gelininin sıkıntısından haz alması.
:KK9:Bu kadar güzel anlaşılabilir bir insan:KK68:
Valla içimin yağları eridi,anlatamadığımı anlatmışsın :))
Demek ki ifade edebilmişim kendimi :KK31:

Gören de adam hergün misafir çağırdı sanır :)
Ben zaten yemeklerime herşeyime yetiştiğim için,bir kişi gelmiş benim için sorun olmaz.
Anlayışsızlık eşimde değil annesinde. Zaten eşin annesini çağırırken yardım eder düşüncesi ile çağırıyor.
Ama dört senedir evimde bir tabak bile kaldirmadi diyorsun

Dort senedir evinde masadaki bardagi kaldirmayan insan bu saatten sonra hic kaldirmaz

Hatlar karıştı heralde bişey anlamadım :))

Simdi aen dedin ya turkce ana dil olmayinca birde sonradan ogrenince boyle oluyor diye. Heh iste onu bana diyorsun sandim. Ama okumaya devam edince kendine dedigini anladim. :)
Gülüyorum filan ama boyle yasam enerjisi guzel kadinlari bile sinir edebiliyorlar ya helal olsun

Erkekler annelerine kolay kolay toz konduramaz. En objektifi bile hafif de olsa annesinin bütün art niyetini göremez ya da bir kılıf bulmaya çalışır kafasında. Anne geliyor sonuçta kırk kat yabancı değil masayı da toplamayacağını hesap edememiş mi eşiniz diye de eşinize yüklenmek saçma.

:KK200: cok tesekkurler dinlenemiyorum o hakkimi esim aldi. Nasil oldu anlamadim ama cocuk bende nazi onda :) Ama malesef dogunca gorecegi kisiler senin kv den daha iyi degil. Rabbim evladina sakinlik guzel huy versin. Sakin bi bebek olsun. Kv de yeni es versin adam oyalar onu ancak
Ahahahahha onu kimse almaz kimse tahammül edemez :)
Amin inşallah hepimizin bebeği öyle olur umarım. Mümkün oldukça görüşmemekte fayda var. Bakma bende ayda bir anca görüyorum da bu aralar kandil,anneler günü, ramazan üst üste geldi de üst üste görüştüm.

Ahahahahha onu kimse almaz kimse tahammül edemez :)
Amin inşallah hepimizin bebeği öyle olur umarım. Mümkün oldukça görüşmemekte fayda var. Bakma bende ayda bir anca görüyorum da bu aralar kandil,anneler günü, ramazan üst üste geldi de üst üste görüştüm.

Evlilik programlari da bitti. Iste bu cileler hep ondan. Sen esinle huzurlu sekilde iftarini ederken o kim bilir kimle çaya cikma kararinda olurdu

Ya yapmasın ama ben işim bitince de bağırmasın ben yapim sen otur diye.
Zaten 4 senedir bana ne zaman gelse bi su bile alamayan bir insandır kendisi. Sezeryan halimle bile yemek koymuşumdur da ona konu açmadım.
Helal de etmiyorum. Ama bu akşam ki yemeği değil genel olarak hiç bir hakkımı helal etmiyorum:)
Yani gerçekten anlamıyorum.
Sanırım lohusa sendromu mudur nedir onu yaşıyorsun en zirvede.

Madem bu kadar şikayet edecektin, yediği iki lokmayı da haram edecektin neden çağırdın?

Ki zaten yapıyorum hergün, yemek yapmak değil mevzu diyorsun.

Kesinlikle problemin eşinle ama panter gibi savunuyorsun onu söz soyletmiyorsun.

Ne yani madem bebeğin o kadar huysuz ne diye cengaver gibi daldın bulasıya? Çok mu acil Yani? Tezgahta kalınca ölümcül gaz falan mi yayiyor?
Bıraksaydın kalsaydı. Yemeğini yiyince alsaydın bebeğini. Sakinleşince yıkardın. Belki o zaman kv girerdi, belki esin? Hiç olmadı yarına kalsın?

Kusura bakma da sırf eşine bak herşeyi ben yaptım. Üstüne bulasigi da yıkadım demek için atlamışsın işlere, esin de sana hak vermeyince yok haram olsun yapıyorsun.

Çagirmayın efendim. Belki kadına sorsan o da yüzünü goresim yok ama oğlumun hayrına gittim diyecek.

Kaynana bedduayı hak etmiş lohusa kadına insan yardım etmeli bu kadın
Sigara içmenin derdinde haklısın
Bir çorba yapmak bu kadar zor olmamalı
Kadında empati yapma yeteneği yok
Bencil in teki

Kv gelmese bile sofra kurulmayacak miydi? Fazladan 1 kisilik tabak catal, kasik vs konulmus altiustu. Beddua edecek ne var ki bu kadar.
2 kisinin sofrasi toplaniyorda 3. Kisi olunca mi bu kadar dert oluyor?

Yemekleri hazirlayip sofrayi siz kurmussunuz. Esinize hic laf kondurmuyorsunuz ama sofrayi da esiniz toplayabilirdi. O kadar zorda oldugunuzu gorup esiniz elini surmuyor ama beddua yiyen kv oluyor.

Valla böyle beddua etmek kolay olmamalı. İnanın o beddualar dönüp insanın kendisini bulabiliyor. Evet hatalı davranmış biri var karşınızda ama siz de oraya gidince ellemeyin hiçbir işe olsun bitsin

bır buyuge yapılan beddua doner yapanı bulur...beddua edilecek ne var...belkıde kadın sizden cekındı...boyle dusunen gelını bende hısseder aslında evine gitmemde neyse kadıncaz gelmış bari...siz eşinizin hatrına yuzune bakıyormussunuz ben oglumun hatrına da olsa boyle bir gelının evine gitmem...bogazıma dızılır zaten ne gerek var...herkes cocuk buyutuor ne yapalım...bebek buyutmek ınsanlara beddua etmeyı gerektırmez...sızı haklı bulamadım...kadıncaza uzuldum.

Bu kaynanayı savunanlar yarın gelinine
Lohusalıkta yardım etmeyecekler
Hepsi katı yürekli ilan ediyorum

İlk olarak her bebekte gaz olur ama çok fazla ise sizin yediklerinizlede alakali olabilir zorluğu vardır elbet ama çocukla mutfakta uğraşmayın Allah korusun ne olur ne olmaz kaynananiza gelince el atsaymis bi iki işe iyi olurmuş ama bnm kaynananin yanında melektir

Böyle yazılıp anlatılınca kv. ye hak vermeleri çok normal, yani hak verme değil de, beddua etmesini aşırı bulmuş insanlar.
Bana kalırsa kendini ifade edemedin konu sahibi, senin içinde birikenler çok fazla, onlardan bahsetmediğin için olay sadece yemek ve yardım etmeme olarak algılanmış. Bu tarz yorumlar gelmesi de normal.

Back
X