Yok böyle bir insan!!!

gelmiyor diye laf ediyorsunuz gelince de beddua ediyorsunuz. bence sizde de bi gariplik var, kaynana gelmemekle haklı. siz onun evine gidince her hizmeti sizden beklese sorun edersiniz ama o gelince misafir yerine koymayıp hizmet bekliyorsunuz.
Doğru diyon bak sen deyince hatırladım. Bu önceden de evime gelmiyo niye gelmiyo. İki aylık olana kadar gelmedi insan gelmez mi diyodu. Kadın gelmemekte haklı. Kim bilir daha neler yaptı da söylemiyo. Düşman başına gelin

Doğru diyon bak sen deyince hatırladım. Bu önceden de evime gelmiyo niye gelmiyo. İki aylık olana kadar gelmedi insan gelmez mi diyodu. Kadın gelmemekte haklı. Kim bilir daha neler yaptı da söylemiyo. Düşman başına gelin

Düşman başına gelin dediğin zaman hak yemiş olmuyor musun?

Bi insan durduk yere birinden nefret etmez.

Kocan görüyordur mutlaka o ne yorum yapıyor?

Daha önce kv konusu açmıştım,2 aylık bebeğimi ilk hafta gördü bidaha da gelmedi diye. Bende kızıyodum gelmiyor görmeye diye.. neyse eşim iftara davet etti,bana kalsa ona bi çorba yapmayı bırak bir bardak su bile vermek istemem de neyse.
4 çeşit yemek hazırladım. Bebeğim 2 aylık ve gazlı bir bebek,son zamanlarda azalsa da bugün baya bi huzursuzdu. Ben yemekleri eşim için hazırladım annesi için bişey yapmadım. Her neyse bitin gün bebeğim huzursuz olduğu için yarım saatte bir emmek istedi,ben kucağımda emzirirken yemek karıştırdım vs vs tahmin edebilirsiniz halimi.
Eşim bu arada annesiyle birlikte babasının mezarına gitti,ordan da bana hediye almaya gitmiş geç kaldı o gelene kadar yemekler hazırdı ama nasıl yaptım ben bile anlamadım.
İftar vakti geldi,ben oturamadım sofraya. Sofrayı kurdum,herşeyi hazırladım (annesi tabi sadece çatal koydu sofraya..
sonra yiyemeden kalktım tekrar emzirdim. Bu arada bi emzirme süresi 30 dk ya yakın sürüyor.
Bitince kalktım yemek yicem,eşim bebeği tutuyor bu sırada,hanımefendi kendi tabağını dahi kaldırmadan koştur koştur survivor izlemeye gitti :)
İçimden öyle beddua ettim ki! Ben bugüne kadar asla birşey yaptırmadım ama benim şuan küçücük bir bebeğim var ve bu bebek bitek benimle rahatlıyor sakinleşiyor.
Geldi yalandan peçete kaldırıyor sofradan tabak bardak ekmek vs dururken. İki etrafta dolandı tekrar çıktı. O gelene kadar ben elimde ki son tencereyi yıkıyordum,tuzluk kaldırıyor masadan. Ya böyle yapmacık böyle pis bir insan olamaz! Tiksiniyorum artık bu kadından ve umarım Allah onu bildiği gibi yapar! Eşimin hatrı olmasa suratına dahi tükürmem böyle insanın! İnsan bile değil de neyse!

Şimdi konunuzu okudum. Kv size zaten hiç iyi davranmamış size yardım etmesini mi bekliyordunuz? Eşiniz iftara davet ettiyse yemekleri yapsaydı bir zahmet. Kadın bana resmen çektirmek için elinden geleni yapacak bende önünde hizmet edip duracağım. Yok öyle bir dünya. Neden rest çekmiyorsunuz?

Back
X