Yok Böyle Dans Show Tv

Show TV son kararını verdi!
Yok Böyle Dans yayından kaldırıldı!

Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından en çok merak edilen konulardan birisine Superpoligon açıklık getirdi.

Show TV yönetimi örnek bir karar aldı ve Acun Ilıcalı ile de görüşen kanal üzücü olayın ardından programı tamamen durdurdu.

Yok Böyle Dans'ın bu etabı bu kararla birlikte tamamen yayından kalkmış oldu.

acunu reyting kurbanı olmadığı için kutlamak lazım, başkası olsa devam ederdi, çünkü saatten sonra kesinlikle çok daha fazla izlenecekti

katiliyorum chess bende kutlarim acunmedyanin aldigi bu duyarli karardan dolayi. bu aciyi firsat bilip kendi menfaatlerine yönlendirmediler.

şoktayım.....hiç bir ölüm beni bu kadar şoka sokmamıştı....

inanamıyorum....defne joy foster hayatını kaybetti cümlesi bana çok aptalca geliyor.....

bu kadar hayat dolu,cıvıl cıvıl bir insan böyle aniden.....:43::43::43::43::43::43::43::43:

Allah rahmet eylesin derken bile "ne diyorum ben ya" oluyorum.....

yarışmanın yayından kalkması isabetli olmuş.....çıkıp orda çalıp dans edecek halleri yoktu hala herhalde.....

hayat gerçekten çoookkk saçma ve boşşşşşşşşşşmuş bunu bir kez daha ve net olarak anladım.....

acun ılıcalı bu programı durdurmak zorundaydı zaten, internet ortamında yazılan yorumlar kendisi üzerinde baya etkili olmuştur, ama bence program sayesinde yapılacak okulun çalışmaları devam etmeli adına defne joy foster verilmeli

evet bu yarışma ve yeteneksizsiniz 1 hafta olmayacak yayında diye okudum bende

o coşkuyla nasıl oraya çıkıp dans edip eğlenebilecekler bilmiyorum.çok üzgünüm ben de ya herkes çok yakınını kaybetmiş gibi kimse yakıştıramadı ölümü ona hiç bi ünlünün ölümü bu kadar etkilemedi beni de.

sanatçı olarak barış manço öldüğünde birde bu kadın öldüğünde çok ağladım yüreğim cızzz etti bu kadar ünlü olmasa bile duyduğumda yine çok üzülürdüm:( bebeği annesini ilerdede hatırlar umarım

[video=youtube;QI2bV6judZg]http://www.youtube.com/watch?v=QI2bV6judZg&feature=related[/video]

:43::43::43:

bende çok üzüldüm allah rahmet eylesin ama o veda edşini gösteriyolar ya çok fena oluyor insan

evet herkes çok üzüldü,her zaman da onun için üzülmeye devam edecek onu seven insanlar.. tabiki ölmüş bir insanın arkasından program yapılamaz ama neticede hayat devam ediyor..

1 hafta ara verilir tabiki çünkü çok taze ama programın ve yapımcıların suçu ne anlamıyorum ben..diğer haftalarda devam etmeli...

yarışma kaldırılsın diye yorumlar mı çıkmış da.:26: eğer öyleyse çok mantıksız buluyorum.bu insanlar mı öldürdü de defneyi?? ya da ardından yarışmanın devam etmesi arkasından zil takıp oynadılar gibi mi algılanacak yani?? bu nasıl bi mantıksızlık neticede bu bi yarışma ve sonucunda da hayırlı bi amaca hizmet edecekken bence kaldırılmamalı çünkü bi anlamı yok.giden gitti.. ölenin ardından saygı duyulur evet ama ölenle de ölünmez...

evet herkes çok üzüldü,her zaman da onun için üzülmeye devam edecek onu seven insanlar.. tabiki ölmüş bir insanın arkasından program yapılamaz ama neticede hayat devam ediyor..

1 hafta ara verilir tabiki çünkü çok taze ama programın ve yapımcıların suçu ne anlamıyorum ben..diğer haftalarda devam etmeli...

yarışma kaldırılsın diye yorumlar mı çıkmış da.:26: eğer öyleyse çok mantıksız buluyorum.bu insanlar mı öldürdü de defneyi?? ya da ardından yarışmanın devam etmesi arkasından zil takıp oynadılar gibi mi algılanacak yani?? bu nasıl bi mantıksızlık neticede bu bi yarışma ve sonucunda da hayırlı bi amaca hizmet edecekken bence kaldırılmamalı çünkü bi anlamı yok.giden gitti.. ölenin ardından saygı duyulur evet ama ölenle de ölünmez...
katılıyorum sana cnm sonuçta hepimiz çok üzüldük ağladık çok genç bi kızdı.ama herşeye rağmen hayat devam ediyor.kaldırılması gerçekten saçma.1hafta ara verip diğer haftalarda devam edilmesi gerekirdi.okul yaptırılcaktı programın sonunda sanırım.artık o okul ne olur bilemem.defneyi çok seviyorduk elendiğinde bile üzülmüştüm şımarık kızın:(

Program yayından kalktı mı bilmiyorum ama ben olsam bitirirdim.Ne olursa olsun acı bir durum yaşandı ve Defne denilince son zamanlarda akla ilk gelecek şey Yok böyle bir dans.Yarışmanın,programın o güzel havası,o hoş tınısı gitti bence.Severek izliyordum ama kaldırılması daha iyi olur düşüncesindeyim.

bence de kaldırılması uygun olur bu sezon.çünkü dans yarışması şarkılı türkülü eğlence dolu bi yarışma.nasıl yapacaklar.nasıl eğlenecekler.sıradan herhangi bir yarışma programı vs. olsaydı evet programı sonlandırmanın hiçbir anlamı olmazdı.

programda eğlenmeseler gidip dışarda eğlenecekler..

hem program iyi bi amaca hizmet ediyor.bunun yüzünden devam etmeli..

sanki kalan yarışmacılar ve acun,jüri üyeleri oturup evde yas mı tutacaklar ki..

hayat devam ediyor neticede bu bir yarışma.defnenin ardından eğleniyolar diye algılanıyosa eğer bu durum bunu anlayamam.. neticede ölüm hayatın her anında.. o programda göz önünde olmayan,orda görevli olan bizim bilmediğimiz bi kişi de ölebilirdi.kimsenin haberi de olmazdı program da doğal olarak devam ederdi.. netice de ünlü ya da ünsüz ölüm herkese geliyor.

bende kaldırılması taraftarıyım...böylesine ani,böylesine üzücü bir ölümün ardından o yarışmanın devam etmesi asıl saçmalık olur bana göre....ne yani ölen öldü,kalan sağlar bizimdir mantalitesi mi?bence hiç insani olmaz bu.....

ordakilerin hiç biri de,ne acun,ne tan sağtürk,ne azra akın ne de diğerleri bu olayın üstüne hiç bişey olmamış gibi yarışmayı yapamazlar dolayısyla,o eski tat olmayacağına göre devam etmesi anlamsız..

acun ılıcalı bu programı durdurmak zorundaydı zaten, internet ortamında yazılan yorumlar kendisi üzerinde baya etkili olmuştur, ama bence program sayesinde yapılacak okulun çalışmaları devam etmeli adına defne joy foster verilmeli

Yokk artık okadarda değill...

Geçen hafta hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın, ölümünden bir hafta önce elendiği dans yarışması 'Yok Böyle Dans', geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı.

Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, Sabah Gazetesi'nden Yüksel Aytuğ'a, programın, planlanan tarihten bir hafta önce final yapacağını açıkladı.

İşte Aytuğ'un yazısı:

"Yok Böyle Dans, bir hafta önce final yapacak. Yarışma, bu pazar günü noktalanacak. Defne Joy Foster'ın vefatından sonra bu sütunlarda kaleme aldığım yazıda, üç finalistin birden birinci ilan edilmesini, yarışmanın Defne Joy'un anısına ağırbaşlı bir anma gecesi olarak noktalanmasını, altın kupanın da eğitim bursu olarak Defne'nin minik oğlu Can Kılıç'a verilmesini önermiştim. Önceki gün Acun ile konuştum. Yarışma bu hafta final yapacakmış. (Oysa bir hafta sonra final yapılması planlanıyordu.) Acun, "Final gecesi için tam aynısı olmasa bile senin yazdıklarına benzer planlarımız var" dedi ve ayrıntıya girmedi. Eminim Acun, Defne'nin anısına ve onu sevenlerin acısına uygun bir final planlamıştır."

olacaksa böyle olmalıydı final....son cümleye de katılıyorum....

açılışı defneyle yaptılar
acunun acısı konuşmasından gözlerinden belliydi
cidden ne kadar hayatın boş olduğunu gösteren oldu defne bize tekrardan
ne kadar enerji dolu ne kadar mutlu ve mutluluk saçan biri idi.....

Back
X