Yok Böyle Dans Show Tv

ara ara takipteyim bu yarışmayı. dans seyretmekten hoşlanıyorum. kostümler müzikler beni benden alıyor o figürlerle.
burdada favorım azra akın ve burcu esmersoy. he bir de pascal ...:))
derya büyükuncu da vücut var ama dans ederken kullanamıyor yazıkk :(

Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Foster'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

:43::43::43::43::43:
ALLAH rahmet eylesin
ve inanamıyorum şuan

bende bu haberi yazmak için girmiştim şok oldum.kanaltürk te gördüm şimdi çok şaşırdım

Son düzenleme:
bu hafta hiç seyretmediğim yok böyle dansı seyretmiştik. defne sayesinde de gülmüştük baya. özellikle ırkçı esprisi çok iyi di. bu kızı ne zaman seyretsek yaşlanınca ne sevimli olur diyorduk.....

hay allah yazacak bişey bulamıyorum. sanki bir yakınımı kaybettim. bu kadar enerji dolu bir insan geride ufacık çocuğunu bırakarak gitti:43:

yazık kadına ya, bebeği olan anneleri ölümüne dayanamıyorum

daha 2 gün önce tv de izlemiştim.
hatta dün de saç rengini keşke eskisi gibi yapsa diye aklımdan geçmişti.
sabah bu haberle uyandırdı kardeşim. çok üzüldüm..
büyük hayranı falan değildim. ama içim burkuldu.

Çok fena oldum sabah öğrendiğimden beri

Allah'ın işine karışılmaz ama gönül istiorki küçük bebeği olan anneler ölmesin önce çocuklarını hayata hazırlasınlar

birde ben sabah uyandığımdan beri şoktayım ağladığım anlar oldu saba tümer okadar sürekli görüşürüz modunda bir kadınken seda sayanda ne kadar sakin duruor yapı meselesimi yalan dünyamı çözemedim

bu hafta hiç seyretmediğim yok böyle dansı seyretmiştik. defne sayesinde de gülmüştük baya. özellikle ırkçı esprisi çok iyi di. bu kızı ne zaman seyretsek yaşlanınca ne sevimli olur diyorduk.....

hay allah yazacak bişey bulamıyorum. sanki bir yakınımı kaybettim. bu kadar enerji dolu bir insan geride ufacık çocuğunu bırakarak gitti:43:

hatırlıyor musunuzz yaşlı kostümüne de bürünmüştü dansta..

astım veya kalp kriznden öldü deniliyor şimdilik.

bizden bir an önce elensin diyorduk gecen gün şimdi ölümünü duyduk çok üzüldüm ya etkilendim hemde:43:

ekranlarda her hafta eger uzak olsaydı ekrandan bu kadar etkisin de kalıp şakamı bu demezdik hiç birimiz..

dogum gercek oldugu gibi ölümde gercek arkadaşlar:59:

çok üzüldüm allah rahmet eylesin ilk defa son programında sempatik gelmişti bana çok gülmüştük

cok üzgünüm cok. ayni zamanda soktayim. bugün variz yarin yokuz. yalan dünya iste kimse icin üzülmeye, kavga etmeye degmez. kimselere küsmeye, sinirlenmeye degmez. allah rahmet eylesin, topragi bol olsun. bu arada acunmedya acil bir toplanti yapmislar yarismanin devam edip etmeyecegiyle alakali. henüz bir karara varmamislar. ama internette okudugum bazi yorumlari mantikli buldum. yarisma haftaya pazar günü devam edip yapilan okulun adinida defne joy foster koymak iyi bir fikir olur.

Ilıcalı açıklamasında şunları belirtti: "Sevgili Arkadaşım Defne Joy'u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Yok Böyle Dans'ta beraber olduğumuz süre boyunca bana hep destek olmuş böylesine iyi niyetli bir insanın bu kadar genç bir yaşta aramızdan ayrılması bana ve bütün Acunmedya ailesine büyük bir acı verdi. Defne'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Takdir edersiniz ki böyle bir acı yaşarken hafta sonu hiçbir şekilde program yayını yapmamız söz konusu bile olamaz. Bu hafta sonu Yok Böyle Dans ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yayınları olmayacaktır."

Son iki haftası kalan yarışmanın devam edip etmeyeceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Acun Ilıcalı bu konuda kararı önümüzdeki hafta verecek, ancak bu hafta Yok Böyle Dans Show TV'de ayınlanmayacak.
:58:

Back
X