Yok Canım Ne Tribe Girmesi 🙄

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
Dedim ve girdim tribe..

Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..

Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.

Niye böyle oldu ki noldu ki ya
Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..

Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle

birazdan kk'daki kadınların çoğu atlar; ay ben de on yaş küçük gösteriyorum ama o da hoş değil demeye. konu sahibi; hiç kimse yaşından büyük göstermek istemez ve böyle denirse de tribe girer o açıdan asssla yalnız değilsin. ama kilonun yaşlı gösterdiğine katılıyorum. öyle aman aman kilonuz yok ama 55 olsanız bence tık tık küçülür yaşınız. giyim tarzıyla da ilgili biraz. olgunsun felan demeleri giyiminizin de yaşınızdan büyük olduğu izlenimi uyandırdı bende

Yani tabi yanlış bir bilgi vermek istemem ama eşimin amcası deli gibi sigara içiyordu. Uzun seneler içti. Sonra doktor bırakmasını söyledi bıraktı. Adamı aylar sonra gördüğümde şok geçirdim. Ben adamı esmer sanıyordum meğer beyaz tenliymiş. yüzüne renk gelmiş gençleşmişti. Böyle bir anım var ama tabi herkes farklıdır.

kullandıgınız sıgara
eger suyu da az ıcıyorsanız cayı da cok ıcıyorsanız +5 daha
ekleyın ekleyın elınızı korkak alıstırmayın :)
eger ssaglıksız beslenıyorsanız yanı vucutda yag oranınız fazlaysa ekleyın yaş daha

ha 26 ha 30 arada cok fark yok aramızda ucun besın hesabı olmaz sımdı :) ama yas 40 oldugunda 55 gorunmek ıstemıyorsanız saglıklı beslenıp saglıklı kozmetık ve cılt temızlıgı bakımı yapın vıtamın degerlerınızı takıp edın yaslılıgı dusunun kendınıze yatırım yapın

genc gorunen de yapsın yapmalı hepımız yapmalıyız bunları sıkmayın canınızı :)

Saç kesiminiz ve rengiyle alakalı olabilir.
Çünkü ben 18 yaşımdayken saçımı platin ve katlı yaptırmıştım herkes 25 yaşında filan sanıyordu beni. Tabi iş ortamında bana yarıyordu o durum :)
Şimdi ise 33 yaşındayım aynı renge ve aynı saç kesimine sahibim yine 25 sanıyolar.
Sanırım o kesim ve renk beni hep 25 gösterecek

Boydan dolayı olabilir, yaşadığın sıkıntılardan olabilir. Bende yaşça küçük gösteriyorum diye tribe giriyorum

Kesinlikle katılıyorum. Ben normalde elbise ve kot takılan biriyim. İş yerinde kumaş pantolom giyiyorum hem daha kilolu gösteriyo hemde bana yakışmıyo. Ama işte eşin kuzenleri de öyle diyince acaba mesele kıyafet değil mi diye düşünmeden de edemiyorum

30 yas bunalimina biraz erken girmissin sen. kimisi daha genc gosterirken kimiside daha olgun gosterebilir. gayet normal bence.

ilk olarak sigarayi birakmalisin ve spor iyi gelir cilde :)

Ben girmedim etraf soktu beni bunalıma
Sigara bırakmaya acilen başlamalıyım

Kılon gayet ıyı bence herkes 0 beden olamazkı canım

Aslında aman aman kilom yok boyum iyi yani pek göstermiyor ama eşimde bazen versen biraz iyi olur falan diyo topluca beni delirtecek bunlar

oyle tatlı anlatmıssınız kı sankı sızınle yasadım aynı seyı

evet sıgara aynen boyle farkedıyor bır kere dudak kenarında karartı kırısıklık yapıyor cıldın nemını ve parlaklıgını kaybetmesıne sebep verıyor buda yaş katar ınsana

170 boyunda 63 kilo kadına kilolusun diyen salak kim yav?
Çok makyaj yapar mısınız? Saçınız ne renk, modeli nasıl? Bunlar insanı yaşından büyük gösterebilecek şeyler. Ama 4 yaş büyük sayılmak da atla deve değil ya...
Ve spor yapmak gençleştirir ama sigara cidden insanı çökertiyor, onun etkisi de olabilir dediğiniz gibi. Bir arkadaşım var, 40 yaşında sigarayı bıraktı, cildi parladı, gözünün feri yerine geldi, yanakları pembeleşti birkaç ay sonra. Sizin yaşınız toparlamak için çok daha müsait. İçmeyin şu zıkkımı madem. =)

Sigara ve kuru cilt yeterli erken yaşlanmaya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum diye bir şey yok, demek ki su içmiyor ve doğru ürünleri kullanmıyorsunuz

İyi de kocandan büyük göstermiyorsun ki ne güzel onunla aynı gibi görünüyorsun. Hem ayrıca boyuna göre kilon gayet iyi. Off şu çevredekilere sinir oluyorum.

Aynen öyle. Zaten ben bu adamı yaşlı sanıyordum dedim eşime. Yok gençtir demişti

İnsanlar özgüven sahibi ve bilgili olunca bazen büyük gösterebiliyor. Kilonuz gayet sağlıklı. Sigarayı bırakın, hem erken yaşlandırıyor, hem de bir çok hastalığa sebeb oluyor ki biliyorsunuzdur.. Doğal saç rengi, no make up make up, hafif parfüm ve şık ama spor kıyafet de genç gösteriyor. Üre içerikli nemlendirici kullanın, cildinizi toparlayacaktır.

%100 katılıyorum. vucut komple yenileniyor. hücreler kendini yeniliyor. ölü hücreler atılıyor. ilk adimi kesinlikle sigarayi birakarak yapmali

Sigara müthiş bir etken yaşından büyük görünmede... kardeşim benden 7 yas küçüktür ama benden 7 yas büyük durur o sigara tiryakisi ben 13 senedir bırakmışım... cildi resmen yaşlandırıyor... cilt bakımı ve günlük temizlik e bakim ürünleri kullanmanı öneririm...

26 ile 30 yaş arasında pek bir fark yok, gençsiniz işte. Tribe girmeyin. Ama sigara cilde acayip zararlı.

İşte 30 gelince de 40 yaş gibisin derlerse hapı yuttum ben sigara konusuna katılıyorum tabi illet lanet

Hahah süpermiş bu anı. İlk iş sigarayı bırakmak olmalı doğru.

Hah yarama bastınız
Su dimi ? Ah su
3 gün su içmesem aklıma gelmez su içmek
Sigarayı bolca içip su içmeyince de vücut bağırıyo demekki sal beni gidim diye alıyo başını 30lara gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…