kullandıgınız sıgaraDedim ve girdim tribe..
Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..
Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.
Niye böyle oldu ki noldu ki ya
Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..
Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle
Boydan dolayı olabilir, yaşadığın sıkıntılardan olabilir. Bende yaşça küçük gösteriyorum diye tribe giriyorumDedim ve girdim tribe..
Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..
Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle
birazdan kk'daki kadınların çoğu atlar; ay ben de on yaş küçük gösteriyorum ama o da hoş değil demeye. konu sahibi; hiç kimse yaşından büyük göstermek istemez ve böyle denirse de tribe girer o açıdan asssla yalnız değilsin. ama kilonun yaşlı gösterdiğine katılıyorum. öyle aman aman kilonuz yok ama 55 olsanız bence tık tık küçülür yaşınız. giyim tarzıyla da ilgili biraz. olgunsun felan demeleri giyiminizin de yaşınızdan büyük olduğu izlenimi uyandırdı bende
30 yas bunalimina biraz erken girmissin sen. kimisi daha genc gosterirken kimiside daha olgun gosterebilir. gayet normal bence.
ilk olarak sigarayi birakmalisin ve spor iyi gelir cilde :)
Kılon gayet ıyı bence herkes 0 beden olamazkı canım
oyle tatlı anlatmıssınız kı sankı sızınle yasadım aynı seyıYani tabi yanlış bir bilgi vermek istemem ama eşimin amcası deli gibi sigara içiyordu. Uzun seneler içti. Sonra doktor bırakmasını söyledi bıraktı. Adamı aylar sonra gördüğümde şok geçirdim. Ben adamı esmer sanıyordum meğer beyaz tenliymiş. yüzüne renk gelmiş gençleşmişti. Böyle bir anım var ama tabi herkes farklıdır.
İyi de kocandan büyük göstermiyorsun ki ne güzel onunla aynı gibi görünüyorsun. Hem ayrıca boyuna göre kilon gayet iyi. Off şu çevredekilere sinir oluyorum.Dedim ve girdim tribe..
Ama girdim işte..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
oyle tatlı anlatmıssınız kı sankı sızınle yasadım aynı seyı
evet sıgara aynen boyle farkedıyor bır kere dudak kenarında karartı kırısıklık yapıyor cıldın nemını ve parlaklıgını kaybetmesıne sebep verıyor buda yaş katar ınsana
%100 katılıyorum. vucut komple yenileniyor. hücreler kendini yeniliyor. ölü hücreler atılıyor. ilk adimi kesinlikle sigarayi birakarak yapmalioyle tatlı anlatmıssınız kı sankı sızınle yasadım aynı seyı
evet sıgara aynen boyle farkedıyor bır kere dudak kenarında karartı kırısıklık yapıyor cıldın nemını ve parlaklıgını kaybetmesıne sebep verıyor buda yaş katar ınsana
Sigara müthiş bir etken yaşından büyük görünmede... kardeşim benden 7 yas küçüktür ama benden 7 yas büyük durur o sigara tiryakisi ben 13 senedir bırakmışım... cildi resmen yaşlandırıyor... cilt bakımı ve günlük temizlik e bakim ürünleri kullanmanı öneririm...Dedim ve girdim tribe..
Ama girdim işte..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
26 ile 30 yaş arasında pek bir fark yok, gençsiniz işte. Tribe girmeyin. Ama sigara cilde acayip zararlı.
Yani tabi yanlış bir bilgi vermek istemem ama eşimin amcası deli gibi sigara içiyordu. Uzun seneler içti. Sonra doktor bırakmasını söyledi bıraktı. Adamı aylar sonra gördüğümde şok geçirdim. Ben adamı esmer sanıyordum meğer beyaz tenliymiş. yüzüne renk gelmiş gençleşmişti. Böyle bir anım var ama tabi herkes farklıdır.
kullandıgınız sıgara
eger suyu da az ıcıyorsanız cayı da cok ıcıyorsanız +5 daha
ekleyın ekleyın elınızı korkak alıstırmayın :)
eger ssaglıksız beslenıyorsanız yanı vucutda yag oranınız fazlaysa ekleyın yaş daha
ha 26 ha 30 arada cok fark yok aramızda ucun besın hesabı olmaz sımdı :) ama yas 40 oldugunda 55 gorunmek ıstemıyorsanız saglıklı beslenıp saglıklı kozmetık ve cılt temızlıgı bakımı yapın vıtamın degerlerınızı takıp edın yaslılıgı dusunun kendınıze yatırım yapın
genc gorunen de yapsın yapmalı hepımız yapmalıyız bunları sıkmayın canınızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?