Yok Canım Ne Tribe Girmesi 🙄

Bende 26 yasindayim ve bu dertten muzdaribim cildim tertemiz cok kiloluda degilim ama yeni tanistiklarim rahat 28 gosteriyosun diyor. alistim artik cocuklugumdan beri buyuk gosteriyorum ablamla aramda 5 yas var beni yeni goren arkadaslari aaa ablanmi diyor kabullenmek en rahati.

bence boyunuz da kilonuz da çok iyi.. kıyafetle alakalı olabilir... ben kapalıyım eve gelip beni evde gören arkadaşlarım dışarıdaki halinden 5 yaş attın derler.. evet kilo kesinlikle yaş katıyor ama siz de yok ben de var ama veremiyorum maalesef..

Saçım orta uzunlukta aslında kısa değil
Kısa büyük gösteriyor beni çünkü
Rengi de bal köpüğü diyebilirim öyle platin kadar ağır değil yani
Ahh ne güzel 25 kalmak imrendim

Boydan dolayı olabilir, yaşadığın sıkıntılardan olabilir. Bende yaşça küçük gösteriyorum diye tribe giriyorum
Siz kaç yaşındasınız kaç diyolar taktik verin bari

Kızkardeşim benden 10 yaş küçük.

Ben 32, o 22.
Zayıf, citipiti
Gören liseli misin diyor.
Hatta büyüyünce ne olacaksın diyen var :)
Birlikte çalışıyoruz şimdi.
Geçenlerde 3. Kez ikimize hanginiz büyünsünüz diye sordular.
10 yaş+3 çocuk.
Evet 32 göstermiyorum,
Genelde 26-27 diyorlar ama kardeşim de 18 gösteriyor zaten.
Hatta ben sizinle aynı boyda, 62 kiloyum, ama spor yapıyorum.
O 164, 48 kilo.
He şu var, iş yerinde ben eşofman, spor kıyafet, o şık giyiniyor.
Ben de ya makyaj yok, ya da varla yok arasında, o yapıyor.
O ofiste oturduğu yerde çalışırken, ben ayakta zipzip.
Gibi sebeplerden onun büyük olduğunu düşünebilirler ama gerçekten çocuğun 1 avuç surati ve bebe
Tamamen kişilerin saçmalaması:) takılmayın böyle şeylere.

ooo olmadı sımdı susuz asslaaa
uyanır uyanmaz ılk ıs su yanınızda guzel bır camdan sıse olsun ısyerınde masanızda ıcınde 1 cubuk tarcın bıraz lımon kabugu rendesı 1-2 dılım salatalık bu 2 lıtrelık sıse olsun
yudum yudum ıcılır su gun ıcınde tek seferde cumburlop da ıcılmez sındıre sındıre yavas yavas
hem tum odemlerı atar hem hucrelerı yenılen hem cıldı nemlendırır parlatır hem zıhın bulanıklıgını gıderır saglık katar organların guzel calısmasını saglar kan akısını hızlandırır metebolızmayı hızlandırır yag yakar sac ve tırnak beslenır

daha sayayım mı :)

Aaa nasıl 26sın biz seni 30 sanıyorduk demek çok salakça ya. Kimsenin yaşı nokta atışı gözükmez ki zaten. Bi aralık tahmin edersiniz en fazla ki 26-30 arası dar bir aralık. Ha çok daha büyük görüp bozuntuya vermemek için 30 diyorlarsa bilemem ama boy-kilo oranınız normal. Giyim, makyaj tarzınız kullandığınız takılar fazla ağır değilse aşırı büyük gösteriyor olamazsınız. Yalnız sigara ciddi manada ten rengini ve parlaklığını etkiliyor.

gösterseniz ne olacak ? kilolu olsanız ne olacak ? türkiye de kadınların bu derece bedensel kaygıları olması beni mahvediyor ya .
dünyaya muhtesem genç güzel ince bir beden borcunuz yok ... kadın gücünü bastırmanın en iyi yolunu bulup her gün sosyal medya da daha derinleştiriyorlar. kadınlarımızda güzelce boyun egiyor buna .
26 değil 50 gösterseniz ne olur ki ?

Bir gün kaç doğumlusun konuşmasının tam ortasına geldim banada soru yöneltildi ortamda herkes 90lardan konuştuğu için sadece 4 lüyüm demiştim bi tanesi neee 84 mü demişti o derece büyük sanmış düşün yani hahahah gülüp geçtim ruh yaşı önemli yahuuu boşver milletin ne dediğini

Hiç söylemeyim dalga geçersiniz öncelikle sigara icmiyorsunuz, günlük 2lt su için. Fiziksel olarak vücut yapınız gayet güzel boy kilo. Yalnızca kilo dagiliminda farklılık olduğu için olduğunuzdan kilolu gösteriyor olabilirsiniz. Bel bölgesi inceltme, kum saati görünüşü olarak geçiyor. Bununla ilgili biraz spor bile yapsanız çok güzel olur. Sigara bırakınca cildiniz kendine gelmeye toparlamaya başlayacak.ek olarak maske, ışıltı veren maskeler yapın. Düzenli olarak. Saçınız başınız hep bakımlı olsun. Makyaj asla abartmayın hafif göz makyajı ve ruj gayette yeter. Bu insana bir ozguven bir neşe veriyor. Denedim onayladım :)

Dimi sanırsınız 110 kiloyum bugün resmen bana savaş günüydü. Saç kesim ve renginde sıkıntı yok aslında bal köpüğü ve orta boy saç hatta uzun diyebilirim ama çok değil. İş yerinde giydiğm kıyafetlerde etkiliyodur klasik giymek zorunlu ve bana hiç yakışmıyor. Ama asıl mesele o zıkkım gerçekten çoğu şey onda bitiyo.

Genç ya da yaşından büyük göstermek çoğu zaman genetiktir. Spor, diyet ve bakımla süreci biraz daha yavaşlatabilirsiniz sadece.

İşin kötüsü anneme hep genç gösteriyosun derler babam da öyle hiç yaşlarını göstermezler. Beni sanırım sigara bu kadar yıprattı

İyi de kocandan büyük göstermiyorsun ki ne güzel onunla aynı gibi görünüyorsun. Hem ayrıca boyuna göre kilon gayet iyi. Off şu çevredekilere sinir oluyorum.

Vuracaksın ağızlarına tokadı herşeye bi yorum eşim ne düşünüyo acaba kaç gösteriyorum diye hiç sormadım tribe girdiğimi anlamasın diye

Sigara acilen bırakılmalı doğru söylüyosunuz. Zaten 2 seneye çocuk düşünüyoruz anca toparlar vücut.. üre içerikli nemlendirici araştırcam mutlaka

eyvah eyvah ya.
Şu sigara madden ve maneven çöküntü valla billa..

Aynen öyle... keske bırakabilseniz...

cilt kuruluğu şu yaşta sizi yaşlı göstermez ama 35'i geçince bela olur, şimdiden nemlendirici kullanmayı ve avokado gibi iyi yağ içeren yiyecekleri tüketme alışkanlığı geliştirin bence. iş yerinde kumaş pantolon giyme zorunluluğunuz mu var? eğer öyleyse bari üst bacağa sıkıca oturan ispanyol paçaları giyin, vücuda dinamik bir hava katar. tabii ki beyzbolcu şakası takın demiyorum ama giyiminize mutlaka genç uçarı şeyler ekleyin. mesela kumaş pantolon giyiyorsanız üzerine kısa dar bir deri ceket alın. ağır bir elbise giydiyseniz altına spor ayakkabı ya da postal tarzı botlar geçirin. boyunuz uzun, bu avantajla hobo tarzı cool çantalar kullanabilirsiniz. tek parça ya da takım giymek yaşlı gösterir bu net. çiçekli elbiseyi deri ya da lazer ceketle, kumaş pantolonları bluz üstü kısa ceketle ağır havasını kırın. saçlarınızı avalandıracak bir kesim seçin, eğer uzun saç takıntınız yoksa ense kısa yanlara doğru uzayan küt kesimler bence herkese yakışıyor. ayrıca açık renk saçın da yaşa yaş kattığınızı düşünüyorum; koyu tonlar daha yüksek kontrast yapıyor cilt rengiyle. koyu bir kahverengi platinden daha fresh ve genç işi görünür.
bütün bunları büyük göstermekten huzursuz olduğunuz için öneriyorum. yoksa olduğunuz haliyle rahatsanız kime ne yani.

Su diyince tüyüm tersine dönüyor benim :) Hepsi babannem yüzünden oda içmezmiş , babamda içmez , bende içemem. Günlük 1 bardak tamam
Herkes diyor ki nasıl yaşıyorsunuz erken ölürsünüz böbrekler pert erken yaşlılık sayıyorlar. Ama bilmiyorlar ki babannem 97 yaşında vefaat etti ve gram hastalığı yoktu bir anda kalpten gitti.Resimlerine bakıyoruz kadın 40 sene hep aynı kalmış. Babam 75 yaşında hala dipçik gibi maşallah annem ondan çürük. Bende desen daha bilmiyorum bakıcaz artık

Sigara ve kuru cilt yeterli erken yaşlanmaya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum diye bir şey yok, demek ki su içmiyor ve doğru ürünleri kullanmıyorsunuz

Senin yine 28 iyiyimiş ben direk 30 utanmasalar 35 dicekler
Sen kendini nasıl görüyorsun önemli olan o ..
Valla önceden kilo ve yas muhabbetlerine alinmazdim aman haha der gecerdim ama yas aldikca bende tribe girer oldum

Hiç su içmiyorum kızlar hiç
Üzerine sigara
Dert tasa da var tabi bolca
Eskisi kadar kendime özen göstermediğimi de farkediyorum ama yaralıyo işte ister istemez böyle yorumlar
Böyle olunca bende kendimi yaşlı hissediyorum valla

sanslıymıssınız ozaman :)

Bir de bazı insanlar yaş tahmini konusında ciddi saçmalar. Benim eşim mesela. Ya çok büyük sanar insanları ya çok küçük ortası yok sizin konuştuğunuz kişiler de böyle olabilir

Sana özelden bir şey yazacağım bir işaç ismi. Bu ilaç normalde 400 tl ama sigorta karşılıyor. Devlet hastanesinde sigara bırakma polikliniği yazıyor. Git al onu. Bu arada annem babam eşim kp, kayımvalide hepsi sigara içerler. Kp bıraktı bu ilaçla şimdi diğerleri de bırakacak inşallah. Zaten doktor diyor 10 gün içinde içebildiğin kadar iç sigara zaten sonra içemeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…