şu kış günü hiç abartmıyorum en az 10 bardak su iciyorum. sigarayi birakmak kadar su da önemli justSenin yine 28 iyiyimiş ben direk 30 utanmasalar 35 dicekler
Hiç su içmiyorum kızlar hiç
Üzerine sigara
Dert tasa da var tabi bolca
Eskisi kadar kendime özen göstermediğimi de farkediyorum ama yaralıyo işte ister istemez böyle yorumlar
Böyle olunca bende kendimi yaşlı hissediyorum valla
Bi kerede 32 diyen oldu onu baya taktim kisa sureli bi depresyona girdimSenin yine 28 iyiyimiş ben direk 30 utanmasalar 35 dicekler
Hiç su içmiyorum kızlar hiç
Üzerine sigara
Dert tasa da var tabi bolca
Eskisi kadar kendime özen göstermediğimi de farkediyorum ama yaralıyo işte ister istemez böyle yorumlar
Böyle olunca bende kendimi yaşlı hissediyorum valla
Kızkardeşim benden 10 yaş küçük.
Ben 32, o 22.
Zayıf, citipiti
Gören liseli misin diyor.
Hatta büyüyünce ne olacaksın diyen var :)
Birlikte çalışıyoruz şimdi.
Geçenlerde 3. Kez ikimize hanginiz büyünsünüz diye sordular.
10 yaş+3 çocuk.
Evet 32 göstermiyorum,
Genelde 26-27 diyorlar ama kardeşim de 18 gösteriyor zaten.
Hatta ben sizinle aynı boyda, 62 kiloyum, ama spor yapıyorum.
O 164, 48 kilo.
He şu var, iş yerinde ben eşofman, spor kıyafet, o şık giyiniyor.
Ben de ya makyaj yok, ya da varla yok arasında, o yapıyor.
O ofiste oturduğu yerde çalışırken, ben ayakta zipzip.
Gibi sebeplerden onun büyük olduğunu düşünebilirler ama gerçekten çocuğun 1 avuç surati ve bebe
Tamamen kişilerin saçmalaması:) takılmayın böyle şeylere.
ooo olmadı sımdı susuz asslaaa
uyanır uyanmaz ılk ıs su yanınızda guzel bır camdan sıse olsun ısyerınde masanızda ıcınde 1 cubuk tarcın bıraz lımon kabugu rendesı 1-2 dılım salatalık bu 2 lıtrelık sıse olsun
yudum yudum ıcılır su gun ıcınde tek seferde cumburlop da ıcılmez sındıre sındıre yavas yavas
hem tum odemlerı atar hem hucrelerı yenılen hem cıldı nemlendırır parlatır hem zıhın bulanıklıgını gıderır saglık katar organların guzel calısmasını saglar kan akısını hızlandırır metebolızmayı hızlandırır yag yakar sac ve tırnak beslenır
daha sayayım mı :)
gösterseniz ne olacak ? kilolu olsanız ne olacak ? türkiye de kadınların bu derece bedensel kaygıları olması beni mahvediyor ya .
dünyaya muhtesem genç güzel ince bir beden borcunuz yok ... kadın gücünü bastırmanın en iyi yolunu bulup her gün sosyal medya da daha derinleştiriyorlar. kadınlarımızda güzelce boyun egiyor buna .
26 değil 50 gösterseniz ne olur ki ?
Bir gün kaç doğumlusun konuşmasının tam ortasına geldim banada soru yöneltildi ortamda herkes 90lardan konuştuğu için sadece 4 lüyüm demiştim bi tanesi neee 84 mü demişti o derece büyük sanmış düşün yani hahahah gülüp geçtim ruh yaşı önemli yahuuu boşver milletin ne dediğini
Maşallahınız var diyorum sadece..
Hemde 3 çocukla..
Kıskanmadım ama imrendim
Sizin sağlık yaşam yazılarınıza bayılıyorum zaten çok iyi geldi valla
Güzellik merkeziniz falan varsa geliyiiim müşteri olaraktaaan
Dimi ne olacak ki .. çok haklısınız aslında.. içimize o kadar işlemiş ki bazı algılar.. mutsuz etmekten başka bi işe yaramıyo..
Ohoo ruhuma girersek işler kızışır yaş 26 ruh 96
şu kış günü hiç abartmıyorum en az 10 bardak su iciyorum. sigarayi birakmak kadar su da önemli just
Kumas pantolon benıde kılolu gosterıo bu aralar zaten sldım basımı gıttım
Ya 30 yas kadini nasil oluyor bence 26 ile 30 arasında bir fark yok siz 30 ile 34 deseydiniz olabilir derdim. 30 yasta insan kırışmiyor bile 26 ile fark yoktur ama 34 de hafiften ince çizgiler başlayabilir. Bana sorsalar ben anlamam 30 yas nasil olur 28 yas 26 yas nasil olur bunlar aynidir. Haa eşiniz mesela 30 dan cok daha küçük duruyor olabilir burak kut mesela nasil babyfaceti, onun yaşını bilenler sizi ayni sanmis olamalari normal.
Takılmayın gerçketen yastan degilde belkide, sactan cilt yapısından kiminin cildi bana cok kalin geliyor hatlari cok oturmuş bence siz yasinizdasiniz onlar bilemiyor
Kilonuz gayet normal kilolu filan değilsiniz herkes kendini sıfır beden sanıyor galiba.ayrica sıfır beden de çok itici geliyor bana o ne öyle kemikleri görünüyor dışarıdan insanlar in.
Takmayın benim kiz kardeşim çok çok güzeldir sarışın renkli gözlü oldukça dikkat çekici yüzü ve fiziği ile ama benden büyük sanırlar hep olgun duruyosun derlerDedim ve girdim tribe..
Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..
Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.
Niye böyle oldu ki noldu ki ya
Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..
Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle
1.70 boya 63 kilo cok degil ki.
Kilolu falan degilsiniz.
Sac renginizden ola bilir, makiyaj tarzinizdan, giyim şeklinizden ola bilir.
Ha bu arada 30 kotu yaş degil.
Ben de 30 yaşimdayim ama kucuk gosteriyorum.
Hayatimda sadece bir kişi yaşindan buyuk gosteriyorsun demisti şok olmustum))) ( Uçakta bir kizla tanişmiştim, ucaktayken soylemisti, her halde karanlikta iyi gorememis) Bir kac gun kendime gelememistim))) Oyuzden anliyorum sizi.
Takmayın benim kiz kardeşim çok çok güzeldir sarışın renkli gözlü oldukça dikkat çekici yüzü ve fiziği ile ama benden büyük sanırlar hep olgun duruyosun derler
Benide hep yaşımdan küçük sanırlar valla onun gibi olsaydım da büyük sansalardı
Sence stresten uzak durmak ne kadar mümkün güldürme beni4justice kız taktiğimi var söylüyoruz işte. sigarayı bırak, su iç, spor yap, cilt bakımını yap ve stresden ne kadar mümkünse artık uzak dur.
onu bildiğimden olabildiğince dedim ya zatenSence stresten uzak durmak ne kadar mümkün güldürme beni
Yok şimdi memnun değilim demiyelim kendimi her halimle seviyorum evet öyle olsaydım daha güzel olabilirdim ama olsun kendimi seviyorumSarışın olunca ekstra yaş biniyo aslında direk olgunluk çöküyo daha ağır makyaj istiyo çünkü
Kimse halinden memnun değil demekki
tesekkur ederımMaşallahınız var diyorum sadece..
Hemde 3 çocukla..
Kıskanmadım ama imrendim
Sizin sağlık yaşam yazılarınıza bayılıyorum zaten çok iyi geldi valla
Güzellik merkeziniz falan varsa geliyiiim müşteri olaraktaaan
Dimi ne olacak ki .. çok haklısınız aslında.. içimize o kadar işlemiş ki bazı algılar.. mutsuz etmekten başka bi işe yaramıyo..
Ohoo ruhuma girersek işler kızışır yaş 26 ruh 96
O boya o kilo gayet ideal bence. Takma kimseyi ya bunu sana söyleyenlere bi dön bak incele kim bilir kendileri kaç gösteriyor.Dedim ve girdim tribe..
Aslında herşey 1 sene önce başladı. Eşimle evlendik. Yaklaşık 5 6 ay sonra eşimin hiç tanışmadığımız kuzenleriyle tanışmaya gittik.
Yaş muhabbetlerinden açıldı konu. Herkes aaa biz seni x'le (eşimle) aynı yaşta sanıyoduk diye patladı olay.
Eşim 30 ben 26 yaşında.. bozuntuya vermedim güldüm geçtim kakara kikiri.. ama içime oturmadı desem yalan olur..
Zaman belli ki bana tokadı vurmuş ama ben farkında değilmişim.. birileri zönk diye söyleyince bende aydınlandım..
Bugün yine beynimde şimşekler çaktı.. iş yerinde çok samimi olmadığımız yaşımı bilmeyen insanlarla aynı ortamdaydık.. yine malum konu açıldı.. ve herkes yine şok.. benim 26 olduğuma.. 30 gösteriyosun muhabbetleri.. bunu diyen ve onaylayan 5 kişiydi.. yani ortamdaki herkes.
ben yine en sahici sahte gülümsemelerimi takınarak ne tribe gircem canım edasındayım..
Ama girdim işte..
Belki onlarda farketti sonra olgunsun anlamında diye çevirmeler falan oldu ben hala gülüyorum tabi..
Hatta biri biraz kilolusun ondandır belki diyerek tüy dikti üstüne. Azını burnunu kırdığım.
Niye böyle oldu ki noldu ki ya
Ne bileyim cilt bakımı falan mı yaptırsam
Kırışıklığım falan hiç yok aslında.. cildim kurudur baya baya. Ne kadar nemlendirsem de kuruyum..
Boy 1.70 kilo 63
Spora başladım zaten
Sigara kullanıyorum o da etkiliyodur elbet..
Ayy bilemedim yani.. size de yaşından büyük gösteriyosun diyenler oluyo mu tribe giriyo musunuz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?