Yok hükmünde mi sayılıyorum yoksa ben mi abartıyorum ?

bunda ne sorun var?adam size illa gelceksin dememiş kendi gitmiş.kadında belki gelin yorgun ama oğlum gelir diye onu aramış.çok normal geldi bana.

Boyle seyleri okudukca kahroluyorum ya. Benim goz bebegim ne zorlukla bakip büyüttüğüm oglum evlenince, eşi ailesiyle görüşmesini istemeyen ve her denilen ve yapilanda birseyler arayan art niyetli vefasiz kindar olur diye cook korkuyorum.. napsin bu adamlar sizlee evlenirken ana babalarini silip atsinlar mi

Yok hükmünde olsaydınız eşiniz zorla götürürdü sonra herkes siz yokmuşsunuz gibi davranırdı. Arada böyle durumlar olur. Çok sık olursa düşünün bu konuyu

Kaynana akşam burda olun demesi emir gibi, onun yerine sizi özledim gelin hadi çaya dese daha farklı olur, veya planımız var diyince bozulmasalar, bir tanede bende var, ben azalttım artık haftada 1 gidiyoruz çağırmadan da gelmez, kendisi acayip bir insan

Boyle seyleri okudukca kahroluyorum ya. Benim goz bebegim ne zorlukla bakip büyüttüğüm oglum evlenince, eşi ailesiyle görüşmesini istemeyen ve her denilen ve yapilanda birseyler arayan art niyetli vefasiz kindar olur diye cook korkuyorum.. napsin bu adamlar sizlee evlenirken ana babalarini silip atsinlar mi
Gelininde ne zorluklarla buyutuldugunu dusunurseniz onu gelin değil kiziniz gibi görürseniz sıkıntı kalmaz...bu mesaja yönelik ...konuya yönelik değil tabiki...benim kv annem gibidir tatlıdır bende ona annem gibi davranıyorum ince düşünmeye çalışıyorum çok şükür... çünkü bana hep kızım dedi inslalahhh öyle gider

Bugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya ! Kaynanam sürekli kendi kendine planlar yapıp beni de o planlara cekmeye calışıyor yıldım

Siz yorgun olduğunuz için gitmemişsiniz, eşiniz de ısrar etmemiş ve kendisi gitmiş. Bu konuda da size sürekli ısrarları , serzenişleri yoksa ya da aşırı değilse sorun edecek bir şey yok. Hatta sizin için bir avantaj. Ben yorgunum aşkım bu seferlik sen git dersiniz istemediğiniz de adamda tıpış tıpış gider gelir..

Araması değil mesele zaten eşiminn planımuz var diyememesi annesi yada babası ya da görümcem aradığı zaman sürekli panik halinde hemen gitmek zorunda gibi davranıyor

O zaman kayınvalidenizden değil eşinizden dert yanacaksınız. Konunuzda hiç bshsetmemişsinşz.

Siz yorgunsunuz diye oğlunu görmesin mi yani? Sizi zorla goturmemis sonuçta.
önce geline sormuş yorgunum demiş konu sahibi( gelin) olumsuz yanıt alınca daha niye oplunu da arayıp, ikisinin arasını bozmaya çalışıyor. kaynananın oğlunu arayıpta çağırmasında tabiki inlik var. sen gelmezsen gelme oğlum gelsin.. bu kadın gerçekten yorgun olamaz mı.. nedir bu görme arzusu..
oğlanın da eşiyle gitmesi daha doğru olur.. zırt bırt evli adam mı özlenip çağrılırmış..

ozel bisi yaptiysa ve illa sizin yda oglunun yemesini istemisse ondan cagirmis olabilir.
bunu gelinine açıklayabilirdi.. gelmenizi çok isterdim özel birşeyler yaptım gibisinden.. oğlunu araması gelinini tınlamama bu net.. insan korkar ya oğlumla gelinimin arası açılacak diye..
bizim de başımızda yengemiz gelinimiz alınacak diye ödümüz kopuyor..
kardeşim olsun dayım olsun.. nereye oturtacaklarını şaşırıyorlar.. ödümüz kopuyor ki huzurları bozulacak bir şeye alınıpta diye.. olması gereken bu zaten.. gelinle aşık mı atılır ya..

boğasım geliyor bazen kendi eşimde dahil bu erkekleri..
ben size hak verdim.. ben olsam bende böyle hissederdim.. benim sözüm çiğnenmiş gibi..
eşler birbirine danışmadan fikir almadan okey dememeli bence kimseye..
kim ne derse desin bunu savuncam...
eşimle çoğu kavgamızda bu sebepten zaten..

önce geline sormuş yorgunum demiş konu sahibi( gelin) olumsuz yanıt alınca daha niye oplunu da arayıp, ikisinin arasını bozmaya çalışıyor. kaynananın oğlunu arayıpta çağırmasında tabiki inlik var. sen gelmezsen gelme oğlum gelsin.. bu kadın gerçekten yorgun olamaz mı.. nedir bu görme arzusu..
oğlanın da eşiyle gitmesi daha doğru olur.. zırt bırt evli adam mı özlenip çağrılırmış..
Oğlu evlendiği için annesi istediği zaman ozleyemez artık yani? Peki kaç gün arayla ozlemeli?

siz eşinize sormadan hayır demişsiniz. eşinizse en azından size "gideriz değil mi?" şeklinde de olsa sormuş.
kv nize direkt anne akşama planımız vardı, yarın gelsek deseydiniz oğlunu aramazdı. siz yorgunum demişsiniz o da oğlunu sen gel bari diye aramış.
böyle konuşunca hesap vermiş olmuyor insan, iletişim kurup durumu net açıklamış oluyor
eşiniz sorunca da planımız vardı diyebilirdiniz
bana biraz "bana ne yaaa ben konuşmam ama herkes beni anlasın" tavrı gibi geliyor böyle şeyler

evlenince anne baba ile ayrı ayrı görüşülmüyor mu ?

Bunu söylemek zorunda mıyım ki ?
yorgunum gibi bir mazeret sunup o kadının oğlunu çağırmasına bozulacaksanız tabiki söyleyeceksiniz?

düşünüyorum da benim damat yorgunum dese kızıma "hadi kızım gel başbaşa takılalım kocan da dinlensin. Sakıncası yoksa" diyebilirim

Gelininde ne zorluklarla buyutuldugunu dusunurseniz onu gelin değil kiziniz gibi görürseniz sıkıntı kalmaz...bu mesaja yönelik ...konuya yönelik değil tabiki...benim kv annem gibidir tatlıdır bende ona annem gibi davranıyorum ince düşünmeye çalışıyorum çok şükür... çünkü bana hep kızım dedi inslalahhh öyle gider
Konu sahibi sanip yorum yazdim düzeltiyorum:D ayri cevap vericem :D

Bugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya ! Kaynanam sürekli kendi kendine planlar yapıp beni de o planlara cekmeye calışıyor yıldım
zorla gitmek zorunda değilsiniz e zaten gitmemişsiniz de, söylenmeyen sözler üzerinden kendinizce anlamlar çıkarmanız çok yanlış, sonra da kv kötü anlaşamıyoruz şöyle böyle, somut bir şey dese o zaman anlarım da böyle boş kuruntular kimseye fayda vermez

Back
X