- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi tambirleydiii
bunda ne sorun var?adam size illa gelceksin dememiş kendi gitmiş.kadında belki gelin yorgun ama oğlum gelir diye onu aramış.çok normal geldi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelininde ne zorluklarla buyutuldugunu dusunurseniz onu gelin değil kiziniz gibi görürseniz sıkıntı kalmaz...bu mesaja yönelik ...konuya yönelik değil tabiki...benim kv annem gibidir tatlıdır bende ona annem gibi davranıyorum ince düşünmeye çalışıyorum çok şükür... çünkü bana hep kızım dedi inslalahhh öyle giderBoyle seyleri okudukca kahroluyorum ya. Benim goz bebegim ne zorlukla bakip büyüttüğüm oglum evlenince, eşi ailesiyle görüşmesini istemeyen ve her denilen ve yapilanda birseyler arayan art niyetli vefasiz kindar olur diye cook korkuyorum.. napsin bu adamlar sizlee evlenirken ana babalarini silip atsinlar mi
Bugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya ! Kaynanam sürekli kendi kendine planlar yapıp beni de o planlara cekmeye calışıyor yıldım
Araması değil mesele zaten eşiminn planımuz var diyememesi annesi yada babası ya da görümcem aradığı zaman sürekli panik halinde hemen gitmek zorunda gibi davranıyor
önce geline sormuş yorgunum demiş konu sahibi( gelin) olumsuz yanıt alınca daha niye oplunu da arayıp, ikisinin arasını bozmaya çalışıyor. kaynananın oğlunu arayıpta çağırmasında tabiki inlik var. sen gelmezsen gelme oğlum gelsin.. bu kadın gerçekten yorgun olamaz mı.. nedir bu görme arzusu..Siz yorgunsunuz diye oğlunu görmesin mi yani? Sizi zorla goturmemis sonuçta.
bunu gelinine açıklayabilirdi.. gelmenizi çok isterdim özel birşeyler yaptım gibisinden.. oğlunu araması gelinini tınlamama bu net.. insan korkar ya oğlumla gelinimin arası açılacak diye..ozel bisi yaptiysa ve illa sizin yda oglunun yemesini istemisse ondan cagirmis olabilir.
eşinizin yaptığı da sinir bozucu biz kadınlar olsak anne gelemem işimiz var deriz erkekler diyemiyorAma gelemeyeceğimizi söyledim ben sonuçta eşimle bir plan yapmıştık bu gece için ve planı bozup oraya gitti
Oğlu evlendiği için annesi istediği zaman ozleyemez artık yani? Peki kaç gün arayla ozlemeli?önce geline sormuş yorgunum demiş konu sahibi( gelin) olumsuz yanıt alınca daha niye oplunu da arayıp, ikisinin arasını bozmaya çalışıyor. kaynananın oğlunu arayıpta çağırmasında tabiki inlik var. sen gelmezsen gelme oğlum gelsin.. bu kadın gerçekten yorgun olamaz mı.. nedir bu görme arzusu..
oğlanın da eşiyle gitmesi daha doğru olur.. zırt bırt evli adam mı özlenip çağrılırmış..
evlenince anne baba ile ayrı ayrı görüşülmüyor mu ?önce geline sormuş yorgunum demiş konu sahibi( gelin) olumsuz yanıt alınca daha niye oplunu da arayıp, ikisinin arasını bozmaya çalışıyor. kaynananın oğlunu arayıpta çağırmasında tabiki inlik var. sen gelmezsen gelme oğlum gelsin.. bu kadın gerçekten yorgun olamaz mı.. nedir bu görme arzusu..
oğlanın da eşiyle gitmesi daha doğru olur.. zırt bırt evli adam mı özlenip çağrılırmış..
yorgunum gibi bir mazeret sunup o kadının oğlunu çağırmasına bozulacaksanız tabiki söyleyeceksiniz?Bunu söylemek zorunda mıyım ki ?
Konu sahibi sanip yorum yazdim düzeltiyorumGelininde ne zorluklarla buyutuldugunu dusunurseniz onu gelin değil kiziniz gibi görürseniz sıkıntı kalmaz...bu mesaja yönelik ...konuya yönelik değil tabiki...benim kv annem gibidir tatlıdır bende ona annem gibi davranıyorum ince düşünmeye çalışıyorum çok şükür... çünkü bana hep kızım dedi inslalahhh öyle gider
zorla gitmek zorunda değilsiniz e zaten gitmemişsiniz de, söylenmeyen sözler üzerinden kendinizce anlamlar çıkarmanız çok yanlış, sonra da kv kötü anlaşamıyoruz şöyle böyle, somut bir şey dese o zaman anlarım da böyle boş kuruntular kimseye fayda vermezBugün kaynanam eşimle bizi cağırdı ben yorgun olup gelemeyeceğimi söyledim daha sonra eşimi arayıp cağırmış o da “annem cağırıyo gideriiz dimi?” Dedi . Ben de “ben yorgunum gelemem” dedim. Sonra kendisi oraya gitti ben evdeydim. Şimdi bu ne demekk oluyor ? Baba göre şu demek oluyor kaynanam sen yok hükmündesin ben oğlumu istediğim zaman getirtirim diyor eşimde sen kimsin mi diyor yoksa ben mi abartıyorum ? Her cağırdıklarında gitmek zorunda mıyım ya ! Kaynanam sürekli kendi kendine planlar yapıp beni de o planlara cekmeye calışıyor yıldım