Yok! İş yok!

Ne diyeyim bilemedim, gülüyorum sebepsiz... Herhalde kendi moda trendlerine göre hareket ediyorlar...

İlan çok ama dönüş yapan yok. Ben Japonca biliyorum. Japon şirketiyle görüştüğümde hiç ilgilenmediler. İnşallah siz mezun olana kadar iş imkanları artar. Teşekkür ederim yorum için!

Merak etmeyin gerçeklerle yüzleşiyor o umursamazlar demeyi çok isterdim ama torpil diye bir gerçek varken... Bilemiyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırsınız! Yorum için teşekkür ederim!

Devlete gir tecrübe kazan. Sonra istersen özele transfer olursun. Bayanlar için en ideali memuriyet. Yaşa ve gör
Özelde yüksek lisanstan önce çalışmışlığım var, koşullar çok kötü biliyorum. Buradaki tavsiyeler doğrultusunda kamu düşünmeye başladım. Kamu olursa tekrar özele dönmem sanırım. Yorum için teşekkür ederim!

ankarada en baba üniversiteden (devlet) en baba bölümlerden birini bitirdim
iki yanancı dil
kpss puanım 86 ve ben ne kamuda ne özelde iş bulabildim
tekrar kpss ye hazırlanıyorum hatta tekrar üniversite sınavına girmeyi de

Ben stajda sorun yaşamamıştım ama staj yaptığım yerlere cv bıraktığımda cevap alamadım... İnşallah siz mezun olduğunuzda sıkıntı yaşamadan iş bulursunuz, yorum için teşekkür ederim!

Malesef biraz da heryere üniversite açılmasının sonucu bunlar sabır inşallah bulabilirz güzel bir is
Ben Türkiye'nin iyi üniversitelerinden birinde okudum sözde ama olmuyor. Herhalde yeni açılan yerlerin mezunları kapıyor işleri inşallah bulurum, kamu düşünmeye başladım buradan etkilenip.. Yorum için teşekkür ederim!

Ben de mezun olduktan sonra eğitmenlik yaptım. O yüzden tecrübem var diyemiyorum mühendislikte. Ben 2010da KPSS'ye girmiştim. Tekrar bir cesaret geldi. Hakkımızda hayırlısı, yorum için teşekkür ederim!

Benim ücret konusunda yüksek bir talebim yok. Ama benim ailevi sebeplerden dolayı şehir dışı imkanım yok. Size iş hayatınızda başarılar, yorum için teşekkür ederim!

Evet, belki ben tecrübeli olan bir kişiden daha iyi iş çıkaracağım ama fırsat sunuluyor. Buradaki tavsiyelerden etkilendim, KPSS'yi düşünmeye başladım. İŞKURa da kaydolurum. Tavsiye ve yorum için çok teşekkür ederim!

Bakanlıkların müfettişlik sınavları var. Mühendislerde KPSSyi çok yüksek istemiyorlar. 75 falan yetiyor. Maaşı da 4- 5bin arası.
Ailevi sebeplerden dolayı şehir dışına çıkma imkanım yok malesef, ama kriterleri ve koşulları çok iyiymiş. Sınırları zorlamaya çalışırım. Yorum için teşekkür ederim!

Benim en çok üzüldüğüm konulardan biri de bu...emrinde çalıştığınız kişi sizden çok daha yetersiz olabiliyor...Ben kariyerim boyunca uçuk bir hayat yaşadığım için hiçbir şey ütopik gelmiyor çok teşekkür ederim iyi dileğiniz ve yorumunuz için!

sinirden başıma ağrılar giriyordu ki konu tam üstüne bastı..bölümünüzle ilgili bir alakam yok ama öğretmenim ve her yerde tecrube saçmalığıyla karşılasıyorum kpssyle atanacaksam neden sizinle ugrasayım he dıger sektorlerde baslıcaksam tecrubeyı nereden bulabılırım. üc kurus massa ucretlı ogretmenlık dıyorum hadı tecrube olsun onda bıle kadro yok . şimdi il dışında bir kolej haberi aldım ihtimali yüzünden evdekilerle kavga ettik oy ben nerele gideyim hangine cinet geçireyim a dostlar

Bölümü merak ettim

Meslek farklı ama yaşadıklarımız benziyor. Ben şehir dışına çıkamıyorum ailevi sebeplerden ötürü... Gelin beraber iş kuralım

Meslek farklı ama yaşadıklarımız benziyor. Ben şehir dışına çıkamıyorum ailevi sebeplerden ötürü... Gelin beraber iş kuralım
hayır anlamıyorum işsizlik bunalımı almış başını gidiyor zaten işin kolay bulunmadığınıda görüyorlar. İl dışı ihtimalini bahsettiğimde ne işi bile demedi sanırsın ünlü olmaya gidicem ben dedim ya yahu ögretmenlik okudum kapsamlı bir kolejde çalışma ihtimali diyorum en azından denemem gerekli olursada çalışmalıyım hıc degılse ızmırden arayana kadar tecrubem olsun yok .. neden böyle yapıyor aileler anlayamıyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…