• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok mu bu işlerin bir kitabı, kursu :(

Evet yaa gecen gun annem dedi sen konusmalari hep kisa kesiyosun ondan boyle oluyo dedi bu dedigin coook onemli bi konu
Bende 22 yasındayım bu bildigim seyi yeni uygulamaya basladım ve gercekten ise yarıyormus konusmayı uzatmaya dikkat et illa o kisi ile olcak diye degil ama pratik yap

Sevsen de biri olsa da bir b.ka yaramıyor boşver artık erkekler peşinden koşup ikna edilmeyi bekliyor. yazık valla değeri kalmamış aşkın falan herkes tabirlerince "takılıyor". Böyle birşeydense kaliteli yalnızlık daha iyi

Ya bu konu samantha samantha nickli üyenin konusu değil miydi? :KK64:

Ya valla ne güzel hatirlamissin beni boyle bakir boyle mahcup boyle hevesli :D teşekkür ederim ama sevgilisiz asksiz olduğum hicbir dönem yok hayatimda 15 yaşından beri.

Hazır konuya girmisken bence cidden en doğrusu o. Üniversite yıllarını birinin pesinden gidip yakmanin hic geregi yok. Yine de sen bilirsin

Biliyor musun aynısını kızkardeşim yazmıştı bana üniversitede okurken.sonra ne oldu okuldan biriyle tanıştı çok sevdiler birbirlerini evlendiler bir de yeğen verdiler bana:)birde bir ne güzel değil mi?yanlış kişilere sapmadan,mutsuzluklar yaşamadan,tekte tek yakaladı mutluğu:)

Oturup beklemekle de gelmez, aranıp durmakla gelirse de ne kadar gelir bilemem. Sana vereceğim tek tavsiye sürekli kızlarla takılma, kızlı erkekli gruplarla takıl, yeni insanlar tanı, yeni çevreler edin. Tecrübelerime göre üniversitede kızlar erkekleri ancak böyle bulunuyor.

Ya valla ne güzel hatirlamissin beni boyle bakir boyle mahcup boyle hevesli :D teşekkür ederim ama sevgilisiz asksiz olduğum hicbir dönem yok hayatimda 15 yaşından beri.

Hazır konuya girmisken bence cidden en doğrusu o. Üniversite yıllarını birinin pesinden gidip yakmanin hic geregi yok. Yine de sen bilirsin
Zaten konuyu üye kendi için diye değil arkadaşı için açtı diye hatırlıyorum ben

Hmm var mı bu işin matematiğini bilen isimli konu açmıştın açmıştın sen dimi ? Adı boyleydi galiba

Sayısız arkadaş edindim başta kanka ayağında takılmayacaksın. Kuzenimle köye gittiğimizde kimseyi tanımıyordu hep uzak duruyordu. Daha sonrasında ben arkadaş ortamına soktum herkesle kankayım tabii. Sonra o soğuk haliyle gruptan bir çocukla sevgili oldu :halay:

Aynı zamanda üniversitede olacak tabii dersin yeri ayrı aşkın yeri ayrı. Zaten kimseye bir şey hissetmezsen, karşı cinsle bir paylaşımın olmazsa problem. Bu arada benim üniversitede bulan çoğu arkadaşlarım evlendi. Kısmetin oysa sürüyor o ilişki. Ben de senin gibiyim valla bu işlerden hiç anlamıyorum. :süslü:

Bende senin gibiydim. Hatta benim de senin gibi bir kız arkadaşım vardı :KK48: üniversite öyle geçti gitti. İş hayatına atıldım, birileri oldu ama işe yaramaz. Herkes çatır çatır evlendi, ben öyle baktım. Çirkin değilim, uyumluyumdur, muhabbetim de vardır, arkadaşlarımda anlamlandıramadı nasıl biri çıkmaz diye. En son ümidimi kesmişken 28 yaşımda evlendim. İyi ki üniversitede başkaları olmamış da eşimle evlenmişim. Geç oldu ama değdi:KK66:

Arkadaşlar burada ağlayıp sızlanmıştıım ilişki durumum olmamasından dolayı
1-1.5 haftadır görüştüğüm biri var
Hayat sabahtan akşama çok değişebiliyormuş bunu gördüm

Olmuyor diye üzülmeyin bulucaksa sizi illaki buluyormus sizi onu gördüm

her zaman umut vardır diyor ve sizleri öpüyorum :nazar::KK68:
ya evet hatırladım seni :) gerçekten mi çok sevindim ya dediğin gibi bir günde bile değişebiliyormuş demek hayat.
bende durum hala aynı ama artık çok takmıyorum galiba. her şey olacağına varır diyorum. senin de bu mutlu haberin çok iyi geldi gerçekteb mutluluklar diliyorum bir ömür boyu :))

Oturup beklemekle de gelmez, aranıp durmakla gelirse de ne kadar gelir bilemem. Sana vereceğim tek tavsiye sürekli kızlarla takılma, kızlı erkekli gruplarla takıl, yeni insanlar tanı, yeni çevreler edin. Tecrübelerime göre üniversitede kızlar erkekleri ancak böyle bulunuyor.
haklısınız ben de sadece kızlarla olmaktan bıktım. ama sürekli yeni yeni kızlar geliyor benimle arkadaş oluyor bir bakmışım kız grubu daha da artmış kantinde 7-8 kız oturuyoruz ..
erkeklerle durup dururken yanlarına gidip, mhabbeti ilerletip yakın arkadaş gibi olamıyorum
yani bir ortam oldu mu konuşurum gayet güzel eğleniriz falan ama devamı gelmiyor erkeklerle olan arkadaşlığımın.

Sayısız arkadaş edindim başta kanka ayağında takılmayacaksın. Kuzenimle köye gittiğimizde kimseyi tanımıyordu hep uzak duruyordu. Daha sonrasında ben arkadaş ortamına soktum herkesle kankayım tabii. Sonra o soğuk haliyle gruptan bir çocukla sevgili oldu :halay:

Aynı zamanda üniversitede olacak tabii dersin yeri ayrı aşkın yeri ayrı. Zaten kimseye bir şey hissetmezsen, karşı cinsle bir paylaşımın olmazsa problem. Bu arada benim üniversitede bulan çoğu arkadaşlarım evlendi. Kısmetin oysa sürüyor o ilişki. Ben de senin gibiyim valla bu işlerden hiç anlamıyorum. :süslü:
di mi ya bunu ben de tecrübe ettim. Hoşlandığım bir çocuk vardı 2 yıl önce. bense hoşlandığımı anlamasın diye kanka diyordum hep çocuğa :D onun da hoşlanacağı varsa da olomadı o iş o yüzden.
bi daha sevgilisi olanlar hariç hiç bir erkeğe kanka demiyorum:)

Bende senin gibiydim. Hatta benim de senin gibi bir kız arkadaşım vardı :KK48: üniversite öyle geçti gitti. İş hayatına atıldım, birileri oldu ama işe yaramaz. Herkes çatır çatır evlendi, ben öyle baktım. Çirkin değilim, uyumluyumdur, muhabbetim de vardır, arkadaşlarımda anlamlandıramadı nasıl biri çıkmaz diye. En son ümidimi kesmişken 28 yaşımda evlendim. İyi ki üniversitede başkaları olmamış da eşimle evlenmişim. Geç oldu ama değdi:KK66:
çok sevindim hikayeniz hepimize umut veriyor.. ben de hep 'olacaksa içime sinen olsun,geç olsun güç olsun' diyorum.
ama bir yandan da hani ' bu işler oturup beyaz atlı prensini beklemekle olmaz, senin de bir şeyler yapman lazım'gibi bir algı oluşuyor o zaman kendimi suçlayıp üzülüyorum..

Back
X