- Konu Sahibi pembesteteskop
-
inanır mısınız aynısını ortaokulda arkadaşım demişti. o zamanlar bi sürü arkadaşım vardı erkek ve çoğuna kanka dersik moda gibi bi şeydi :) şimdi ünv çok farklı okulda zaten pek görüşemiyoruz ve benim okul dışı konuşup görüştüğüm hiç karşı cins arkadaşım yok. Olursa ben de kanka demeyi düşünmüyorumAynen öyle! Kanka filan yok! Ne kankası be? Ben hiç öyle laflar etmiyorum. Kimin ne olacağı belli olmaz. Ben de genelde ay bu tipte erkekleri hiç beğenmiyorum, ay bu erkekte gıcığın teki dediğim zaman gidip ona kayıyorum. O yüzden kanka filan demiyorumArtık hiçbirşey demiyorum o yüzden Hep bir sakinlik istiyiç um fakat hep başım belalı. Ben beladan kaçıyorum o beni kovalıyor
Benim bir tane yakın erkek arkadaşım vardı, arada sırada derdi bana "kardeş gibiyiz filan"
Sonra bir keresinde dediki "Biz erkekler hoşlanmadığımız, çıkmak istemediğimiz hiç bir kızla arkadaş olmayız" dedi. Bende çok şaşırdım "Yok artık olur mu öyle şey ya" dedim. Oda "Evet biz hepimiz yani bizim arkadaş grubumuzdaki erkeklerin hepsi öyle düşünüyor.Geçen konuştuk" dedi.
Fakat sonra gerçekten düşününce doğru olduğu kanıtına vardım. İşte iki tanesi benden hoşlanıyordu, biriyle flörtümüz oldu bir diğeri de sanki bir anda cesarete geldi bana açılmak istiyordu yüz vermedim. Diğer iki arkadaş da benim arkadaşım dahil ikiside takıldıkları diğer kızdan hoşlanıyordu.
Şimdi dediğim gibi gördüğümüz kadarıyla erkeklere her konuda güvenmemek lazım. Kanka ayağına yatanlarda var. O yüzden durum ne olursa olsun kimseye kanka filan deme.Kismetin nerden çıkacağı hiç belli olmaz
inşallah <3önemli olan biriyle çift olmak değil önemli olan seven ve sevleceğin birini bulmak o da zor işte... kısmet diyelim herkesin bir kısmeti var birgün çıkacak karşına
O zaman senin asıl sorunun iletişim.Önce arkadaş edin.Ne konuşacağım falan demişsin sanırım bir yorumunda.Mesela dersler hakkında birine bir şey sor,hocaları çekiştirin vs.Evet haklısın. Ben arkadaş olarak da olsa yazamıyorum kendiliğimden. Ne bileyim kızları görüyorum beraber yemekhaneye gidiyolar, facebooktaki eski fotolarına yorum yapıyorlar. bunlar benim görüklerim. Kesin gün boyu mesajlaşmalar da vardır. Sonrası geliyor zaten. Ama ben hemen yanlış anlar diye arkadaşça da yaklaşamıyorum ve bu çok yanlış biliyoruminş düzeltebilirm. Yoksa hoşlandığım biri olursa ve onun da başkasıyla çıktığını görürsem kahrolurum
evet önce arkadaş olmam gerek. zaten arkadaş olmadan sevgili olak istemem galiba tanıma açısından. tavsiyeler için de teşekkürler <3O zaman senin asıl sorunun iletişim.Önce arkadaş edin.Ne konuşacağım falan demişsin sanırım bir yorumunda.Mesela dersler hakkında birine bir şey sor,hocaları çekiştirin vs.
Kusura bakma da arkadaşım dediğin arkadaş falan değil.Görmemişin sevgilisi olmuş,yere göğe sığdıramamış.
etrafimda bir suru ögrenci var.kizlar surekli birilerini kesiyor...stalkliyor mesaj atiyor yaziyor...iki gun sonra bir baskasina...mutlu degiller...aşık degiller.ama işte günümüzde biri ,öyle denk gelmiyor gibi. Yani kız hoşlanıyor adım adıyor, yazıyor bir şekilde falan.. oturup beklersem hiç olmayacak gibi hissediyorum ve etrafımdaki herkes oturup sevgililerinden bahsedince etkileniyorum.
Ben önce arkadaşlık ilişkileri geliştir demek istemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım.evet önce arkadaş olmam gerek. zaten arkadaş olmadan sevgili olak istemem galiba tanıma açısından. tavsiyeler için de teşekkürler <3
yoo ben anladım demek istediğinizi. kızlarla olan arkadaşlık ilişkilerim normal bir sürü çok yakın/yakın kız arkadaşım var. sorun erkeklerle olan arkadaşlık/dostluk/sevgililik ilşkilerimde :)Ben önce arkadaşlık ilişkileri geliştir demek istemiştim ama yanlış anlaşıldım sanırım.
Ben de erkeklerle pek samimi değilimdir.Kız arkadaş da bile seçiciyken erkek konusunda böyle olmam normal.yoo ben anladım demek istediğinizi. kızlarla olan arkadaşlık ilişkilerim normal bir sürü çok yakın/yakın kız arkadaşım var. sorun erkeklerle olan arkadaşlık/dostluk/sevgililik ilşkilerimde :)
kız arkadaş konuusna hiç takma bence az öz daha iyi. fazlası ddikodu,arkadan iş çevirme den başka işe yaramıyor.Off yhaa ayni durumdan bende muzdaribim.. Senle yasitiz unv son sinftayim yillardir hayalini kurdugum yillar bi cirpida gelip gecti hic bisey kalmadi yanima. Hadi erkekleri gectim dogru duzgun kiz arkadasim bile yok (bi kac dostum haric). Gerci benm durumum biraz daha farkli, okul ortaminda kimseye baska gizle bakamiyorum yani lisede de boyleydim ortaokulda da. Sanki sinif arkadasi ulunca kardesmisiz gibi geliyor
ne güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum öncelikle <3Bir de bakışlar çok önemli.Beden dili. Ben eskiden flörtüm olmadan önce bakışların ne kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Her bakışın bir anlamı varmış. Konuşurken bir insanın niyetini bakışlarından anlayabiliyorsun. Adam çok da kankamsın diyebilir ama sana çapkın çapkın yada aşkla bakıyorsa demek mala yatıyordur.Yada kankam diyip seni ölçüyordur. Şimdi sen de zamanla ne dediğimi daha iyi anlacaksın. Mesela dizileri izlerken aşık sevgilisiyle konuşan bir erkegin ve bir de çapkın ilginen bir erkegin vücüt diline dikkat et. Senin için ipucu olsun.Çünki sen hoşlandığın için bazı şeyleri yanlış algılayıp kuruntuya kapılmışta olabilirsin ve de ya da yanlış sinyal de vermiş olabilirsin karşı tarafa.
Bu durum da senin de bakışların önemli. Sen birinden hoşlanıyorsan sende bakışlarınla bunu belli etmelisin. Karşı taraf senden sinyali alabilsin diye.
Bir keresinde farkettimki bir çocukla bakışmamız çok fazla sürüyor. Çocuğun gözü sürekli üzerimde. Ben de artık gerçekten durum başka yere kaymasın diye bakmadım. Sonra aniden kafamı çevirince çocuk bana garip bir şekilde kafa sallayarak gülümsedi. İşte sabah çok mutlu bir halde yanıma geldi, benimle konuşmak istiyordu belliydi,açılmak.mı istiyordu ne bilmiyorum hatta o an elimi tuttu. Ben resmen şok gecirdim. Elini ittim sadece merhaba diyerek yanından uzaklaştım. Çocuk dondu kaldı.
Aslında ben onu gördüğüm ilk anda ondan hoşlanmıştım ama öylesine bir hoşlantı. Ama hiç aklımda böyle bir durum yoktu. Sonra tabii çocuğu öyle görünce bende üzüldüm. Belki şans versem dedim. Bir hafta sonra onu görünce pişmanlık bakışı attım. Kısa bir süre sonra yine benimle ilgilendi. Fakat kendim karşılık vermek konusunda çok kararsızdım. O yüzden hep bir garip davranıyordum. O bana bakınca kah bakıyordum kah bakmıyordum gözlerimi kaçırıyordum eee o gün yine hevesi kırıldı. Hatta bana bir süre kızgındı.
Neyse demek istedigim şuki mutlaka kesin sinyaller ver. Gözlerini fazla kaçırıpta telefonla filan oynama. Adam ilgilenmiyorsun, dalga geçiyorsun yada işte telefonda takıldığın biri var sanar. Adamın hevesini kırma. Gerekirse cesaretlendir. O senin elinden tuttuysa sende karşılık ver yada bakıyorsun aranızda bir hoşlanma var eline şans geçmiş gerekirse sen adım at, sen elinden tut. Kesinlikle gidipde ben sana aşığım filan da deme. Yaptığın hareketi göz ardı edip hiç birşey olmamış gibi davranabilirsin fakat söz denilince rezillik söz konusu olabilir. Bu işler bir az cesaret işidir yaaa. Benim bu yüzden çok kaçırmışlığım var. Bir keresinde yıllar önce bir ablaya dedimki "Utangacım o yüzden de sürekli garip davranıyorum" demiştim. Oda "Eee sen utangacım diye diye bir bakarsın kimse kalmamış. Başkası gelip almış. O yüzden gerekirse risk alacaksın, cesaretli olacaksın. Sen yapmazsan başkası yapar"demişti. Gerçekten de öyle. Şimdiki kızlar bizim gibi fazla naif değiller.
Evet fazla uzun süre bakmak rahatsız edici. Zaten insan kendiden bir süre sonra rahatsızlık duymaya başlıyor. Hafifden gülümseyip gözlerini çekebilirsin.Çekinmekten bakışmayı yapamadık. Gözümü kaçırdım durdm. Ne bileyim çok uzun süre bakınca insan rahatsızlık duyuyor hoşlansan da acaba onu rahatsız eder miyim diye?
teşekkür ediyorum yorum için <3 kafaya takmamaya çalışıcam.Üniversite asklari otogarda bitiyo canim cevremde cok şahit oldum yirmi çift varsa biri devam etti sonra evlendiler mi duymadim bence o kadar kafaya takma mazinde kotu anilar biriktirmektense bir olsun tam olsun okulun bitince alasini bulursun bu arada konuyla alakali değil ama bölümünü cok merak ettim ne okuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?