yok mu bu işlerin bir kitabı, kursu :(

senin son senen galiba ünvde ? saon sene herkes daha bi cesaretli olur. hoşlandığın varsa adım at bence. ya da satj ayarlama iş bulma falan derken konuşabilirsin.

anladım,bana da pek iyi niyetli gelmedi açıkçası. sevmedim ben o kızı hiç( tabii senin anlattığın şeylere göre) arkadaş olmayacağıma eminim öyle bir insanla.
bence sen de mesafe koy.

senin son senen galiba ünvde ? saon sene herkes daha bi cesaretli olur. hoşlandığın varsa adım at bence. ya da satj ayarlama iş bulma falan derken konuşabilirsin.

bebeğim hoşlandığım da yokki... Dram resmen

Stajlarımı fln da hep yaptım

O zaman hoşlandığın kişiyi bekleyeceksin. Gerçi bulunca da derdi biitmiyor. Her halukarda yok :/

Bir de çevrenizdeki erkeklerin dikkatini çekmek istiyorsanız, bakımlı olmaya özen gösterin, üşenmeyin açıp makyaj videoları izleyin mesela ve kendinize yakışacak doğal bir makyaj stili yakalayıp bunu uygulayın. Rahat, spor da olsa tarzınız şık görünmeye özen gösterin. Fazla kilo sorunu olanlar varsa spor ve sağlıklı beslenme ile bundan kurtulabilir, bu şekilde de özgüveninizi güçlendirirsiniz. Kendine güvenen ve bakımlı kadınlar her zaman 1-0 önde olur. :)

Gülümseyin, pozitif olun, bunları yapınca siz istemeseniz de erkeklerin ilgisi artar aralarından iyilerini ayıklar şans verirsiniz

anladım,bana da pek iyi niyetli gelmedi açıkçası. sevmedim ben o kızı hiç( tabii senin anlattığın şeylere göre) arkadaş olmayacağıma eminim öyle bir insanla.
bence sen de mesafe koy.
yani kötü niyetinden yaptığını sanmam. bu tamamen onun karakteri. sürekli kendinden, katıldığı kusrlardan sevgilisiyle neler yaptığından en ince detyına kadar bahsediyor. sadece bana değil sadece merhablaştığı okuldakilere bile. bi de be aynı hikayeyi 3.kez falan dinliyorum hep. aşırı özgüvenli görünmeye çalışıyor. yani mesela şimdiye kadar asla fiziki olarak bi yerinden şikayetçi olduğunu duymadım bize hiç yansıtmıyor öyle şeyleri.ilişkisinde bi problem olsa asla anlatmıyor. ( ki mesela kilo problemi var spora gidiyor ama spora gittiğinden hiç bahsetmez) altta yatan bi özgüven problemi var ve bunu bize yansıtmamak için kasıntılı bi yaşam sergiliyor..

baya da uzun yazdım bu aralar aramız bozuk o yüzden mesafeliyim zaten. Keşke böyle olmasa ...

bizim okulda sevgilisi olanlara bakıyorum hergün neredeyse 0 makyaj geliyorlar okula. ben de makyajı süsü severim mesela. bu sfer de kızlar bana sen çok prensessin ondan olmuyor diyolar şaştım kaldım

canım ben de öyleyim ya anneyle gezmenin de bir zevki var ama öyle deme

belki de bu kadar anlatmak onun savunma mekanizması kendinde gördüğü kusurlara karşı

pembesteteskop canım bazı şeyler dış görünümle de alakalı değil,enerji,çekim vs bunlar da önemli. bir de bütün sayfaları okumadım tam nasıl birisin,içe kapanık mı? biraz bıcır bıcır olsan,atılgan olsan

belki de bu kadar anlatmak onun savunma mekanizması kendinde gördüğü kusurlara karşı
bence de öyle. kimseyi güzel çirkin diye yargılamam ama dışardan bakıldığında herkes çocuk kızdan daha iyi tip olarak diyor. ve bizim kız sanki çok bağlanan çok seven taraf. bunun böyle olmadığını göstermek için yapıyor olabilir. Ama mutlu olmalarını çok isterim ikisini de severim. sadece falza anlatmasa yeter.

Nasıl bulunur bu böyle anlatılır mı.. Kuyruk sallamak diye bir şey var sanırım onu yapman gerekiyor.
Çevreni de değiştir yani tamamen değil de hiç alakasız bir kursa git bir yerde, bir spora başla orada tanışırsın gelişir. Hepsi okul çevresindense şu şununla çıkıyor demeye çekinir insanlar.

Cumartesi akşamı migros'taydım da sanki bar gibiydi aile neredeyse yoktu hep sevgililer çiftler biralar alınmış hazır yiyecekler alınmış evde yemelik sigaralar alınıyor kasalarda o kadar çok çift vardı anlamadım. Herkes eve gidip yemekler yeyip arkadaşlarını ağırlayacaktı, bu durumda senin hayatın gerçekten çok düz görünüyor. Kızlar da genelde spor giyinmiş ve bara gider gibiydiler yani belki giyimin seni bağlıyordur çok hanım görünüyorsan veya çok sıkıcı giyiniyorsan onlar da eksi bu konuda madem değişim zamanı gelsin sana :))

enerji olayı çok önemli gerçekten. Tüm kız arkadaşlarım gayet canayakın olduğumu düşünüyorlar. Çirkin biri değilim bence. çok çok güzel olmasam da tatlı bulurlar. herkes gibi kusurlarımla mutluyum :)
yeni bi ortama girdiğimde falan hemen kızlarla yakın oluyorum. hocalarla kendimden büyüklerle de iletişimim iyi. Kalabalık ortamlarda konuşkanım falan.
ama işte yakın arkadaş-sevgili olacak kadar hiç bi erkekle yakınlaşamıyorum. sorunum yaşıtım- karşı cinsle galiba

Yakın bir arkadaşım vardı universıte hazırlık dersanesıne kadar hiç erkek arkadası olmamıştı ama kızın alnı neredeyse kafasının yarısına kadar açıktı yani tepesinde bir de yaşlı erkek saçı gibi minik minik saçlar vardı. Ben dedim kahkül bunu kapatır gittik kahkül kestırdık kızın kısmetı açıldı bir erkek arkadası oldu sonra onla baya çıktılar bilmiyorum senin de belki böyle görünümünde bir değişikliğe yeniliğe gitmen gerekiyordur.

evet çok aile kızı görünüyor olabilirim. gece fazla dışarı çıkmam zaten. gittiğim kurslrda da inanınhep kızlar oluyor genelde şans işi biraz da galiba olmayınca olmuyor. çok zorlamayacağım artık.

hahaha szie bi görünmek lazım desenize :) yani olabilir tabi ama dış görünüşümden memnunum yani herkes gibi ortalama güzelim.

bizim okulda sevgilisi olanlara bakıyorum hergün neredeyse 0 makyaj geliyorlar okula. ben de makyajı süsü severim mesela. bu sfer de kızlar bana sen çok prensessin ondan olmuyor diyolar şaştım kaldım

İyi de onlar bulmuş işte, artık dikkat çekmek gibi bir ihtiyaçları yok, tabii bi de Türkiye'de yaşıyoruz, dişi sinek bile olsan birileri takılır peşine, mühim olan karşı tarafa elektriği verebilmek. Amaaa, daha ön planda olursan, ilgilenen de çok olur, seçeneklerin artar. Dediğim gibi, benim yakın erkek arkadaşlarımın çoğunun dönem dönem bana ilgilisi oldu, hatta bir sürü arkadaşlığım bu yüzden bitti.

Kasmayın dememin nedeni de bu, olacağı varsa oluyor, yoksa ilgilenenler olsa da bir türlü ciddi bir ilişkiye dönmüyor.

Bir de, milletin lafına kulak asmayın, insanlar kendi egolarını tatmin etmek için sizi yıpratmaktan çekinmez. Siz ne zaman ki takmamaya başlarsınız o zaman rahatlarsınız. Şimdi sevgilin olsa da bu tip kız arkadaşların başka türlü yorumlar karşılaştırmalar yapıp sinirini bozar, hatta sevgilinle aranı açar.

cidden onların tuzu kuru. hiç de yardımcı olmuyorlar yani mesela birinin yanına oturmak istesem hadi beraber gidip konuşalım desem gelmezler. eskisi gibi arkadaş ayarlamak tanıştırmak da yok . keşke yakın erkek arkadaşım da olsa. sevgili olayı yüzünden değil sadece ama sırf kızlarla takılıp dedikodu dinlemek de çok sıkıcı. ben arkadaş olmayı beceremiyorum erkeklerle ve bu yüzden de devam edip sevgili de olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…