Yok mu Nisanda transferi olanlar

20190414_165741.webp

:dua:
9 oldu canim yarin kan vercem😔
Canım inşallah yarın büyük bir sürprizle karşılaşırsın dua etmekten başla çaremiz maalesef yok rabbim büyük hayırlı zamanda nasip etsin sabırla inançla bekleyelim elden başka bişey gelmiyor inşallah yarın mucizeni gör dualarım seninle

Kizlar ya aklim hala test te.az once yine kadınlar kulübünün başka bi bölümünde okudum 9. Gun idrarda negatif kanda pozitif çıkan cok insan var ya

Sakin kalmaya çalış ve sabırlı ol allah cok büyük umarım mutlu haberler alırsın allah yuzunuze baksın canim hepinizin hepimizin
Allah razi olsun canim hepinizden hic bıkmadan her kelimeme cevap vermeye çalıştınız teşekkür ederim haklarınızı helal edin. Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin insaallah😊

:KK52:
Allah razi olsun canim hepinizden hic bıkmadan her kelimeme cevap vermeye çalıştınız teşekkür ederim haklarınızı helal edin. Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin insaallah😊
Olurmu canim.ne demek ben buraya sana ve senin gibi evlat bekleyenlere umut olmak için geldim belki bir faydam olur diye düşündüm yardımcı olduysam ne mutlu bana

Kizlar ya aklim hala test te.az once yine kadınlar kulübünün başka bi bölümünde okudum 9. Gun idrarda negatif kanda pozitif çıkan cok insan var ya
Valla benimde idrarda çıkmadı keşke yapmasaydim diyorum, ama kan testini vermedim hala bir umut var içimde, sende bozma moralini, gün doğmadan neler doğar

Estrofem göğüs hassasiyeti yapıyor yumurta geliştirmek için kullandığımız iğneler ve jelde yapıyor

Back
X