Yok mu Nisanda transferi olanlar

Hastaneye git cnm sağlık ocağı bir gün sonra çıkıyor pazartesiye kalır sonucun. Benim de test günüm beraber vercez haberi

Canim bende 26 yaşındayım ilk denemede oldu allah yardimcin olsun

Canım özel değilse sizin sıkıntınz neydi ne kadr süredir istiyorsunuz ve neler yaptın
Canim bizim sperm problemi vardı bende sknti yoktu aksine benim hormonlar yumurtalık gayet iyidi ama 5 yil olmadı bizde tup bebek denedik çok şükür ilk denemede güzel sonuç aldık 5 haftalık su an yarın kese için gidicem ins sağlıklı bir gebeliktir

Sinemcim canim hiç üzülme allah cok büyük ona sigin umudunu yitirme rabbim herşeyi gönlüne göre versn

Inşaallah canim. Yalnis anlıcan bisi yok bunda sonucta saglikla alakalı. Doğuştan iki tupum de tikali. Bide rahmim yarim sol tarafi yok
Canım tüplerim benimde tıkalıydı diye tüp bebek yaptırdık 2 denememiz de ama tıkanıklıktan ziyade tüp içerisinde sıvı. Varmış ve bu sıvı bebeklerin tutunmasına engelmiş doktorum iki denememizde o sıvıya müdahale etmeden yaptı ve sonuç negatif bu seferki doktorum önce ameliyat edip o sıvı biriken tüpü aldı zaten engel olan oymuş tutmamasına o sıvı üzerinde durun sizde hidroselpenks diye rahim filminde yazar bi bak istersen rapora

İnşallahh öyledirr ayy inşallah bizimkide ilk denemede nasip olur rabbim fırsat wermiştir ve tutunmuşlardır inşallahhh hiç bi bilgim de yok öyle test gününü beklycem bakalım rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla isteyen herkese ve bana da nasip etsin inşallh izinden geliyoruzdur canımm ismim aslıhan bu arada dua et lütfen

Canim ins allah sizede versin herkese versin dilerim hersey gönlünden geçtiği gibi olur bol şu iç meyve ye kabak çekirdeği ve ceviz ye ben öyle yaptım bide esimde sağolsun hiç moralinin bozulmasına fırsat vermedim morel çok önemli seni strese sokan şeylerden uzak dur birde ben her cuma meryem suresi ve yasin okuyarak dua ettim rabbimde nasip etti ins gönülden söylüyorum buradaki herkese dileklerini versin rabbim

Canım şuan anlattığın herşeyin aynıları oluyor sonucumunda sennle aynı olması yönünde temenni ediyorm söylediklerinin hepsini harfiyn yapıyorum zaten sormak istediğim bişy daha var ne zaman banyo yaptın trnsferden kaç gün sonra bende sürekli yatmıyorum çnkü yemeğimi kendim yapıyorum yıkamaya toplamaya eşim yardım ediyo sağolsun yemeğide beraber yapıyoruz onun dışında uzanıyorum ama sürekli değil kalkıp yürüyorum sigara kullanıyordum bıraktım ayran çok içiyorum bakalımm duam dilimden hiç düşmüyor zaten elimi karnıma koyup onlarla konuşuyorum rabbimden fırsat istiyorum tutunmaları için yalwarıyorum ben elimden geleni yaptım eşimin emeklerini görüyrsun onun yüzüne bak bize nasip et diyee baklım allahın izniyle sonucumzda güzel olur inşallah

Doktor 3 günden sonra 5 10 dk ılık su ile banyo yapabilirsin demişti ama ben 1 hafta banyo yapmadım kafamı yikadim eşim yardım etti ıslak havlu ile temizledim vücudumu bir hafta sonra ilik suyla sadece 5 dk vücudumu kopukledm hemen basimi yikadim abdest alıp ciktim sonra 4 gun arayla yapmaya devam ettim ayrıca bikini bölgesini suyla fazla temas ettirmedim hemşire suyla yıkama demişti yani hala bile banyom ilik şu ve en fazla 5 dk duruyorum cikinca giyinip uzanıyorum

Bende bir hafta hatta test gününe kadar banyo yapmayı düşünmüyorum ama abdest almak istiyrm transfer esnasında abdestimiz gidiyo çnkü bakalım ben ne yaparım nasıl yaparım artık bende henüz hiç suyla temas ettirmedim hayırlı olan olsun inşallah

Elimde yazılı rapor yok canim film vardı az once ona baktim onuda kaybettim herhalde koyduğum yerde yok.filmi çektirdiğim yerden istesem verirler mi acaba

Kaçıncı gündesin

Kizlar ummu sübyan duydunuz mu. Yaptıran var mi nasil bisi o. Simdi aklim ona takıldı. Kafa gitti sanirim.benim iyice

Kizlar ummu sübyan duydunuz mu. Yaptıran var mi nasil bisi o. Simdi aklim ona takıldı. Kafa gitti sanirim.benim iyice
Bende var canım subyan duası muska şeklinde boynuna asiyorsun sadece eşinle ilişkiye girdiğinde cikarticaksin onun dışında heryerde takılıyor çocuğu olmayanlar için hamile olup sancı çekenler için yapılıyormuş bir akrabamiz yaptırmıştı bana 2 sene once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…