- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Ne zaman test yaptıracaksınız?Hayirlisi olsun benim 6. Denemem bakalim gecmez simdi bu 10 gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman test yaptıracaksınız?Hayirlisi olsun benim 6. Denemem bakalim gecmez simdi bu 10 gun
Ayni durumdayim kahve makinesiyle bakisiyoruzKızlar bişey dicem transfer sonrası kahve içtiniz mi ben hergün içerdim 2 gündür içmiyorum çok istiyor canım![]()
Ayni durumdayim kahve makinesiyle bakisiyoruzancak icmiycem ben
Valla bende abartmıyorum günlük 5 kere içerdim transferden sonra içmedim ama şey yaptım sütün içine çay kaşığının ucuyla Türk kahvesi atıp öyle içtim Bi iki kere sırf kokusunu alıyım diyeKızlar bişey dicem transfer sonrası kahve içtiniz mi ben hergün içerdim 2 gündür içmiyorum çok istiyor canım![]()
Valla biraz zor oluyor ama olsun herşeye değer yeterki olsun bebeciklerimin canı sağolsunValla bende abartmıyorum günlük 5 kere içerdim transferden sonra içmedim ama şey yaptım sütün içine çay kaşığının ucuyla Türk kahvesi atıp öyle içtim Bi iki kere sırf kokusunu alıyım diye![]()
1 türk kahvesi içiyorum arada kahve içtiğim gün çayı kısıyorumKızlar bişey dicem transfer sonrası kahve içtiniz mi ben hergün içerdim 2 gündür içmiyorum çok istiyor canım![]()
Aynen öyle canımValla biraz zor oluyor ama olsun herşeye değer yeterki olsun bebeciklerimin canı sağolsun![]()
Ben her ikisinde bıraktım zararlı diye sonradan pişman olmak istemiyorum1 türk kahvesi içiyorum arada kahve içtiğim gün çayı kısıyorum
200 mg a kadar serbest ama kafan rahat etsin canım en önemlisi oBen her ikisinde bıraktım zararlı diye sonradan pişman olmak istemiyorum
Amin canım bekleyen isteyen herkese versin AllahHayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah
Ben iki güne bir yada günde Bi tane içiyorum birşey olması şükür. YaramıyormuymuşKızlar bişey dicem transfer sonrası kahve içtiniz mi ben hergün içerdim 2 gündür içmiyorum çok istiyor canım![]()
Bana günde bşr tane içebilirsin dedi doktorKızlar bişey dicem transfer sonrası kahve içtiniz mi ben hergün içerdim 2 gündür içmiyorum çok istiyor canım![]()
Benim yarın 6. Günüm.Kandan mı bastırınca daha erken çıkar yoksa sizin dediğiniz testte mi30 nisan test gunum ama 6 gun erken gebelik testi ile belli oluyor du onceki denemelerde yine 6 gun test yapmayi dusunuyorum
Valla ben hergün içiyorum,sadece fazlası zararlıValla biraz zor oluyor ama olsun herşeye değer yeterki olsun bebeciklerimin canı sağolsun![]()
6.gün idrarda pozitif çıktı bugün benim kan sonucunu bekliyorumBenim yarın 6. Günüm.Kandan mı bastırınca daha erken çıkar yoksa sizin dediğiniz testte mi
Hangi marka testi kullandınız.Ayyy çok heyecanlandım yarın inşallah cesaretimi toplayıp yapabilirim6.gün idrarda pozitif çıktı bugün benim kan sonucunu bekliyorum
Hiç bilmiyorum ama şimdi kan verdim 50 çıktı pozitifHangi marka testi kullandınız.Ayyy çok heyecanlandım yarın inşallah cesaretimi toplayıp yapabilirim