Yok mu Nisanda transferi olanlar

Kızlar bişey dicem transfer sonrası kahve içtiniz mi ben hergün içerdim 2 gündür içmiyorum çok istiyor canım :110:

30 nisan test gunum ama 6 gun erken gebelik testi ile belli oluyor du onceki denemelerde yine 6 gun test yapmayi dusunuyorum

Kızlar bişey dicem transfer sonrası kahve içtiniz mi ben hergün içerdim 2 gündür içmiyorum çok istiyor canım :110:
Valla bende abartmıyorum günlük 5 kere içerdim transferden sonra içmedim ama şey yaptım sütün içine çay kaşığının ucuyla Türk kahvesi atıp öyle içtim Bi iki kere sırf kokusunu alıyım diye 😀

Valla bende abartmıyorum günlük 5 kere içerdim transferden sonra içmedim ama şey yaptım sütün içine çay kaşığının ucuyla Türk kahvesi atıp öyle içtim Bi iki kere sırf kokusunu alıyım diye 😀
Valla biraz zor oluyor ama olsun herşeye değer yeterki olsun bebeciklerimin canı sağolsun :emir_bebek::emir_bebek:

Yeni transfer olan arkadaşlara bilgi olsun. Ben transferin ilk gününden testi yapana kadar ananas yedim iyi geldiğini duymuştum. Belki size de iyi gelir deneyin bence

Back
X