Yok mu Nisanda transferi olanlar

Bence erkenyaptırdık yaaa bir kac gün bekleyelim napalim artık çok üzgünüm bende yarın yaptırırım artık senin 3. Gün ya çıkmaz belkide benim 5. Gün olsa benim çıkardı sen bekle
Doktora sorcam bi boşuna iğne olmıyım yürüyemiyorum artık ağrısından

dr un sana dıce
Bence erkenyaptırdık yaaa bir kac gün bekleyelim napalim artık çok üzgünüm bende yarın yaptırırım artık senin 3. Gün ya çıkmaz belkide benim 5. Gün olsa benim çıkardı sen bekle
çok erken yaptırdınız herbırımızın vucut yapsı farklı

3. Gün embriyosu 9. Günüm canım elim ayağım titriyor resmen
Canim erken yapmissin.3.gun embriyosu 10.gunden sonra idrarda betahcg salgilanmaya yeni basliyor.bazen cikmayabiliyor herkesde idrarda hemen..en guveniliri 12 gunde yaptircagin kan testi.test gununu bekle yaptir.yine cikmazsa oyle gidersin.biletini de yakma hemen bence.

Canim erken yapmissin.3.gun embriyosu 10.gunden sonra idrarda betahcg salgilanmaya yeni basliyor.bazen cikmayabiliyor herkesde idrarda hemen..en guveniliri 12 gunde yaptircagin kan testi.test gununu bekle yaptir.yine cikmazsa oyle gidersin.biletini de yakma hemen bence.
Kesinlikle haklısınız şöyle bi tablo görmüştüm gün gün neler olduğu ile ilgili

Eklentiler

• AE251155-C8FE-4574-B304-C0CF2B424D96.webp
    AE251155-C8FE-4574-B304-C0CF2B424D96.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar doktorlar görüştüm çok erken yaptırmışsın test gününü bekle onların verdiği test günü 13. Gün.Burda çok okudum 8-9 günde çıkanları o yüzden olsa kesin çıkar gibi düşünmüştüm inşallah yükseler değerim

Hepinize merhaba kızlar ne yazık ki iyi haberlerim yok bugünkü kan değerim düşmeye başlamış sanırım bebeğim beni bırakacak eli kolu bağlı kalmak tam da şu an ki halimi anlatıyor dua etmekten başka hiç bişey yapamıyorum

Kızlar doktorlar görüştüm çok erken yaptırmışsın test gününü bekle onların verdiği test günü 13. Gün.Burda çok okudum 8-9 günde çıkanları o yüzden olsa kesin çıkar gibi düşünmüştüm inşallah yükseler değerim
Bencede çok erken yapmışın canım hayırlısıyla. Mucizene kavuş inşallah :dua:

Hepinize merhaba kızlar ne yazık ki iyi haberlerim yok bugünkü kan değerim düşmeye başlamış sanırım bebeğim beni bırakacak eli kolu bağlı kalmak tam da şu an ki halimi anlatıyor dua etmekten başka hiç bişey yapamıyorum
Canım nasıl oldu kaçıncı gündü bugün Nasıl düşüyor doktorun ne dedi

Ahhh canım ya çok üzüldüm

Canım 3.gün embriyosu geç çıkıyo hemen pes etme de tam gününde Bi kere daha yaptır inşallah yükselir değerin

Ayy canım çok üzüldüm ya nası öyle olmuş kaçıncı günündü bugün

4 haftalığız
Hcg takibimde bugün kan değerim düşmeye başlamış 304 ten 237 ye düşmüş hep yükselme gerekli düşüş gebeliğin saglıklı ilerlemediğini gösteriyormuş pazartesi son kez kan vericem ve yine düşerse ilaçları bırakıp kanamayla atılmasını beklicez

4 haftalığız
Hcg takibimde bugün kan değerim düşmeye başlamış 304 ten 237 ye düşmüş hep yükselme gerekli düşüş gebeliğin saglıklı ilerlemediğini gösteriyormuş pazartesi son kez kan vericem ve yine düşerse ilaçları bırakıp kanamayla atılmasını beklicez
4 haftalık transferin kaçıncı günü oluyo ki. Yani ilk zamanlar yükselip sonra böyle düşüyor muymuş inşallah pazartesi verdiğinde tekrar yükselir canım

Merhaba arkadaşlar tezlerini biraz erken olmuş allah'tan umut kesilmez normal gününüzde tekrar deneyin 😐

İnşallah canım Umut ettiğimiz gibi olur

Back
X