Benm ilk denememdi cok dua ettim her ezan vakti dualar ettim bol bol su ve meyve tüketin birde kötü düşüncelerden uzak durmak lazımAmin insallahh canm
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Bize de dua et canmm yedi yıldır bekliyoruz biz de.Benm ilk denememdi cok dua ettim her ezan vakti dualar ettim bol bol su ve meyve tüketin birde kötü düşüncelerden uzak durmak lazım
Inşallah hayırlısıyla sizlerede nasıl olsun annelik her konuyla ilgili akliniza takılan bisey olursa yardımcı olmak isterim canim süreç zor sabır ve duaRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Bize de dua et canmm yedi yıldır bekliyoruz biz de.
O da diğerleri gibi kasa mı yapılıyor ,Ağrı yapıyor mu çok ?Transferden sonra bana kan sulandirici iğneye devam
Anin canım hepimiz için hayırlısı olsun ,çok heyecanlı bir süreç ilk deneme bir de :)Rabbim hayırlısını versin canim insaallah saglikli herşey yolunda giden sorunsuz bi transfer süreci gecirirsin
O da diğerleri gibi kasa mı yapılıyor ,Ağrı yapıyor mu çok ?
Agrida yapiyor morlukta ben mesela tutarsa dogumdan sonra bile kullanicam bi sure
Yok herkeste boyle degil bazi durumlara gore degisiyor suresiOoff çok uzun süre kullanılıyor bide
Canm transferden sonra nasıl hareket ettin yürüyüş falan yaptın mıInşallah hayırlısıyla sizlerede nasıl olsun annelik her konuyla ilgili akliniza takılan bisey olursa yardımcı olmak isterim canim süreç zor sabır ve dua
Merhaba canım inşallah hayırlı haberler alırsın test tarihin ne zamanMerhaba arkadaşlar benim de 3nisan günü transferim oldu düşük kaliteli bi embriyo denildi inş tutunmuştur yarın test gün lütfen dua edin ikinci denemem çok heycanla ve merekla bekliyorum allah tüm dil isteyene nasip etsin
Canim bence mutlu bile olmalısın hic bir sorun yokmuş dua et bence benimde tüp bebekden başka çarem yok. Sorunlu olduguma mi yanayim cocugumun olmadigina mi yoksa covugum.olmuyo diye yapılan baskılara mi. Allaha güven ona bırak kendini Rabbim ol deyince olur muhakkakMerhaba herkese.Dün yumurta toplamam yapıldı.5 tane yumurta toplandı.Bugün aradılar 3 tane döllenmiş şu anda 1 tane kalmış.2 yada 3.gün transfer yaparız dediler.Moralim çok bozuldu ilk denemem ve doktor hiçbir sorun yok tüp bebekten önce biraz daha kendiniz deneyin bile demişti o yüzden bu güne kadar çok umutluydum
Kan sulandırıcı lar birazcık yakıyor göbekten yapıyorumO da diğerleri gibi kasa mı yapılıyor ,Ağrı yapıyor mu çok ?
DerialtıKan sulandırıcı lar birazcık yakıyor göbekten yapıyorum
Bende gönülden yapıyorum bende ağrı ve morariklar oldu hemşireye sordum tam göbek deliğinin iki yan kısımlarından yap demişti yaptim artik morarma yok sadece biraz ağrı ve yanma yapioKan sulandırıcı lar birazcık yakıyor göbekten yapıyorum
Gebelik oluşursa sanırım devam ediliyor ama herkeste farklıdır tabiOoff çok uzun süre kullanılıyor bide
Canım çok haklısın Ne yaparsak yapalım vakti geldiyse olur.Allahım senin içine ferahlık etrafındakilere de akıl fikir versin.Zaten zor bir süreç birde saçma sapan konuşmalar yüzüne daha çok zor olurCanim bence mutlu bile olmalısın hic bir sorun yokmuş dua et bence benimde tüp bebekden başka çarem yok. Sorunlu olduguma mi yanayim cocugumun olmadigina mi yoksa covugum.olmuyo diye yapılan baskılara mi. Allaha güven ona bırak kendini Rabbim ol deyince olur muhakkak
Morluk bende de oluştu tabi göbek deliğinden 2parmak aşagı ve yanlaraBende gönülden yapıyorum bende ağrı ve morariklar oldu hemşireye sordum tam göbek deliğinin iki yan kısımlarından yap demişti yaptim artik morarma yok sadece biraz ağrı ve yanma yapio
30 yaşındayım cocuk olmuyo diye zaten psikolojik bunalım yaşadım bide bole yapiolar iyice darliyolar beni. Geçen sene kurtaj oldum 3. Denememde kayinvalidem gelmedi bile.sanki benim.sucum. Allah ıslah etsin bisi demiorum. Guzel gunler ilerde elbet.Canım çok haklısın Ne yaparsak yapalım vakti geldiyse olur.Allahım senin içine ferahlık etrafındakilere de akıl fikir versin.Zaten zor bir süreç birde saçma sapan konuşmalar yüzüne daha çok zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?