Yok mu Nisanda transferi olanlar

Benm ilk denememdi cok dua ettim her ezan vakti dualar ettim bol bol su ve meyve tüketin birde kötü düşüncelerden uzak durmak lazım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Bize de dua et canmm yedi yıldır bekliyoruz biz de.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Bize de dua et canmm yedi yıldır bekliyoruz biz de.
Inşallah hayırlısıyla sizlerede nasıl olsun annelik her konuyla ilgili akliniza takılan bisey olursa yardımcı olmak isterim canim süreç zor sabır ve dua

Merhaba herkese.Dün yumurta toplamam yapıldı.5 tane yumurta toplandı.Bugün aradılar 3 tane döllenmiş şu anda 1 tane kalmış.2 yada 3.gün transfer yaparız dediler.Moralim çok bozuldu ilk denemem ve doktor hiçbir sorun yok tüp bebekten önce biraz daha kendiniz deneyin bile demişti o yüzden bu güne kadar çok umutluydum

Inşallah hayırlısıyla sizlerede nasıl olsun annelik her konuyla ilgili akliniza takılan bisey olursa yardımcı olmak isterim canim süreç zor sabır ve dua
Canm transferden sonra nasıl hareket ettin yürüyüş falan yaptın mı

Merhaba canım inşallah hayırlı haberler alırsın test tarihin ne zaman

Canim bence mutlu bile olmalısın hic bir sorun yokmuş dua et bence benimde tüp bebekden başka çarem yok. Sorunlu olduguma mi yanayim cocugumun olmadigina mi yoksa covugum.olmuyo diye yapılan baskılara mi. Allaha güven ona bırak kendini Rabbim ol deyince olur muhakkak

Internette okudum.sanirim.bulent tirasti doktorun ismi. Transferden sonra hemen gidip yapiyosunuz dimi. Yaniliyosunuz falan yazmıştı. Benimde transferimin 7. Günü sadece uzanıyorum ve oturuyorum ağır iş yapmıyorum kendime yüklenmeden yoz alıyorum sadece o kadar.

Kan sulandırıcı lar birazcık yakıyor göbekten yapıyorum
Bende gönülden yapıyorum bende ağrı ve morariklar oldu hemşireye sordum tam göbek deliğinin iki yan kısımlarından yap demişti yaptim artik morarma yok sadece biraz ağrı ve yanma yapio

Canım çok haklısın Ne yaparsak yapalım vakti geldiyse olur.Allahım senin içine ferahlık etrafındakilere de akıl fikir versin.Zaten zor bir süreç birde saçma sapan konuşmalar yüzüne daha çok zor olur

Bende gönülden yapıyorum bende ağrı ve morariklar oldu hemşireye sordum tam göbek deliğinin iki yan kısımlarından yap demişti yaptim artik morarma yok sadece biraz ağrı ve yanma yapio
Morluk bende de oluştu tabi göbek deliğinden 2parmak aşagı ve yanlara
Sonu iyi olsun inşallah Rabbim hepimizi sevindirsin de razıyım

Canım çok haklısın Ne yaparsak yapalım vakti geldiyse olur.Allahım senin içine ferahlık etrafındakilere de akıl fikir versin.Zaten zor bir süreç birde saçma sapan konuşmalar yüzüne daha çok zor olur
30 yaşındayım cocuk olmuyo diye zaten psikolojik bunalım yaşadım bide bole yapiolar iyice darliyolar beni. Geçen sene kurtaj oldum 3. Denememde kayinvalidem gelmedi bile.sanki benim.sucum. Allah ıslah etsin bisi demiorum. Guzel gunler ilerde elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…