Yok mu Nisanda transferi olanlar

Benim salı transfer pazar gününe kadar okula gitmeyi düşünmüyorum. Annemin yanında kalırım. Yalnız pazartesi nöbetim var ve 6. Gün oluyor sıkıntı olur mu acaba
Çok sıkıntı olacağını sanmam çok ağır işler yapmadığım sürece günlük yaşama devam etmek daha faydalı demişti doktorum ben çalışmadım ama klinik 20 güne kadar rapor yazıyor senin için tavsiye verebileceğim şey ilaçlarını sakın aksatma bol su ve meyve tüket modelini bozan sana sitrese yalan herşeyden uzak dur bide kalben inan allah vakti saatiyse mutlaka yardım edecektir canim

Günler geçmek bilmiyor walla. Bide progestan alerji m var kurdeşen döküyorum çok fena. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Biz yolda nelere dayanmadık ki allahın izniyle bunların hepsi geçip güzel haberle mutlu olcaz inşallah. Ahhh iğneler ahhh bıktık ama sonuçu güzel olsun inşallah.

Canim morelini bozma bizim bir akrabimiz tek embriyo ile hamile kaldı rabbim nasip ettiyse olur olumlu düşün şimdiden böyle sitrese girer sen olacağı çarşafa olmaz

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah Rabbim gonlune gore versin inşaallah. Allah razı olsun canim insaalah. Normal mi senin yoksa tüp bebek mi
Tup bebek tatlim hareketlilik problemimiz vardı 6 yil olmadı en son tup bebege başvurduk6

Tup bebek tatlim hareketlilik problemimiz vardı 6 yil olmadı en son tup bebege başvurduk6
Rabbim mucizene hayirli uzun ömürler versin canim size bağışlasın evladinizi.benimde tuplerim tikali rahmim yarim.gecen sene 3. Transferde hamile kaldim 6. Haftada kalbi durdu kurtaj oldum. Nasipse 4.de insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…