Çok sıkıntı olacağını sanmam çok ağır işler yapmadığım sürece günlük yaşama devam etmek daha faydalı demişti doktorum ben çalışmadım ama klinik 20 güne kadar rapor yazıyor senin için tavsiye verebileceğim şey ilaçlarını sakın aksatma bol su ve meyve tüket modelini bozan sana sitrese yalan herşeyden uzak dur bide kalben inan allah vakti saatiyse mutlaka yardım edecektir canimBenim salı transfer pazar gününe kadar okula gitmeyi düşünmüyorum. Annemin yanında kalırım. Yalnız pazartesi nöbetim var ve 6. Gün oluyor sıkıntı olur mu acaba
Biz yolda nelere dayanmadık ki allahın izniyle bunların hepsi geçip güzel haberle mutlu olcaz inşallah. Ahhh iğneler ahhh bıktık ama sonuçu güzel olsun inşallah.Günler geçmek bilmiyor walla. Bide progestan alerji m var kurdeşen döküyorum çok fena. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Canim morelini bozma bizim bir akrabimiz tek embriyo ile hamile kaldı rabbim nasip ettiyse olur olumlu düşün şimdiden böyle sitrese girer sen olacağı çarşafa olmazMerhaba herkese.Dün yumurta toplamam yapıldı.5 tane yumurta toplandı.Bugün aradılar 3 tane döllenmiş şu anda 1 tane kalmış.2 yada 3.gün transfer yaparız dediler.Moralim çok bozuldu ilk denemem ve doktor hiçbir sorun yok tüp bebekten önce biraz daha kendiniz deneyin bile demişti o yüzden bu güne kadar çok umutluydum
Ben varım canımBursadan var mi kizlar aranizda
Ayy ne güzel nerden peki. Ben nilüfer camlicaBen varım canım
Osman gazi merinos canim sevindim memnun oldum
Ayy ne güzel nerden peki. Ben nilüfer camlica
Bende çok memnun oldum canimOsman gazi merinos canim sevindim memnun oldum
Sende tedavi goruyormusunBende çok memnun oldum canim
Evet canim bende tedavi goruyorum hatta transferimin 7. GunundeyimSende tedavi goruyormusun
Aa inşallah hayırlı haberler alırsın canim ben 8. Günde idrarda pozitif sonucu görmüş tüm ama kafanı karıştırmak istememEvet canim bende tedavi goruyorum hatta transferimin 7. Gunundeyim
Sali günü saglik ocağına gidicem progestan iğnem var kan da vermeyi düşünüyorum sırf meraktanAa inşallah hayırlı haberler alırsın canim ben 8. Günde idrarda pozitif sonucu görmüş tüm ama kafanı karıştırmak istemem
Hayirlisi canım.insaallahSali günü saglik ocağına gidicem progestan iğnem var kan da vermeyi düşünüyorum sırf meraktan
Hayirlisi canım.insaallah
Allah güzel haberler almani nasip etsin biz 4+4gundeyiz cuma günü kese görmeye gitcem hayırlısiylaSali günü saglik ocağına gidicem progestan iğnem var kan da vermeyi düşünüyorum sırf meraktan
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah Rabbim gonlune gore versin inşaallah. Allah razı olsun canim insaalah. Normal mi senin yoksa tüp bebek miAllah güzel haberler almani nasip etsin biz 4+4gundeyiz cuma günü kese görmeye gitcem hayırlısiyla
Tup bebek tatlim hareketlilik problemimiz vardı 6 yil olmadı en son tup bebege başvurduk6Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah Rabbim gonlune gore versin inşaallah. Allah razı olsun canim insaalah. Normal mi senin yoksa tüp bebek mi
Rabbim mucizene hayirli uzun ömürler versin canim size bağışlasın evladinizi.benimde tuplerim tikali rahmim yarim.gecen sene 3. Transferde hamile kaldim 6. Haftada kalbi durdu kurtaj oldum. Nasipse 4.de insaallahTup bebek tatlim hareketlilik problemimiz vardı 6 yil olmadı en son tup bebege başvurduk6
Benimde pembe mavide nevin özsaraçJinamed tup bebek merkeze murat erdemir yaptı cokta memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?