Yok mu Nisanda transferi olanlar

Morluk bende de oluştu tabi göbek deliğinden 2parmak aşagı ve yanlara
Sonu iyi olsun inşallah Rabbim hepimizi sevindirsin de razıyım
Sonu güzel olucak insalah canim ben inanıyorum. Bebeği düşündükçe morluklar hoşuma bile gidio bazen harcadığım emeği goruyorum gobegimde hergun karşılığını da alicam.insaalah 4 gun sonra

Benim doktorum transfer gunu biraz dinlen sonra istersen basket bile oynayabilirsin rahat ol diyo. Bende cok guveniyorum ve rahatim

Canm transferden sonra nasıl hareket ettin yürüyüş falan yaptın mı
Ilk üç gün hiçbirşey yapmadım eşim yardımcı oldu yemegimi falan getirdi sırtüstü yattım sonraki günlerde normal hayatıma devam ettim ama temizlik falan ağır işler yapmadım kan sulandirici iğne kullanıyorum bebegin tutunması için kan akışı gerektiğinden küçük yürüyüşler yaptım tabiki ama en fazla 15 dk kadar onun dışında çok ekstrem bisey yapmadım sürekli yatmak iyi degil diye duymuştum evde kendi halinde dolandım yemegimi falan yaptım ama ilk 3 günden sonra

Sonu güzel olucak insalah canim ben inanıyorum. Bebeği düşündükçe morluklar hoşuma bile gidio bazen harcadığım emeği goruyorum gobegimde hergun karşılığını da alicam.insaalah 4 gun sonra
Ah inşallah canım inşallah bazılarına kolay olan bize mucize nabalım sınavımız bu Allah beterinden korusun
20 nisan benim test günü

Şu anda hiç bunları düşünme dışarıda bırak destek olmayan insanları alacağın güzel sonuca konsantre ol
İnsanların taa kaç yaşında çocuğu oluyor Du bakalım ben de 31 yaşındayım en güzel yaşlarımız evlatlarla taçlansın inşallah
Allah dagına göre kar verirmiş biz güçlüyüz bu sınavı da atlatcaz

Ah inşallah canım inşallah bazılarına kolay olan bize mucize nabalım sınavımız bu Allah beterinden korusun
20 nisan benim test günü
Ayy ne güzel ya benden 2 sonra sende mucizeni ogreniceksin insaallah Rabbim.mucizelerimizi hayirli evlatlar olmayı nasib etsin. Bana mutlaka bildir canim sonucunu hep birlikte sevinelim insaalah

Kiz aglattin valla ya Kiz aglattin valla ya. Tabiki gucluyuz.kim kendi kendine iğne yapabilir ki günde iki kere onu yapmak biz güçlü kadınlara ozgu

Kiz aglattin valla ya
Kiz aglattin valla ya. Tabiki gucluyuz.kim kendi kendine iğne yapabilir ki günde iki kere onu yapmak biz güçlü kadınlara ozgu
Ya kıyamam agla diye yazmadım hormonlardan kaynaklı bu gözyaşlarısevinçten aglayalım haber veririm inşallah

Bu dünya sınav dünyası canım iyiler kötülerle sınanıyor işte.Allah onların içine de merhamet versin inşallah

Tedavi süresinde ve sonrasında stres ve morel çok önemli arkadaşım seni üzen mutsuz eden herşeyden uzak dur ve allah benimle beraber diye düşün çok şükür kimseye ihtiyacımız yok allah'tan başka diye düşün ve her zaman güzel düşün olumlu düşün senin için herşey çok güzel olsun ins

Beklemek çok zor demi inşallah güzel sonuçlanır beklediğimize değer
Günler geçmek bilmiyor walla. Bide progestan alerji m var kurdeşen döküyorum çok fena. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.

Benim salı transfer pazar gününe kadar okula gitmeyi düşünmüyorum. Annemin yanında kalırım. Yalnız pazartesi nöbetim var ve 6. Gün oluyor sıkıntı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…