- 5 Aralık 2018
- 148
- 56
- 28
- 39
halkında hayırlısı canım, umarım kendiliğinden sürpriz yapar bebişin olur en kısa süredeKızlar gebelik yok olumsuz çıktı malesef..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halkında hayırlısı canım, umarım kendiliğinden sürpriz yapar bebişin olur en kısa süredeKızlar gebelik yok olumsuz çıktı malesef..
Inşallah hayırlısı olsunhalkında hayırlısı canım, umarım kendiliğinden sürpriz yapar bebişin olur en kısa sürede
Inşallah cnmCanım hayırlısı olsun çok üzüldüm. Allah’ım sabrını versin güç kuvvet versin bir dahakine kavuşursun inşallah bebeğine![]()
Inşallah cnmInşallah canim vakti saati gelince hayat seni zaten sürüklüyor deniyorsun uygun zamanda yine denersin allah büyük belki kendiliğinden olur
Yumurtalarının büyümesine bağlı canm ben 13 ünde başladım tedaviye 23 ünde toplanmıştı toplamadan sonra kaliteli çok embrıyon olursa 5.güne bekletirler az embrıyo olursa riske atılmaz 3.gün transfer edilirslm kızlar ben de tedavinin 7. günündeyim. yumurtalar tedavinin kacinci günü toplanıyor ortalama, ayrıca transfer yumurta toplandıktan kaç gün sonra yapılıyor
Merhaba canım transfer günümü sayarsam 7. saymazsam 6. günüm canım Hoş geliyorsun sefa geliyorsun aramıza...Kac gun oldu canim senin transfer olali?ben de pazartesi transferimle sizin araniza yani uzun bekleyise katilicam insallah.
Sıkma canını nolursun Allah büyük inşallah en güzel zamanda en hayırlı haberi alırsınKızlar gebelik yok olumsuz çıktı malesef..
Hadi hayırlısı olsun Güzel haberlerini bekliyoruz ama aslında cuma test yaptırman gerek canım 12. gün ya?Meraba kızlar bende 29 unda transfer oldum dondurlmus çözülmüs bugün 5. Günüm çarsamba test yapcaz bakalım Allahım nasip ederse
Inşallah cnm..Sıkma canını nolursun Allah büyük inşallah en güzel zamanda en hayırlı haberi alırsın
Tesekkur ederim canim.ilk gunu saymiyorlar genelde.6.gunun o zaman.insallah hayirli haberler alirsin test gununde.12 gunde mi test gunu verdiler 10 mu?Merhaba canım transfer günümü sayarsam 7. saymazsam 6. günüm canım Hoş geliyorsun sefa geliyorsun aramıza...
Merhaba canım kişiden kişiye değişiyor ama 10-15 arası toplanıyor hadi kolaylıklar diliyorumslm kızlar ben de tedavinin 7. günündeyim. yumurtalar tedavinin kacinci günü toplanıyor ortalama, ayrıca transfer yumurta toplandıktan kaç gün sonra yapılıyor
Aslında 12 ama şeyyy bi yaramazlık yapmış olabilirim benTesekkur ederim canim.ilk gunu saymiyorlar genelde.6.gunun o zaman.insallah hayirli haberler alirsin test gununde.12 gunde mi test gunu verdiler 10 mu?
Bugun test mi yaptin yoksaAslında 12 ama şeyyy bi yaramazlık yapmış olabilirim ben![]()
Çarsamba günü dedi doktorum bilmiyorum kiHadi hayırlısı olsun Güzel haberlerini bekliyoruz ama aslında cuma test yaptırman gerek canım 12. gün ya?
Yaptım galibaBugun test mi yaptin yoksa![]()
Ha 10 ha 12 ☺ bende ne konuşuyorsamÇarsamba günü dedi doktorum bilmiyorum ki![]()
Sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşımKızlar dondurulmuş 3. Gün embriyosu ... Bugün transferimin 10. Günü hcg değerim 29.5 çıktı doktorum güzel dedi inşallahh katlanarak hayırlı ve olumlu ve sağlıklı şekilde devam eder.....Yoğun bakımda hemşireyim inşallah zorlanmadan çalışırım .... ama rapor aldım 3 gün çünkü doktorum 12. Güne dikkat et dedi
Sonuç olumlu inşallahYaptım galiba![]()