- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
Amin inşallah canımElif ve badem umarım mutlu sonuç alırsınız allah gönlünüzce versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canımElif ve badem umarım mutlu sonuç alırsınız allah gönlünüzce versin
Canim öncelikle tedavin hayırlı olsun yumurta toplamadan sonra benimde çok sıkıntım oldu şişkinlik ve gerginlik transfere kadar çözmeni ve asla kabiz olmamani tavsiye ederim onun içinde ayağın altına sıcak su torbası koy ama transferden sonra değil önce transfer gününe kadar yap ve sıcak suya bal ve limon koyarak iç şişkinlik gerginlik azalacaktır canimKızlar merhaba 2 gün önce yumurta toplama oldu. Karnım çok fazla gergin ve şiş. Transver ne zaman olut bilmiyorum. İlk denememiz bizim. Transver yumurta toplama gibi zorlumu ne kadar sürüyor? Çalıştığım için izin alma sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Aminn inşallah
Elif ve badem umarım mutlu sonuç alırsınız allah gönlünüzce versin
Kızlar günaydın sabaha kadar heyecandan uyuyamadım bugün test günüm nolur dua edin güzel sonuçlar çıksın bu mübarek günde hepimizin yüzü gülsün inşallah kandiliniz mübarek olsun
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersiniz .ilk denemeleriniz miydi ?Kızlarr kan vercem şimdi. Günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller.
Amin canım inşallah evet benim ilk denememdiHadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersiniz .ilk denemeleriniz miydi ?
Çoook heyecanlı bir süreç gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun benimde haftaya carşamba test günü . Kaçıncı gün embriyosuydu senden kaynaklı değilse cook büyük ihtimal tutarAmin canım inşallah evet benim ilk denememdi
Kesinlikle çok heyecanlı bir süreç doğru söylüyorsun seninde tedavin hayırlı olsun canım. 3.gün embriyosu 2tane koyuldu bende Bi problem yok eşimin sperm probleminden dolayı tüp bebek yaptırdık yaaa inşallah dediğin gibi olur da tutunur bebişlerimÇoook heyecanlı bir süreç gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun benimde haftaya carşamba test günü . Kaçıncı gün embriyosuydu senden kaynaklı değilse cook büyük ihtimal tutar
Canım çok teşekkür ederim. Umarım herşey güzel olur. Evet kabız olmamak içinde ilaç içiyorum. Artık herşeye bir ilaç var. Ne kadar zorlu bir süreçmişCanim öncelikle tedavin hayırlı olsun yumurta toplamadan sonra benimde çok sıkıntım oldu şişkinlik ve gerginlik transfere kadar çözmeni ve asla kabiz olmamani tavsiye ederim onun içinde ayağın altına sıcak su torbası koy ama transferden sonra değil önce transfer gününe kadar yap ve sıcak suya bal ve limon koyarak iç şişkinlik gerginlik azalacaktır canim
Ben ilacı kullanmadım ballı limonlu su ve kayisili meyve suyu içtim hep hiçte sknti olmadı çok şükür bebegim benimle ins allah sanada nasip ederCanım çok teşekkür ederim. Umarım herşey güzel olur. Evet kabız olmamak içinde ilaç içiyorum. Artık herşeye bir ilaç var. Ne kadar zorlu bir süreçmiş
Maşallah hayırlı olsun cnmKızlar 96 çıktı benim değerim çok şükür iki gün sonra yine kan vercekmişim
Sağol canım benim Allah isteyen herkese versinMaşallah hayırlı olsun cnm![]()
Oyy maşallah dün ben de çok aglarım kimi arayıp da haber verecemi şaşırdım136.9 nasıl ağlıyorum görmeniz lazım![]()
Ayyy cokkk sevindim canimmm kacinci gunun belirtilerin olmus muyduKızlar 96 çıktı benim değerim çok şükür iki gün sonra yine kan vercekmişim