Yok mu Nisanda transferi olanlar

emanetlerimi alıp geldim hayırlısıyla inşallah tutunurlar ışık gibi geldiler bana gördüm akışlarını rahmime içim bi tuhaf oldu sağlıkla hayırlısıyla inşallah tutunurlar nerde isteyen varsa Allah’ım nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::dua::dua::dua:
Hayırlı olsun canım :anneadayı:kaçıncı gündü embriyolarn kaç tane transfer ettiler

Çok sağol canım içimi rahatlattın benim pazartesi transferim var prolaktin den korkuyorum yükselir diye
Canım benimde Pazartesi transver günüm. 5. Gün embriyosu olacak. Ama şuan için karın bölgesinde çok şikayetim var. Çok şiş ve nefes alıp verirken zorlanıyorum. Ayrıca hareket ederken ağrım oluyor. Sende durumlar nasıl

Canım benimde Pazartesi transver günüm. 5. Gün embriyosu olacak. Ama şuan için karın bölgesinde çok şikayetim var. Çok şiş ve nefes alıp verirken zorlanıyorum. Ayrıca hareket ederken ağrım oluyor. Sende durumlar nasıl
Ağrı bende de ara ara oluyor canım benim de 5. Gün embriyosu birlikte güzel haberleri alalım inşallah nerde yaptırıyorsn problem neydi sizin

Ağrı bende de ara ara oluyor canım benim de 5. Gün embriyosu birlikte güzel haberleri alalım inşallah nerde yaptırıyorsn problem neydi sizin
Konya medicanada tedaviye başladık. Bizde hiç bir problem yok. 8. Yılımız. Daha önce düşük oldu bidaha hamile kalamadım 😔 tamamen stresle alakalı. Her ay da umutlu bekleyiş hüsranla sonuçlanması beni çok yıprattı. Umarım bu tedavi yüzümüzü güldürür

Konya medicanada tedaviye başladık. Bizde hiç bir problem yok. 8. Yılımız. Daha önce düşük oldu bidaha hamile kalamadım 😔 tamamen stresle alakalı. Her ay da umutlu bekleyiş hüsranla sonuçlanması beni çok yıprattı. Umarım bu tedavi yüzümüzü güldürür
Bizde de hicbir problem bulamadılar canım genetik test rahim filmi histeroskopi rutin kan tahlilleri herşey tertemiz elhamdülillah ama bunlara rağmen ocak ayında 5. Gün embriyolarm tutmadı inşallah bu sefer nasip olur

Transferleriniz hayırlı olsun Kızlar benimde 5.günüm zaman cok yavas geçiyor inşallah birbirimize guzel haberler veririz

Kızlar transverleriniz hayırlı olsun inşallah. Taze mi yoksa dondurulmuş mu sizinkiler. Tedavi sırasındaki şikayetleriniz devam ediyor mu

Aa aynı benimde cumartesi toplandı salı transfer oldu iki tane benimki de ya ne güzel seninki tutmuş maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ben cuma günü yapacam testi öncesinden yapmaya cesaretim yok
Merhaba bizim yumurta toplama Ve transfer aynı gün olmuş.Bana 29 unda test yaptır dediler 12. Gün.Daha erken yaptırsam çıkmaz mı diyince 10. Gün yaptır dediler.Ama ben dayanamıyacağım herhalde o kadar 8-10-12 günlerde test yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba bizim yumurta toplama Ve transfer aynı gün olmuş.Bana 29 unda test yaptır dediler 12. Gün.Daha erken yaptırsam çıkmaz mı diyince 10. Gün yaptır dediler.Ama ben dayanamıyacağım herhalde o kadar 8-10-12 günlerde test yaptırmayı düşünüyorum
Mrb benim 3. Gün embriyosuydu ben 10. Gün yaptım pozitif çok şükür. 10.gün yaptırabilirsiniz bence

Mrb benim 3. Gün embriyosuydu ben 10. Gün yaptım pozitif çok şükür. 10.gün yaptırabilirsiniz bence
Aaa siz benden önceki hafta toplama Ve transfer oldunuz ben Cumartesi- Salı diyince bu hafta sandım.Tamam o zaman bende 10. Güne kadar bekliyim.Evde test yapmam zaten nedense güvenilir gelmiyor boşuna moralim bozulması.Keseyi ne zaman görebileceksin bişey dediler mi?

Back
X