Amin rabbim herkese nasip etsinÇok şükür canım allah sağlıkla devamını nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin rabbim herkese nasip etsinÇok şükür canım allah sağlıkla devamını nasip etsin
Pozitiften sonra beklemek daha kolay ama kesinlikte kendine dikkat ilaç kullanıyorsan sakın bırakma pozitif diye bolca sıvı tüket ay canim ya valla cok mutlu oldum allah herkese versin insallahAminn canım pazartesi muayene dedi beklicez artık![]()
Gidip kan testi yaptircakmisinAmin rabbim herkese nasip etsin
Hay maşşallahhhh ne güzel bir görüntü rabbim tamamına erdirsin darısı bize inşallahAllahim inanamiyorum
Tesekkur ederim cnm darısı sizlereHay maşşallahhhh ne güzel bir görüntü rabbim tamamına erdirsin darısı bize inşallah![]()
Hayir Canım günümü bekleyim varsa vardır zaten cumartesi günüm bir tane kızım var ondada 10uncu günde normal gebelik testinde çıkmıştı bu erken gebelikGidip kan testi yaptircakmisin
Ben biyle çift çizgiyi görünce gidip kan verdim hemen çıkmıştı ama benim 10cu gündü normal test günüm 12ci gündü idrarda 8ci gün çıkmıştı zaten 3 4 defa kan alıyorlar yükselmeyi takip etmek için allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin sanada banadaHayir Canım günümü bekleyim varsa vardır zaten cumartesi günüm bir tane kızım var ondada 10uncu günde normal gebelik testinde çıkmıştı bu erken gebelik
Sanırım evet ben jel ve estrofem atıyorum gece çok içerde galiba bide yumuşak oluyorHamile olanlarda rahim yumuşak ve geride oluyormuş kızlar biz fitil ve ya jel kullandığımız için farkedebiliriz bunu hamile arkadaşların ne durumda acaba dikkatinizi çektimi değişiklik
Canim benim de 3 gun 8 ci gün de çıktı idrarda daha çok erken3. Gün embriyosu bugün 6. Günüm erken gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı erken olduğu için mi acaba
Cok sevindim canim.Allah devamini nasip etsin.darisi bizlere insallahAllahim inanamiyorum
Çıkmassa bile moralimi Bozmıcam daha erken diye yaptım ama üzüldüm inşallah erken olduğu içindirCanim benim de 3 gun 8 ci gün de çıktı idrarda daha çok erken
Hiç morelini bozma 6ci gun cok erken sabırla bekle derim canım morel çok önemli pozitif ol senÇıkmassa bile moralimi Bozmıcam daha erken diye yaptım ama üzüldüm inşallah erken olduğu içindir
6.gun cok erken canim test icin 3.gun embriyosunda.hic uzulme simdiden.hcg hormonu 3.gun embriyosubda 8.gun salgilannaya basliyor.icin rahat etsin diye gonderiyorum.bak su sekilde oluyor cunkuÇıkmassa bile moralimi Bozmıcam daha erken diye yaptım ama üzüldüm inşallah erken olduğu içindir
yapılan transfer sonrası günler | Embriyonun Gelişim Aşamaları |
Bir | Embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor |
Iki | Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor |
Üç | Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar |
Dört | Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar |
Beş | Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır |
Altı | Yerleşme işlemi devam eder |
Yedi | Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar. |
Sekiz | Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar |
Dokuz | Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder |
On | Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder |
On bir | HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir. |
Benim de 7• günüm bende de negatif aynı hisleri paylaşıyorumÇıkmassa bile moralimi Bozmıcam daha erken diye yaptım ama üzüldüm inşallah erken olduğu içindir
Ayy canım benim ya çok teşekkür ederim6.gun cok erken canim test icin 3.gun embriyosunda.hic uzulme simdiden.hcg hormonu 3.gun embriyosubda 8.gun salgilannaya basliyor.icin rahat etsin diye gonderiyorum.bak su sekilde oluyor cunku
3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler
yapılan
transfer sonrası günlerEmbriyonun Gelişim Aşamaları Bir Embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor Iki Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor Üç Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar Dört Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar Beş Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır Altı Yerleşme işlemi devam eder Yedi Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar. Sekiz Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar Dokuz Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder On Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder On bir HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.
Canım bak yukardaki paylaşıma bence erken yaptık benim içim rahatlı tabloyu görünceBenim de 7• günüm bende de negatif aynı hisleri paylaşıyorum
Insallah canımCok sevindim canim.Allah devamini nasip etsin.darisi bizlere insallah
Amin canım amin rabbim herkese sagliklisini nasip etsinBen biyle çift çizgiyi görünce gidip kan verdim hemen çıkmıştı ama benim 10cu gündü normal test günüm 12ci gündü idrarda 8ci gün çıkmıştı zaten 3 4 defa kan alıyorlar yükselmeyi takip etmek için allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin sanada banada![]()