- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
Amiiin ☺Amin canım amin rabbim herkese sagliklisini nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin ☺Amin canım amin rabbim herkese sagliklisini nasip etsin
Yaa 400lerde kese görünüyor mu benim bugün 13. Günüm 618 çıktı değerim kese görmeye 15 gün sonra çağırdılar her hastanenin farklı mı oluyo acabaCanim benim cok mutlu oldum bende 400lerde keseyi görmüştüm sağlıkla sıhhatli kucagina al ins
Evet canım fitil kullanıyorum bende dediğin gibi geride ilk günlerdeki gibi değil fark ediliyorHamile olanlarda rahim yumuşak ve geride oluyormuş kızlar biz fitil ve ya jel kullandığımız için farkedebiliriz bunu hamile arkadaşların ne durumda acaba dikkatinizi çektimi değişiklik
Caniiim cok özür dilerim ya karıştırdım ben en 16ci günde 400lerde çıkmıştı tam bir hafta sonrasına muayene verdi o zaman gördük çok afedersiniz kafa karistirdim 3 binlere falan çıkmıştı kese gördüğümdeYaa 400lerde kese görünüyor mu benim bugün 13. Günüm 618 çıktı değerim kese görmeye 15 gün sonra çağırdılar her hastanenin farklı mı oluyo acaba
Anladım canım o zaman benimki de aynı tarihlere denk geliyor. 400 deyince Bi kafam karışmıştı hemen yarın başka doktora gidip görmeyi düşünmüştümCaniiim cok özür dilerim ya karıştırdım ben en 16ci günde 400lerde çıkmıştı tam bir hafta sonrasına muayene verdi o zaman gördük çok afedersiniz kafa karistirdim 3 binlere falan çıkmıştı kese gördüğümde
Ay yok çok pardon 400u gördükten 1 hafta sonra keseyi gördüm g3cen cuma gördüm ondan önceki cuma 400 küsurlerdeydiAnladım canım o zaman benimki de aynı tarihlere denk geliyor. 400 deyince Bi kafam karışmıştı hemen yarın başka doktora gidip görmeyi düşünmüştüm![]()
Anladım canım o zaman bende beklerim 15 gün tek mi çift miydi seninAy yok çok pardon 400u gördükten 1 hafta sonra keseyi gördüm g3cen cuma gördüm ondan önceki cuma 400 küsurlerdeydi
Çift keseAnladım canım o zaman bende beklerim 15 gün tek mi çift miydi senin
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde çift transfer oldu inşallah benimde çifttirÇift keserabbim sağlık versin biri sağa biri sola tutunmus
Sağlıklı olan hayırlı olan ne ise onu versin allah canim biz zaten cok uzun süre bekleyen insanlarız tek çift değilde sağlıklı olmasını istiyruzMaşallah sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde çift transfer oldu inşallah benimde çifttir
Evet tabi orası öyle doğru söylüyorsun hayırlı sağlıklı evlat olsunlar işte bide diliyoruz çift olsa bizim olsa diye yoksa hayırlısı tabi kiSağlıklı olan hayırlı olan ne ise onu versin allah canim biz zaten cok uzun süre bekleyen insanlarız tek çift değilde sağlıklı olmasını istiyruz
Canın senin kaçıncı denemen ve hangi merkezde oldun son tedaviniSağlıklı olan hayırlı olan ne ise onu versin allah canim biz zaten cok uzun süre bekleyen insanlarız tek çift değilde sağlıklı olmasını istiyruz
Ilk deneme canim bursa jinamed tup bebek merkezi murat erdemir doktorCanın senin kaçıncı denemen ve hangi merkezde oldun son tedavini
Herşey güzel olucak diye dusunEvet tabi orası öyle doğru söylüyorsun hayırlı sağlıklı evlat olsunlar işte bide diliyoruz çift olsa bizim olsa diye yoksa hayırlısı tabi ki
Benim de genelde adetim yakın. İyice aşşağı iner ve sert olurdu bu sefer baya değişik geldi fitil atarken ilerde ve yumuşak fark var umarım bu ilk belirtimdirEvet canım fitil kullanıyorum bende dediğin gibi geride ilk günlerdeki gibi değil fark ediliyor
Bu benim için Bir belirti oldu o zaman daha 3. Günüm azıcık sevinebilirim benceSanırım evet ben jel ve estrofem atıyorum gece çok içerde galiba bide yumuşak oluyor
Bende Bursa dan İstanbul a gelip gittim ama çok yorucu oldu.Bursa da çevrem olmadığı için pek araştırma yapamadım.Ama pozitif sonuç alırsam yurt dışına geri dönmeden önce burda doktora gitmek istiyorum.Sizin doktora gideyimIlk deneme canim bursa jinamed tup bebek merkezi murat erdemir doktor
İnşallah canımHerşey güzel olucak diye dusun![]()
Yani böyle şeyler kesin net belirti olmayabiliyor ama pozitif düşünmek iyi tabikoBu benim için Bir belirti oldu o zaman daha 3. Günüm azıcık sevinebilirim bence![]()
Tabi ki adres yazarım isterseniz doktorum 'dan çok memnunum benBende Bursa dan İstanbul a gelip gittim ama çok yorucu oldu.Bursa da çevrem olmadığı için pek araştırma yapamadım.Ama pozitif sonuç alırsam yurt dışına geri dönmeden önce burda doktora gitmek istiyorum.Sizin doktora gideyim