Yok mu Nisanda transferi olanlar

Kizlar bisi sorucam meryem hurmasi varmis kaynayıp suyunu iciomussun bide meryem süresini okuyomussun Allahın izniyle hamile kalmaya neden oluyomus duyan bilen var mı

Kizlar bisi sorucam meryem hurmasi varmis kaynayıp suyunu iciomussun bide meryem süresini okuyomussun Allahın izniyle hamile kalmaya neden oluyomus duyan bilen var mı
Canım meryem hurmasimi bilmiyorum ama benim ilk tedavimde 41 tane hurmaya ayrı ayrı kişiler meryem süresi okudular her gün 1 tane yedik benim adamda yedi bende yedim günde bir tane transferden snra kızımıza hamile kaldim

Canım meryem hurmasimi bilmiyorum ama benim ilk tedavimde 41 tane hurmaya ayrı ayrı kişiler meryem süresi okudular her gün 1 tane yedik benim adamda yedi bende yedim günde bir tane transferden snra kızımıza hamile kaldim
Nasil yaptınız canim ayrıntılı anlatirmisin bana özelden de yazabilirsin burdan anlatmak istemezsen

Hurmayi Bilmiyorum ama bende 41 tane meryem suresi okumuştum her birine ayri 2 rekat namaz kıldım 41 gun boyunca hergun 1 kere okuuyosun 2 rekat ta namaz kiliyorsn allah'ın izniyle nasipse olur canım

Kızlar transferden sonra yola çıkan varmı
Canım benim doktorum 3-4 saatlik yola gidebilirsin dedi.Önemli olan sarsıntı filan değilmiş önemli olan uzun süre oturmak Ve yatmakmış .uzun yolda çok oturulduğundan kan dolaşımı olmaz rahme kan gitmez bu yüzden uzun yol önermiyoruz dedi

Nasil yaptınız canim ayrıntılı anlatirmisin bana özelden de yazabilirsin burdan anlatmak istemezsen
Canım her birni farkli bir insan okumak üzere 41 tane hurmaya meryem suresi okutuliyi sonra da o hurmalari günde bir tane yarısi ni sen yarisini kocan yiyor biz bunu tedavi aşamasında yaptık ve ben kızıma hamile kaldim ayriyeten 500 yasin okuttular annemler onuda her birini farkli kisi okuyacak ya ni 500 ayrı kisi

Canım benim doktorum 3-4 saatlik yola gidebilirsin dedi.Önemli olan sarsıntı filan değilmiş önemli olan uzun süre oturmak Ve yatmakmış .uzun yolda çok oturulduğundan kan dolaşımı olmaz rahme kan gitmez bu yüzden uzun yol önermiyoruz dedi
Teşekkürler canım bugün yola çıktık içim rahat gideyim

bugun 8. gunum. 2. transfer denemem .3 gun donmuş embıryo ; arzular şelale halinde günlerimin geçmesini bekliyorum .test günüm 27 nisan heyecan endişe merak her ne ararsan var :) idrar testlerine ve erken yapılan kan teslerine karsıyım :) tecrübe ettim yıkımı daha boktan oluyor . ilk günden beri kasıklarda hafif ağrı var reglimsi gibi , göğüslerim hassas ancak uzun zamanadır hormon kullandığım için olsa gerek pek kale almıyorum. 6. günümde cımbızla et kopar gıbı kıramplar gırdı 3 defa başkada belirti yok. selamlar beni okudugunuz için :)

bugun 8. gunum. 2. transfer denemem .3 gun donmuş embıryo ; arzular şelale halinde günlerimin geçmesini bekliyorum .test günüm 27 nisan heyecan endişe merak her ne ararsan var :) idrar testlerine ve erken yapılan kan teslerine karsıyım :) tecrübe ettim yıkımı daha boktan oluyor . ilk günden beri kasıklarda hafif ağrı var reglimsi gibi , göğüslerim hassas ancak uzun zamanadır hormon kullandığım için olsa gerek pek kale almıyorum. 6. günümde cımbızla et kopar gıbı kıramplar gırdı 3 defa başkada belirti yok. selamlar beni okudugunuz için :)
Aynı durumlar bende de mevcut test günümüzde aynı ;) Tabi ben dayanamayıp 6. Günde idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı ama umudum baki :)))

Aynı durumlar bende de mevcut test günümüzde aynı :KK66: Tabi ben dayanamayıp 6. Günde idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı ama umudum baki :)))
dedim ya çok moral bozuyor hiç bulaşmamak lazım bu sefer sabır gosterıyorum bende hayırlı haber alırız inşallah

Canim öncelikle hayırlısı olsun senin için ins gönlüne göre olur seni umutlandırmiyim çünkü bu belirtiler herkeste başka olabiliyor ama benin transferden tam bir hafta sonra adetimsi sancı oldu cımbızla çekiyor gibi batmalarim oldu goguslerimdede böyle ince sizi ani ani su akar gibi hafif ağrılar vardı bide migde ağrısı tika başa yemek yemisim gibi ins güzel hayırlı sonuçlar olur senin icin

Back
X