- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Ben 10. Günde kan testi yaptırcam hemşire yaptırabilirsin istersen dedidedim ya çok moral bozuyor hiç bulaşmamak lazım bu sefer sabır gosterıyorum bende hayırlı haber alırız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10. Günde kan testi yaptırcam hemşire yaptırabilirsin istersen dedidedim ya çok moral bozuyor hiç bulaşmamak lazım bu sefer sabır gosterıyorum bende hayırlı haber alırız inşallah
Ben dr umu dinleyeceğim gecen sefer üzüldüm bu sefer bekleyeceğimBen 10. Günde kan testi yaptırcam hemşire yaptırabilirsin istersen dedi
İnşallah ❤Canim öncelikle hayırlısı olsun senin için ins gönlüne göre olur seni umutlandırmiyim çünkü bu belirtiler herkeste başka olabiliyor ama benin transferden tam bir hafta sonra adetimsi sancı oldu cımbızla çekiyor gibi batmalarim oldu goguslerimdede böyle ince sizi ani ani su akar gibi hafif ağrılar vardı bide migde ağrısı tika başa yemek yemisim gibi ins güzel hayırlı sonuçlar olur senin icin
. İnşallahDarısı hepinizin başına caniiim allah çifter çifter versin![]()
En iyisi canim sakın ol morel bozma pozitif düşün ama cokta kaptırma ins sonu guzel olurİnşallah ❤
. İnşallah ❤
Tüp bebek sürecimi çok hafife aldım. Her bir aşamasında olumsuzluk yaşayıp tekrar başa döndüm aynı bilim kurgu flimlerindeki gibi ....hem umutlanmak istiyorum hemde sakin kal bekle hazırlıklı ol diyorum .
Bende de öyle oldu açık pembe tortu tortu geri geldi ama sıkıntı olmadı. Pozitif sonuç aldık.karamsar olmayın. Takip edin daha da artarsa dr nuza sorarsınız benceKızlar merhaba, benim transferimin 5. Günü crinone jel kullanıyorum 2 gündür jelle birlikte açık pembe tortular geliyor çok az miktarda dün nokta gibiydi bugün biraz daha arttı. Bu durumu yaşayan var mı?![]()
Çok teşekkür ederim inşallah bizde pozitif sonucu alırızBende de öyle oldu açık pembe tortu tortu geri geldi ama sıkıntı olmadı. Pozitif sonuç aldık.karamsar olmayın. Takip edin daha da artarsa dr nuza sorarsınız bence
arkadaşım ben daha kırmızı 1 damla kanama yaşadım cok.sukur 6ci haftadayimKızlar merhaba, benim transferimin 5. Günü crinone jel kullanıyorum 2 gündür jelle birlikte açık pembe tortular geliyor çok az miktarda dün nokta gibiydi bugün biraz daha arttı. Bu durumu yaşayan var mı?![]()
Doktoruma sordum ben onu beta dan belli mi diye yok keseye göre belli olur dedi canımKese görmeye gittiğimizde mi belli olur tek çift oluşu kusura bakma canım ben hiç bilmiyorum da onun için soruyorum![]()
Anladım canım teşekkür ederimDoktoruma sordum ben onu beta dan belli mi diye yok keseye göre belli olur dedi canım
Benim ilk deneme o kadar beklyemeyeceğim:)) İnşallah güzel sonuçlar alırızBen dr umu dinleyeceğim gecen sefer üzüldüm bu sefer bekleyeceğim![]()
Cuma’yı bekliyorum canım :)Günaydın kızlar yokmu bugün test yapan güzel haber verecek olanbenim 3. Günüm bugün beklemek en zor olanı
Cuma kaçıncı günün olacak canımCuma’yı bekliyorum canım :)
10. Gün olacak 12. Günü bekleyemeyeceğim.Hemşire 10. Gün de yapabilirsin ama bizim için 12. Gün değeri dediCuma kaçıncı günün olacak canım![]()
Kaçıncı gün embriyosu canım 5. gün se kesin çıkar bence10. Gün olacak 12. Günü bekleyemeyeceğim.Hemşire 10. Gün de yapabilirsin ama bizim için 12. Gün değeri dedi
3.gün canımKaçıncı gün embriyosu canım 5. gün se kesin çıkar bence![]()
3. Gün olunca çıkmazmıy kiKaçıncı gün embriyosu canım 5. gün se kesin çıkar bence![]()
Ben varım transferin ertesi günü 3.5 saatlik yolumuz vardı mola vererek yavaş yavaş geldik cnmKızlar transferden sonra yola çıkan varmı