Yok mu Nisanda transferi olanlar

Arkadaşlar bende 23 nisanda transfer oldum 2. Günden beri kuyruksokumu ağrısı şuan bel ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var bilemiyorum nasip ... şuan evdeyim izinde fakat tam 12. Gün işteyim ve hemşireyim nöbette beta hcg ye bakıcam yüksek çıkmazsa o nöbete nasıl devam edeceğim bilmiyorum 😔çok zor beklemesi ..ilk denemem 3. Gün dondurulmuş embriyo ve 2.kalite iki adet konuldu ....

Merhabalar Canlar,

Benim dün son kontrolüm vardı
Rahim 8 mm olmuş. 30 Nisan 2 tane dondurulmuş embriyo transferi olucak 🙏🧿ilk defa olucak. Toplamda 10 Embriyo elde edilmişti Ocak’2019 da.
Embriyolarımın hepsi 5 ci gün dondurulmuştu.🌿

Bakalım rabbim hepimize nasip etsin anneliği hayırlısı ile birlikte ve herkese hayırlı cumalar dilerim kızlar ❤

Saygılar sevgiler,
Merve
Rabbim Ya Varis ismini tecelli ettirsin inşallah

Benim sonucum negatif Allah can sağlığı versin bugün kan verdim olmadı 9. Günümdü negatif Allah sonuç bekleyenleri sevindirsininsallahhhhh
Doktorunuz ilaçlara devam etmenizi söyledi mi Benimde 9.negatifti dün bugünde negatif ama doktor ilaçlara devam et Pazartesi test yaptır dedi

Merhaba hanimlar, bende Nisan ayinsa transfer olanlardanim. 14 Nisan ise guzel haberi aldik cok sukur, Rabbim sizlere de nasip eyler insallah. Ben crinone jel ve prolutex igne kullaniyorum (ve bunun yani sira bir suru daha hap ve kan sulandiricilar). Ancak ilk basta goguslerimde hassasiyet, mide bulantisi gibi hisler vardi. Son 1.5 haftadir hic birsey hissetmiyorum, hamile gibi hic degilim. Sizce bu normal mi? Yoksa bi sorun varda crinone jel ve prolutex mi kanamayi durduruyor😥😥

Doktorunuz ilaçlara devam etmenizi söyledi mi Benimde 9.negatifti dün bugünde negatif ama doktor ilaçlara devam et Pazartesi test yaptır dedi
Testler cok fark ediyor, yaptiginiz testin kac ml den itibaren hcg olctugune cok dikkat edin. Kan testi bile ancak 5 ml den itibaren olcuyor, cogu ev testleri 25’den itibaren ancak olcuyor. Bende 9. gunde cok hafif cizgi cikti ama ozellikle 10 ml olcenden almistim

Merhaba hanimlar, bende Nisan ayinsa transfer olanlardanim. 14 Nisan ise guzel haberi aldik cok sukur, Rabbim sizlere de nasip eyler insallah. Ben crinone jel ve prolutex igne kullaniyorum (ve bunun yani sira bir suru daha hap ve kan sulandiricilar). Ancak ilk basta goguslerimde hassasiyet, mide bulantisi gibi hisler vardi. Son 1.5 haftadir hic birsey hissetmiyorum, hamile gibi hic degilim. Sizce bu normal mi? Yoksa bi sorun varda crinone jel ve prolutex mi kanamayi durduruyor😥😥
Canim çok normal hamilelik zaten böyle seyir ediyor bazen bende hiç birşey yok gibi hissediyorum bazende cok yorgun ve kötü hissediyorum

En guzeli doktora gidip baktirmak. Bosuna evham yapmayin bisey yoktur ama yinede gidin doktorunuza

Merhaba kizlar benimde yarin kanda gebelik bakılacak idrarda pozitifi gordum kayinvalidemdeydm evime geldim artik kızımla evle ben ilgilencm ins bi sıkıntı olmadan süreci atlatirim

En guzeli doktora gidip baktirmak. Bosuna evham yapmayin bisey yoktur ama yinede gidin doktorunuza
14 Nisan ve 18 Nisan hcg ye bakildi kan tahlilinde, degerler cok guzel yukselmis dediler. Henuz daha cok kucuk oldugu icin ultrasyonda bisey gozukmez diye bir hafta daha beklemem lazim. Acikcasi hamile testini yaptigim gun cenazemiz de vardi, cok uzuldum ona, geri de asirir uzuldum bebegime bisey mi oldu diye korktum geri. Rabbim ne eylerse guzel eyler, en buyuk aciyida en guzel duamida ayni gun yasadim..

Sizde bir hafta boyunca mesela hic birsey hissetmiyormusunuz?
Yani için rahat etcekse doktora git ama oluyor bazen hiç birşey hissetmediğim 1 hafta oyle geçti ama sonradan bebek büyüdükçe kaşık ağrılarım arttı kanaman yoksa endişe etme bence

Yani için rahat etcekse doktora git ama oluyor bazen hiç birşey hissetmediğim 1 hafta oyle geçti ama sonradan bebek büyüdükçe kaşık ağrılarım arttı kanaman yoksa endişe etme bence
Allah razi olsun, yok kanamam. Crinone jel ve prolutex igne kullaniyorum (ve bir cok ilac daha), onlar baskilayamaz degil mi?

Allah razi olsun, yok kanamam. Crinone jel ve prolutex igne kullaniyorum (ve bir cok ilac daha), onlar baskilayamaz degil mi?
Bende kullanıyorum crinone jel enzo iğne estrofem aspirin folik asit ve prednol hersey yolundadır kötü düşünme muayene günü bebeğini gorucegin ani dusun🤗ne kadar oldu senin

Bende kullanıyorum crinone jel enzo iğne estrofem aspirin folik asit ve prednol hersey yolundadır kötü düşünme muayene günü bebeğini gorucegin ani dusun🤗ne kadar oldu senin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim, inşallah. 3 Nisan 3. gün dondurulus embriyo du, sanırım 5. hafta oluyor şuan

Allah razı olsun çok teşekkür ederim, inşallah. 3 Nisan 3. gün dondurulus embriyo du, sanırım 5. hafta oluyor şuan
Evet canim 6ci 7ci hafta artıyor ağrı sızı ama kimisinde hiç olmuyor kolay geçiyor hamilelik allah bizimle beraber arkadaşım inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza aliriz allah'ın izniyle kalbini ferah tut😍

Back
X