- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim hakkında hayırlısı allah muradini versin insallahHanımlar yarın transferim olacak Allah ın izniyle dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin gönlüne göre versın sonuc bekleyenler pozitifi görsün tedaviye devam edenler çok çok güzel yumurtalarınız embrıyolarınız olsun transfer olacaklar rabbim güzel rahat transferler nasıp etsın bebişler bize sıkıca tutunsunbizde taze kış anneleri olarak 9 ay sonra bebişleri ısıtmak için evleri hamama çevirelim amiinn
![]()
Benimde 3. Gün embriyosuydu canım inşallah seninledir bebişlerimAy inşallah canım hayırlısıyla benim içimde çok olumlu bir his var Allah’ın izniyle bebeciklerim benimle hissediyorum ama bu kadar erken belirti vermesine şaşırırım 7. Günüm daha 3. Gün emriyosuydu
Bende bu kafadayım herşey nasip.Doktorların dediğine göre stres çok önemli bir faktörmüş bu tedaviyi yaptırıp stres olmamak Ne münkün:) Vakti geldiyse oluyor inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder AllahımKızlar ben transferden sonra 10 dk bile yatmadim kalktım giyindim tuvaletimi yaptım sonra ciktim 45 dk yol evim klinikle metroya bindim ındim 10 dk yol yürüdümama sonra eve gelince 3 gun yattim günde 15 dk yürüyüş yaptım allah nasip edince oluyor
Benim doktorum bana hic şunu bunu yap demedi ben forumdan araştırdım kendi hemşireler işte 3 gun falan yat dedi o kadar sonrasında kendi insiyatifimle ilerledim mesela rahime kan akışı olması lazımmış karnima hafif hafif masajlar yaptım yürüyüş yaptım 5 dk 10 dk gibiBende bu kafadayım herşey nasip.Doktorların dediğine göre stres çok önemli bir faktörmüş bu tedaviyi yaptırıp stres olmamak Ne münkün:) Vakti geldiyse oluyor inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allahım
Sizin kaçıncı denemeniz?Nerde tedavi oldunuz? Sorun Neydi?Ne kadar çok soru sordum :)))Benim doktorum bana hic şunu bunu yap demedi ben forumdan araştırdım kendi hemşireler işte 3 gun falan yat dedi o kadar sonrasında kendi insiyatifimle ilerledim mesela rahime kan akışı olması lazımmış karnima hafif hafif masajlar yaptım yürüyüş yaptım 5 dk 10 dk gibi![]()
Bende bu forumdan kendiliğinden nasıl hamile kalınır onu araştırıp kür filan Ne varsa yapıcam :))Benim doktorum bana hic şunu bunu yap demedi ben forumdan araştırdım kendi hemşireler işte 3 gun falan yat dedi o kadar sonrasında kendi insiyatifimle ilerledim mesela rahime kan akışı olması lazımmış karnima hafif hafif masajlar yaptım yürüyüş yaptım 5 dk 10 dk gibi![]()
Ilk deneme idi bursa jinamed tup bebek merkezi sperm ve morfoliji skntisi vardıSizin kaçıncı denemeniz?Nerde tedavi oldunuz? Sorun Neydi?Ne kadar çok soru sordum :)))
Şu anda sen tedavi gormuyormusun canimBende bu forumdan kendiliğinden nasıl hamile kalınır onu araştırıp kür filan Ne varsa yapıcam :))
Yaaa süper bir haber bu 5.gün embriyosuymuş,şimdi kan versende çıkar inşallah sağ salim kucağına alırsınEvde 2 gun once test yaptim silik cikti. Bu sabah tekrar yaptim gecen gunkunden biraz daha belirgin cikti. Yinede ikna edemiyorum kendimiartik sali sabahi esim kanimi alicak bakalim ... gerci ilkinde 8. haftada kalbi durmustu heran hersey olabilir yani
Forumdan bir arkadaşın 10.gün değeri 3 çıkmış ve hamileymiş aslında böyle istisnalar olabiliyor sanırım,hakkında hayırlısı olsunCanım bugün benim transferin 11. Günü 9. Ve 10.günlerde kan testi sonucun negatif çıktı doktorum ısrarla 12. Gün test yap dedi ama artık artacağını sanmıyorum.tedavi süresinde Bursa dan İstanbul a Mustafa Bahçeciye gidip geldim normalde yurt dışında yaşıyorum.Bizde öle büyük bir sorun yoktu Hatta doktor 6 ay daha kendiniz deneyin dedi ama biz gelmişken vakit kaybetmeden yaptıralım dedik.Büyük konuşmak istemiyorum ama başka bir rahatsızlığım çıkmassa bir daha denemem olmuyorsa zamanı değildir yada vakti gelmemiştir derim.Bir kaç sene daha bekleyip çocuk esirgeme den almak istiyorum Allahım neyi nasip ederse artık
İnşallah tutunur bebeğine kavuşursun canımHanımlar yarın transferim olacak Allah ın izniyle dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin gönlüne göre versın sonuc bekleyenler pozitifi görsün tedaviye devam edenler çok çok güzel yumurtalarınız embrıyolarınız olsun transfer olacaklar rabbim güzel rahat transferler nasıp etsın bebişler bize sıkıca tutunsunbizde taze kış anneleri olarak 9 ay sonra bebişleri ısıtmak için evleri hamama çevirelim amiinn
![]()
Yaptığımız çatlatma iğnesi vücutta beta hcg yi yükseltiyor yani taze transferlerde sonuç yanıltıcı olabilir. Ve 3. Gün daha çok erken biraz sabret inşallah tutunmuşlardırMerhaba kızlar 22 nisanda 3. Gün embriyosu transferi oldum 2 tane tazebu gün yani 27 nisanda evde predictor early test yaptım. Erken sonuç veriyor diye 2.çizgim silik çıktı. Ama çok silik değil. Gece biraz ateşim vardı ve hafiften midem de bulantı var geceden beri. Kan versemmi acaba diye sabırsızlanıyorum.
Sabah canım 9 gibi olacak inşallah amiin hepimiz kucağımızı dolduralımİnşallah tutunur bebeğine kavuşursun canımtransferin saat kaçta
Erkenden geliyor bebeğin o zaman hadi bakalımSabah canım 9 gibi olacak inşallah amiin hepimiz kucağımızı dolduralım![]()
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun transferin sağlıkla tutunsunlar bebişler inşallah![]()
Hayırlı olsun inşallah tutunurlarHayırlı akşamlar arkadaşlar bugün benimde transferim oldu 3 adet 5.gün dondurulmuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canim benim hiç uzulme skntiya sokma beynini bedenini rabbim hayırlı bir vakit yazmıştır elbet sabırla bekle zamanı gelince belkide kendiliğinden olur bilemeyiz biyle seyler olabiliyor allah'ın izniyle hayırlı zaman hayırlı evlat hayırlı hamilelikCanım bugün benim transferin 11. Günü 9. Ve 10.günlerde kan testi sonucun negatif çıktı doktorum ısrarla 12. Gün test yap dedi ama artık artacağını sanmıyorum.tedavi süresinde Bursa dan İstanbul a Mustafa Bahçeciye gidip geldim normalde yurt dışında yaşıyorum.Bizde öle büyük bir sorun yoktu Hatta doktor 6 ay daha kendiniz deneyin dedi ama biz gelmişken vakit kaybetmeden yaptıralım dedik.Büyük konuşmak istemiyorum ama başka bir rahatsızlığım çıkmassa bir daha denemem olmuyorsa zamanı değildir yada vakti gelmemiştir derim.Bir kaç sene daha bekleyip çocuk esirgeme den almak istiyorum Allahım neyi nasip ederse artık