Yok mu Nisanda transferi olanlar

Yaptığımız çatlatma iğnesi vücutta beta hcg yi yükseltiyor yani taze transferlerde sonuç yanıltıcı olabilir. Ve 3. Gün daha çok erken biraz sabret inşallah tutunmuşlardır 🙏
Sanırım haklısın kan testi yaptırmış bulundum. test 5ten az çıktı. Tam gününde yapacağım dilim yandı

Arkadaşlar transferin üçüncü günündeyim n’aptınız yattınız mı ben çok yatmıyorum birileri gerek yok desin vicdan azabı yaptım😭😭 doktor çok yatma dedi ama şimdi okuyorum herkes hiç kalkmadım filan yazmış
Canim rahat ol 3 gün yattım oda kendi yemegimi alıp yedim tuvalete falan kalktim cok ağır iş yapma çok ayakta kalma bide onun dışında sakin ve yavaş hareketlerle kalkabilir evin içinde gezebilir hatta markete ekmeğini almaya bile gidebilirsin ama günün çoğunluğu yat dinlen

Arkadaşlar transferin üçüncü günündeyim n’aptınız yattınız mı ben çok yatmıyorum birileri gerek yok desin vicdan azabı yaptım😭😭 doktor çok yatma dedi ama şimdi okuyorum herkes hiç kalkmadım filan yazmış
Hic vicdan yapma, ben sadece ilk iki gun yattim, 2. gun hatta aksam disari gezmeye ciktim, cok bunaldim. Ama sakin sakin gezdik ani hareketten hep kactim. 4. gun hatta ucakla seyehat ettim. 5. gun ise ise basladim. Cok sukur mucizemiz bizim de yolda

Canim benim cok mutlu oldum allahım sağlıklı hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin🤗🤗
Amin canım amin çok şükür bu günleri nasip etti güzel allahım duyduğum anda hep olmayanlara helede bu yolda emek verenlere de müjdele diye hep dua ettim heycandan napacağımı şaşırdım uyuyamadım bile bu gece sabah ezanında yine Dua ettim sağ Salim bizde alalım kucağımıza Güzel yavrularımızı 🙏🏼

Bebişimi aldıımm hayırlısıyla güzel sonuçlar almakta nasip olur sımsıkıı tutunsun anneciğine 🙏😍7 döllenme olmuştu 5 tane bebişim 5.güne gelmiişş🌸1 tanesini ben aldımm😊
Maşşallahhhh sağlıkla tutunsun bebişin canım hayırlı olsun transferin Allah’a emanet et gerisini düşünme hayırlısıyla tutunacak inşallah bebeğin canım :anneadayı::emir_bebek::KK68:

Ben herkese soyluyorum benim doktorum ilk gun dinlen 2. Gun basketbol bile oynayabilirsin demisti.. bende normal hayatima devam ettim.. kosu bandina ciktim spor yaptim. Simdi transferimin uzerinden 10 gun gecti dun aksamda bir guzel gobek attim. Ciddiyim

Ben herkese soyluyorum benim doktorum ilk gun dinlen 2. Gun basketbol bile oynayabilirsin demisti.. bende normal hayatima devam ettim.. kosu bandina ciktim spor yaptim. Simdi transferimin uzerinden 10 gun gecti dun aksamda bir guzel gobek attim. Ciddiyim
Vallahi rahatladım ya ben de bugün 3. Günüm kahvaltıya oradan avm ye gittim çok dolaşmadım ama bir iki şey alıp çıktım hemen herkes sürekli yat diyince suçlu psikolojisine girmiştim resmen teşekkür ediyorum sana o yüzden.doktorum bana bişey söylemedi bi liste verdiler dikkat edilecek orada yat filan demiyordu ağır kaldırma ağır spor yapma diyordu sadece altını çiziyorum spor yapma değil ağır spor yapma yazmış 😁 ama yola üçüncü gün çıkın demişti yanımda bir hastaya ben de bugün dedim ki velhasıl yola çıkıcam o yüzden kahvaltıya gidip oturabilirim ne farkı var arabada oturmaktan😅

Back
X