Yok mu Nisanda transferi olanlar

Ben herkese soyluyorum benim doktorum ilk gun dinlen 2. Gun basketbol bile oynayabilirsin demisti.. bende normal hayatima devam ettim.. kosu bandina ciktim spor yaptim. Simdi transferimin uzerinden 10 gun gecti dun aksamda bir guzel gobek attim. Ciddiyim
CANım senin idrar testin pozitif çıkmıştı dimi bi de iyice rahatladım kan testi vermedin mi nasıl dayanıyorsun😁😅 kaçıncı gün embriyosuydu

Ben herkese soyluyorum benim doktorum ilk gun dinlen 2. Gun basketbol bile oynayabilirsin demisti.. bende normal hayatima devam ettim.. kosu bandina ciktim spor yaptim. Simdi transferimin uzerinden 10 gun gecti dun aksamda bir guzel gobek attim. Ciddiyim
Bi de son soru doktorun kim çok sevdim rahatlığıbı😁

Bi de son soru doktorun kim çok sevdim rahatlığıbı😁
Toplu cevap veriyim ;) 5. Gun embriyosuydu 18inde yapildi transfer.. sali gunu vericem kan. Ya gecem sefer cok acele ettim 8. Haftada kalbi durdu bide ben rahat olma taraftariyim esimden de kaynakli sanirim. O da rahat. Doktorum murat emanetoglu bahceciye baslamistim allahtan kendimi kurtardim ordan. Tabi herkese gore durum farkli ama ben orayla anlasamadim. Sorun yasadim. Ben soru cevaplamayi severim sor gelsin... bide benim faktor 5 leiden im homozigot ben 1 yil igne yapicam

Kızlar yarın bebek kesesi görmek için ilk muayenem var bana dua edin olur mu? Çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum sadece geçen hafta üç gün arayla beta yaptırdım orda çıktı hamile olduğum. Devam ediyor mu ne durumda bilmiyorum? İnşallah benimledir mucizelerim

se
Toplu cevap veriyim :KK66: 5. Gun embriyosuydu 18inde yapildi transfer.. sali gunu vericem kan. Ya gecem sefer cok acele ettim 8. Haftada kalbi durdu bide ben rahat olma taraftariyim esimden de kaynakli sanirim. O da rahat. Doktorum murat emanetoglu bahceciye baslamistim allahtan kendimi kurtardim ordan. Tabi herkese gore durum farkli ama ben orayla anlasamadim. Sorun yasadim. Ben soru cevaplamayi severim sor gelsin... bide benim faktor 5 leiden im homozigot ben 1 yil igne yapicam
Walla iyi sabretmişsin:) ben en erken ne zmn yapsam diye bakıyorum.. :)) 24 unde de ben transfer oldum iki üç gün sonra yapcam gibi

Kızlarrrrr hamileyimmmmm çok şükür bin şükürrrrrrr 29 01 çıktı
Kızlar yarın bebek kesesi görmek için ilk muayenem var bana dua edin olur mu? Çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum sadece geçen hafta üç gün arayla beta yaptırdım orda çıktı hamile olduğum. Devam ediyor mu ne durumda bilmiyorum? İnşallah benimledir mucizelerim
Korkma canım inşallah ikiside seninledir bebişleri in merak etme pozitif ol 🙏

Ben yarın gitcem kese görünürse haber veririm sende bekleme bence canım. Bu arada açlık durumlarınız nasıl sürekli acıkıyorum ben ya 😔

Ben yarın gitcem kese görünürse haber veririm sende bekleme bence canım. Bu arada açlık durumlarınız nasıl sürekli acıkıyorum ben ya 😔
Dimi bencede gidiyim sen görünce inşallah. Sorma ben hiç doymuyorum yemek yerken bile acaba bunu yedikten sonra ne yesem diye düşünüyorum 😀

Kızlar merhaba ben bişeyi çok merak ediyorum birden fazla tecrübesi olan çok kişi var burada mutlaka bir fikriniz vardır.Bahçecide tedavi gördüm Ve ilk görüşmede bir sorun yok 6 ay daha deneyin demişti Mustafa bey ve ilk muayenede sizinle çok kolay geçecek tedavimiz ve olumlu sonuç alırız demişti.Takip ettiğim kadarıyla imkansız denilen kişilerin bile tedavisi olumlu oldu ama benim olmadı.Evet herşey Allahtan nasip kısmet ama anlamadım ben bu olayı.Yarın arayıp sonucumu bile söylemeyi düşünmüyorum çünkü bu saatten Sonra dedikleri hiçbişey tatmin etmez

Kızlar merhaba ben bişeyi çok merak ediyorum birden fazla tecrübesi olan çok kişi var burada mutlaka bir fikriniz vardır.Bahçecide tedavi gördüm Ve ilk görüşmede bir sorun yok 6 ay daha deneyin demişti Mustafa bey ve ilk muayenede sizinle çok kolay geçecek tedavimiz ve olumlu sonuç alırız demişti.Takip ettiğim kadarıyla imkansız denilen kişilerin bile tedavisi olumlu oldu ama benim olmadı.Evet herşey Allahtan nasip kısmet ama anlamadım ben bu olayı.Yarın arayıp sonucumu bile söylemeyi düşünmüyorum çünkü bu saatten Sonra dedikleri hiçbişey tatmin etmez
Tüp bebekle %100 garanti yok.Negatif sonuç olduğunda bunu doktora ve merkeze bağlamanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.Mustafa bey size daha olumlu konuşmuş olabilir,amh,sperm vs sıkıntınız yoksa daha kolay yani pozitife daha yakın bir hasta olarak görmüştür sizi.Bende bahçeciye gidiyorum,sebepsiz infertilite ve doktorum her ne kadar olumlu konuşsa da sonucun oluumsuz olma ihtimalini de unutmamam gerektiğini söyledi ve nitekim olumsuz oldu.Nasip...

Günaydın kızlar geçen pazartesi 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum idrar testlerim negatif malesef pozitife dönme ihtimali varmıdır sizce :KK43:

Canım ben en az beş altı doktora gittim hiçbiri bi problem bulamadı rahim filmi histeroskopi kan tahlilleri genetik testi semen analizi herşey gayet normal iki kere donmuş blastokist transferi oldum malesef benim de negatif doktorların bilemediği biseyler var demek ki 😔

Günaydın kızlar geçen pazartesi 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum idrar testlerim negatif malesef pozitife dönme ihtimali varmıdır sizce :KK43:
Canım daha 7. Gün tabiki pozitife dönebilir sakın endişe etme ve bebeğinden. Tutunabilme şansını alma moralini yüksek tut lütfen heran herşey olabilir bide senin erken daha

Back
X