Yok mu Nisanda transferi olanlar

Tüp bebekle %100 garanti yok.Negatif sonuç olduğunda bunu doktora ve merkeze bağlamanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.Mustafa bey size daha olumlu konuşmuş olabilir,amh,sperm vs sıkıntınız yoksa daha kolay yani pozitife daha yakın bir hasta olarak görmüştür sizi.Bende bahçeciye gidiyorum,sebepsiz infertilite ve doktorum her ne kadar olumlu konuşsa da sonucun oluumsuz olma ihtimalini de unutmamam gerektiğini söyledi ve nitekim olumsuz oldu.Nasip...
Teşekkür ederim canım bende bunu öğrenmek istiyordum bana o şekilde konuşunca sanki kesin olacak gözüyle bakmıştım demek bu şekilde sebepsiz de olabiliyormuş

Canım ben en az beş altı doktora gittim hiçbiri bi problem bulamadı rahim filmi histeroskopi kan tahlilleri genetik testi semen analizi herşey gayet normal iki kere donmuş blastokist transferi oldum malesef benim de negatif doktorların bilemediği biseyler var demek ki 😔
Yukarıda da yazdım bana o şekilde konuşunca ben kesin olacak sandım ama bu işler öle olmuyormuş demek.Benim ilk denemem olduğu için sadece rahim filmi çekildi belkide başka sorunlar vardır yada zamanı değilmiş demek.

Kızlar merhaba ben bişeyi çok merak ediyorum birden fazla tecrübesi olan çok kişi var burada mutlaka bir fikriniz vardır.Bahçecide tedavi gördüm Ve ilk görüşmede bir sorun yok 6 ay daha deneyin demişti Mustafa bey ve ilk muayenede sizinle çok kolay geçecek tedavimiz ve olumlu sonuç alırız demişti.Takip ettiğim kadarıyla imkansız denilen kişilerin bile tedavisi olumlu oldu ama benim olmadı.Evet herşey Allahtan nasip kısmet ama anlamadım ben bu olayı.Yarın arayıp sonucumu bile söylemeyi düşünmüyorum çünkü bu saatten Sonra dedikleri hiçbişey tatmin etmez
Bazen boyle durumlar yasanabiliyor bu ön görulemez bisey. Sonucta bu bi tedavi herkesin tepki suresi farkli bu olmaz sonraki olur.

Bazen boyle durumlar yasanabiliyor bu ön görulemez bisey. Sonucta bu bi tedavi herkesin tepki suresi farkli bu olmaz sonraki olur.
Ben çok umutlanmışım demek.Allahım herkesin yardımcısı olsun bu konuda şu anda ki piskoloji ile bir daha kolay kolay yaptırmam diyorum ama belli de olmaz

Hanımlar bu bahsedilen eğilme ani hareket vs nedir sonucta giyinirken ne bıleyım mutfakta alt dolaptan birşey alırken veya yere birşey düşürdünüz onu alırken vs bunlara dikkat ediyor musunuz ?Ani hareketlere örnek nedir ? Mesela kapı açılmadı biraz sert çekmek bu ani hareket mi bu kadar dikkat etmeli miyiz ben duramıyorm mesela eşim çalışıyor haliyle kimsede bilmiyor bu süreci hap almaya kalkıyorum su almaya kalkıyorum kendime süt ısıtcam ocaktaki tencereyi tezgaha geçiriyorm sonucta 5 10 kiloluk şeyler değil dün akşam komşum geldi bir saat oturdum uzanmadm bir kaç kere evde yürümek durumundaydım falan 😀

Kızlar yarın bebek kesesi görmek için ilk muayenem var bana dua edin olur mu? Çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum sadece geçen hafta üç gün arayla beta yaptırdım orda çıktı hamile olduğum. Devam ediyor mu ne durumda bilmiyorum? İnşallah benimledir mucizelerim
Canım muayeneye gittiniz mi

Back
X